Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Kehon ja mielen hallintaa Ilma-elementin tunneilta

Aplicossa ryhmäliikuntatunnit ovat jaettu kuuden eri elementin mukaan, tuntien tarjoaman vastuksen ja vaativuuden mukaan. Elementit helpottavat kaikenkuntoisia valitsemaan juuri itselleen sopivimmat ryhmäliikuntatunnit.

Elementit ovat: Maa, Ilma, Kivi, Metsä, Tuli ja Vesi. Aplicon ryhmäliikunta tarjoaa kokonaisvaltaisen kattauksen jokaiseen makuun. Löydät näiden elementtien alta lihaskuntotunteja, kehonhuoltoa, perusjumppaa, liikkuvia tunteja ja haastavia erikoistunteja. Valitse oma elementtisi ja pääset helposti kokeilemaan samantyyppisiä lajeja. Toivomme elementtien helpottavan ryhmäliikuntatuntien valintaa ja sinun löytävän uusia motivoivia tunteja arjen liikunnan iloksi.

Tässä blogissa esittelemme Aplicon ilma-elementin ryhmäliikuntatunnit. Ilma-elementtiä kuvaavat liikkeen harmonia sekä mielen ja kehon huoltaminen. Rauhallisia ja pehmeitä tunteja, joita ovat esimerkiksi Core-kehonhuolto, Pilates ja Jooga.
CORE
Kuvia Roller-kehonhuollosta

Tule tutustumaan keskivartalon lihaksiin ja treenaamaan syviä lihaksia kehossasi. Tunnilla opit oikean ryhdin, parannat tasapainoa sekä kehon yleistä hallintaa. Keskivartalon syvien lihasten vahvistuessa, myös vyötärölinja kapenee. Sopii naisille ja miehille, ikään tai kuntoon katsomatta. Loistava lisä kaikkien harjoituskalenteriin!


ROLLER-KEHONHUOLTO
ROLLER™-kehonhuoltotunnilla suoritetaan monipuolisia kehonhuoltoon tähtääviä liikkeitä, rullaa (foam roller) apuna käyttäen. Tunnilla vahvistetaan lihaksia erilaisilla toiminnallisilla liikkeillä, lisätään nivelliikkuvuuksia aktiivisilla venytyksillä ja rentoutetaan lihaksia sekä lihaskalvoja erilaisilla rullauksilla. Tasapainoaistia kehitetään eri alkuasentoja apuna käyttäen. Tunnin tarkoitus on tarjota kokonaisvaltaista kehonhuoltoa, vahvistamalla, venyttämällä ja rullaamalla kehoa. Tunti sopii jokaiselle kunnostaan huolehtivalle.

Kuvia Pilateksesta

PILATES

Josef Pilateksen kehittämä kehonhallinta menetelmä. Tämä maailmankuulu muotituote ohjaa ryhtiäsi oikeaan suuntaan, saa keskivartalon kaventumaan ja olon kevyemmäksi. Hengityksen tahdissa tehdyt rauhalliset liikkeet vahvistavat syviä lihaksia. Tervetuloa voimaan hyvin!
YOGA VENYTTELY
Harjoittelulla lisäät liikkuvuutta sekä kehosi hyvää oloa. Liikkuvuusliikkeiden alkuasennot ovat helppoja ja joogasta tuttuja. Rentouttava tunti sopii kaikille ja on hyvä ponnahduslauta myös Yoga Flow -tunneille.

ÄIJÄJOOGA
Kehon ja mielen huoltoa, liikkuvuutta ja perusvenyttelyä, joka sopii aivan kaikille. Haasteita pelkäämättä ja huumoria unohtamatta. Ei liian notkeille. Tunti toimii erinomaisesti palauttavana harjoituksena kovan treeniviikon jälkeen tai mukavana rentoutuksena viikonlopun päätteeksi. Lainaamme elementtejä joogasta, kuten hengityksen käytön ja rauhoittumisen. Haastamme kehon venymään ja kohtaamme tulokset välittömästi. Liikkeet ja alkuasennot ovat helppoja ja kukin harjoittelee omien tavoitteidensa mukaan. Tavoitteita ei tarvitse asettaa omia varpaita kauemmaksi. Teemme vähintään ne perusvenytykset, jotka salilla liian usein jäävät tekemättä. Äijäjooga on ensisijaisesti miesten oma tunti.
 
Kuvia Yoga Flowsta

YOGA FLOW

Mielen ja kehon yhteistyötä korostava ja kehon voimaa ja hallintaa lisäävä harjoitus. Asanat eli joogan erilaiset asennot haetaan hengitystä seuraten ja ne yhdistetään erilaisiksi liikejatkumoiksi. Asentojen ylläpitäminen vaatii sekä lihastyötä että keskittymistä. Syvät ja pinnalliset lihakset kehittyvät ja tietoisuus omasta kehosta kasvaa harjoitusten avulla. Harjoitukset muuttuvat vuodenaikojen mukaan, jotta liike tukee kehosi hyvinvointia.

Tutustu lisää Aplicon laajaan ryhmäliikuntatarjontaan: https://aplico.bypolar.fi/web/1/webPage.html 
 

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: