Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

#Unelmienliikuntapäivänä toteutettiin unelmia

Unelmien liikuntapäivää vietettiin valtakunnallisesti 10.5. Unelmien liikuntapäivä rakentui ihmisten omille ideoille, kokeiluille ja yhdessä tekemiselle yli raja-aitojen. Kaikki tavat liikkua olivat hyviä! Tapahtuman taustalla on WHO:n Move for Health päivä ja tapahtumaa ovat edistämässä suomalaiset terveys-, liikunta- ja urheiluorganisaatiot priimusmoottorinaan Yksi elämä -terveystalkoot ja Valon koordinoima Liikkujan polku-verkosto. Päivä oli startti isommalle unelmien ketjulle. Se jatkuu syyskuussa ”Liikkumisen unelmakuukautena” ja huipentuu ”Liikkumisen unelmavuoteen 2017”.

Aplicossa toteutettiin monia toiveita. Julkaisimme huhtikuussa mahdollisuuden ilmoittaa oma liikunnallinen unelma. Valitsimme ensin kaksi toteutukseen, mutta hakemuksia tuli monia ja kaikki tuntuivat siltä, että juuri tämä pitäisi toteuttaa. Päädyimme lopulta, että kaikki liikunnanohjaajamme toteuttavat jonkun toiveen. Tästä muodostuikin upea liikunnan täyttämä päivä.
Järnefeltin koulun opettajat halusivat haastaa itsensä ja kollegansa uusilla ryhmäliikuntalajeilla. Toiveena oli lyhyet näyte tuokiot kovista ja pehmeistä lajeista. Tämän toiveen toteutti Petra ja Jenni. Haastavaa työtä tekevät HUS:n naiset toivoivat helpotusta niska-hartiasärkyihin. Tähän apua tarjoiltiin Fustra-tunnilla Tiian kanssa. X-Methodia ja kehonhuoltoa toivoivat Sari A. yhdessä työkavereidensa kanssa, jonka Juha laittoi toetutukseen. Terhi otti haasteen vastaan, jossa rauhallista ja rentouttavaa kehonhallintaa oli opettaja porukan toiveena. Hestabakkin ratsastajajoukko kävi tassimassa Aplico Outdoorissa Lavista. Päälle vielä venyttelyt Lindan ja Jussinjohdolla.  Risto kävi Kultakartanon intervalliosastolla ohjaamassa tuolijumppaa vanhuksille. Emma taas liikutti perheitä ja lapsia Ojaniitun koululla.
Lopuksi haluamme julkaista vielä asiakkaidemme upean tavan esittää oma toiveensa. Oheinen laulu on tehty kappaleen Ihme ja kumma säveleen. Laulun sisään on piilotettuna näiden upeiden naisten toiveet. Jutan johdolla ryhmä asiakkaitamme aloittivat tiistaiaamun Evergreen-jumpalla, Pilateksella sekä jatkoivat siitä jättipalloille tasapainoilemaan. Hierontaa pareittain palloilla sekä aamu päättyi toiveen mukaisesti vielä lasilliselle kuohuviiniä.
Kiitos kaikille hakemuksen laittaneille ja Tehdään unelmista jatkossakin totta yhdessä!

UNELMAPÄIVÄ APLICOSSA
Sävel: Ihme ja kumma

1.       ” Sitkeät sissit ” unelmoida haluaa:

lämmitellään  aluksi, ja sitten hikoillaan.

Isolla jumppapallolla opitaan tasapainoa,

ikä estäne ei koko kehon hallintaa?
2.       Notkeat nivelet auttaa meitä jaksamaan,

siis venytetään kadonneita lihaksia.

Toiveena on kuitenkin myös rentoutusta hallita,

Asahia tai muita tekniikoita.

 
3.       Virpi , Tuija, Liisa, Tuula, Eeva sekä Marketta,

Leena, Liisa, Ulla-Maija, kuntosalilla

rakastavat liikkua, ei keinutuolis` kiikkua.

Saako ”Sitkeät Sissit ” unelman toteuttaa?
Ps.

4.       Aplicossa ilo tarttuu upeista ohjaajista,

energiaa karttuu ryhmäliikunnasta.

Bonusta oisi, jos voisi saada hierontaa,

hieman hemmottelua , lasin kuplivaa!

Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa,

mukavinta, kun ”Sissit” jaksaa liikkua!

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: