Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Valtakunnallinen Liikuntapäivät -tapahtuma sai 486 lohjalaista liikkumaan Aplicossa!

Liikuntapäivät.fion Suomen kunto -ja terveysliikuntakeskusten yhdistyksen, SKY ry:n isännöimä valtakunnallinen liikuntatapahtuma. Tämä oli järjestyksessään jo neljäsliikuntapäivä, jolloin yksityiset kuntokeskukset avaavat ovensa suomalaisille liikkujille. Liikuntapäivänä kaikki ovat tervetulleita tutustumaan ja kokeilemaan veloituksetta kuntosali- ja ryhmäliikuntapalveluja tapahtumassa mukana olevissa kunto- ja terveysliikuntakeskuksissa. Liikuntapäivän tarkoituksena on kannustaa kaiken ikäiset ja kokoiset ihmiset liikkumaan kuntokeskuksiin.

Liikunta -ja Hyvinvointikeskus Aplico on aina ollut aktiivisesti mukana osallistumassa liikuttamisen talkoissa. Aplico on ollut mukana kaikissa neljässä liikuntapäivät -tapahtumassa.
Tänä vuonna tarjosimme taas hyvän kattauksen liikuntamahdollisuuksia, joista 486 lohjalaista kävi nauttimassa. Jäähallilla pelattiin lätkää, kuntosali oli ahkerassa käytössä ja kymmenen erilaista jumppaa ja sisäpyöräilyä liikuttivat reippaita päivän treenaajia. Suurin osa kävijöistä kävivät tutustumassa ryhmätunteihin.
Järjestimme tapahtuman yhteyteen yrityksille ja yhteisöille kilpailun, jossa suurimman ryhmän kerännyt porukka voitti itselle 1000 € liikuntarahaa. Tänä vuonna rahan voitti uimaseura Octopus! Seurasta oli uimareita liikkumassa 18 kpl. Paljon onnea ja iso kiitos kaikille oman ryhmän keränneille.

Jokainen päivä on hyvä päivä liikkumiseen. Kuntokeskukset, kuten Aplico auttavat sinut turvallisesti liikkeelle minä vuoden aikana tahansa. Tarjoamme liki 100 tuntiaohjattua ryhmäliikuntaa ja 700m2 kuntosalin. Omaohjaajamme auttavat valitsemaan oikeat tunnit ja tekevät liikuntasuunnitelman kanssasi. Olemme koko klubin tiimi täällä sinua varten. Liikutaan yhdessä aktiivisesti taas koko seuraavakin vuosi. 

Liikuntapäivänä saimme todistaa upeaa liikunnaniloa ja yhdessä tekemistä!
Kiitos kaikille mukana olleille koko Aplicon tiimin puolesta!
 
Mikäli et lauantaina ehtinyt mukaan liikkumaan jatkuu Aplicossa liikunnanilo ensi viikollakin Halloweenin hengessä. Lue lisää Halloween viikon ohjelmastamme: https://aplico.fi/fi/?hot=53
Aplicossa tavataan!

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: