Äidin ja tyttärien yhteinen harrastus tuo iloa ja jaksamista arkeen!

Liikunta-ja hyvinvointikeskus Aplicon tilat ja tarjonta tukee koko perheen yhteisiä liikuntaharrastuksia. Pariskuntia on klubilla aina liikkunut paljon ja perheen pienimmät ovat leikkineet lapsiparkki Omppulassatai lastenliikuntaryhmissä. Tällä hetkellä meillä liikkuu parhaimmillaan perheitä neljässä sukupolvessa. Nuoret vanhempien kanssa liikkumassa kuntosalilla tuntuu olevan tämän ajan trendi.

Riikka, Katri ja Susanna
Tänään esittelemme yhden Aplicossa liikkuvan perheen. Äitienpäivänkunniaksi se on Stickin perheen naisten tarina, jossa äiti Katri liikkuu monipuolisesti kolmen aikuisen tyttärensä kanssa meillä viikoittain.

Tyttäret Erica, Susanna ja Riikka ovat kaikki innostuneita kuntosalista sekä sisäpyöräilystä. Riikka on liikkunut Aplicossa puolitoistavuotta. Susanna, Erica ja äiti Katri ovat aloittaneet liikkumisen vajaa neljä vuotta sitten. Painonpudotus on ollut yhteinen tekijä jo ennen Aplicoon liittymistä. Kuntoilulla on tänä päivänä merkityksellinen osa naisten motivaation ylläpitäjänä sekä painonhallinnan tukipilarina. Klubin tarjonnan monipuolisuus lisää myös motivaatiota, kun harrastus tai tehtävä harjoittelu ei ole aina samanlaista.
Susannan sydämen on vienyt kuntosalin ja pyöräilyn lisäksi X-Method Group. Laji on hänen mielestään koukuttava hyvällä tavalla. Äidin kanssa yhdessä hän on suorittanut myös 16 viikon mittaisen voimakkaampi valmennusryhmän. Valmennusryhmä ei ole mennyt hukkaan, sillä Susanna nostaa penkistä 40 kg ja maastavedossa rautaa liikahtaa 90 kg. Susanna kokee saaneensa omista saavutuksista lisää rohkeutta kokeilla muitakin lajeja. Porrastreenit painoliivien kanssa onkin uusin villitys. Pieni haaste perheen kesken piristää aina treeniä. Siskosten välillä sisäpyöräilyssä kisaillaankin ajoittain leikkimielisesti kuka saa kulloinkin parhaan onnistumisen Suunnon sykeohjauksen mallin mukaisesti. Susanna on perheen kilpailuhenkisin ja tästä syystä häntä kutsutaankin perheen kesken pikku PT:ksi.
Riikan kipinä liikkumiseen on lähtenyt liikkeelle juoksemisesta. Juoksu kuuluu yhä viikko-ohjelmaan salin, joogan, combatin ja pyöräilyn lisäksi. Riikalle tärkeintä on liikunnasta saatu energia ja hyvä olo. Se kulkee vaa’an lukemaa tärkeämpänä aina mielessä. Hänen mukaansa äiti on aina pienestä pitäen kannustanut tyttäriään sanoin ja teoin jokaisen uuden liikuntaharrastuksen kanssa. Äidin kannustus on ollut kaikista tärkeintä näin vähän vanhempanakin, kun hän on rohkaissut tyttäriään jatkamaan uutta elämäntapaa painonpudotuksen jälkeen. Riikka kokee olevansa myös erittäin onnekas, että saa liikkua perheenjäsenten kanssa toinen toisiaan yhdessä kannustaen.

Perheen äiti Katri aloitti liikunnan ja terveellisemmän elämän etsimisen Kevyt Sankari –ryhmässä. Ryhmä auttoi painonpudotuksessa, joka taas kasvatti innostusta liikkumiseen. Palkintona on ollut parempi jaksaminen työssä ja arjessa. Aamu kuuden salitreenit eivät tälle naisporukalle ole mitenkään epätavallinen tapa aloittaa päivä. Pyöräily on kaikkien naisten suosiossa ja usein salimme takarivi onkin heidän mukaansa täytetty Stickeillä. Yhteistä perheen naisille on myös ruokavalion miettiminen ja sparraus siinä missä on onnistuttu ja missä voisi vielä petrata. Motivaation hiipuessa tai väsymyksen iskiessä tyttäret toimivat myös äidin kannustajina.

Liikunnasta on tullut Stickin perheen naisten elämäntapa ja tärkeä yhteinen harrastus!
Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: