Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

10. kevätkausi tuo kymmenen uutuutta

Kymmenes kevätkausi Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplicolla alkaa tiistaina 7.1. Uusi vuosi käynnistyy huikealla 92 ohjatulla viikkotunnilla. Olemme jälleen luoneet kalenterin toiveitanne kuunnellen. Syksyn ryhmäliikuntatutkimuksen ja 3.0 kehitystyön anti näkyy kevään kalenterissamme vahvasti.

Vuodenvaihde on hyvä kohta piristää hiipunutta liikuntamotivaatiota tai aloittaa kokonaan uusi harrastus. Mielessä siintävä kevät ja kesä antavat mukavan lisämausteen uuden ja terveellisen elämän aloittamiselle. Ohessa kymmenen uutta tuntia viikkolukkaristamme iloksesi ja elämyksiä arkeen!

SPIRALS

Uusi tanssiin ja pilatekseen pohjautuva Body & Mind harjoitusohjelma. Spirals ohjelma sisältää liikkuvuus-, koordinaatio- ja tasapainoharjoitteita ja liikkeet tehdään inspiroivan musiikin tahdissa. Tunnilla voit olla paljain jaloin, sukilla tai omilla kengillä/tossuilla.

BOOIAKA®
Energinen fitness-tanssitunti! Tällä tunnilla kaikki osaavat tanssia eikä tunnin koreografiaa tarvitse juurikaan miettiä, sillä koreografian oppiminen tapahtuu ihan huomaamatta tunnin aikana. Booiaka-tunnilla harjoitellaan yhtenäistä tanssikoreografiaa.Tanssi ja liikkeet opitaan toiston ja kertauksen kautta samalla pitäen hauskaa. Tunnilla pysytään koko ajan liikkeessä ja hyvä musiikki tahdittaa menoa. Booiaka-tunti perustuu pitkälti liikkeeiltään hiphopiin. Tunnilla  on  vaikutteita eri tanssityyleistä kuten jamaican, old school, reggaeton, dancehall ja dance-pop.

DANCE ENERGY

Rakastatko tanssimista ja sytytkö eri tanssityylien monipuolisesta kirjosta? Tämä helpoista askeleista koostuva aerobic-tunti tuo hien pintaan ja vie sinut mennessään!

CMS BODY

Lyhyen ja helpon lämmittelyn jälkeen tehdään peruslihaskuntoliikkeitä erilaisia välineitä apuna käyttäen. Tunti sopii hyvin myös aloittelijoille.

CIRCUIT
Kuntopiiriharjoitus kuntosalilla. Harjoituksessa vahvistetaan koko kehoa tasapuolisesti. Ohjauksessa käydään läpi laitteiden säädöt ja kuinka niitä käytetään oikein ja turvallisesti.

PAVIGYM ENERGY+
Toimintasalimme viime syksyn uutuustuote on vastaus useampaan tarpeeseen. Tunti on nyt lukkarissa vakituntina. 52 m2 lattia on vapaata harjoittelutilaa, jossa voit suorittaa toiminnallista treeniä, kahvakuulaa tai vaikka pallonheittoa seinälle. Matolla ohjataan myös pienryhmäharjoituksia.

IRON QUBE

Iron Qube tuo laadukkaasti Crosstraining henkeä kuntosalille. Kokonaisuudella voidaan suorittaa lukematon määrä liikkeitä. Uskallatko Sinä ottaa haasteen vastaan ja astua kehään? Voit lämmitellä ennen harjoitusta omatoimisesti esim. soutulaitteella tai crosstrainerilla jos kehosi kaipaa pidemmän lämmittelyn. Tunti on nyt lukkarissa vakituntina.

DANCE LIKE A STAR (7-9 v ja 10–12 v)
Zumbatomic – ryhmät ovat uudistuneet. Dance like a star -tunnilla tanssitaan nykypäivän hittien tahdissa ja tyylilaji vaihtelee hiphopista show-tanssiin. Kauden aikana tehdään monta erilaista koreografiaa. Tämä tunti on vauhdikas, hauska ja säihkyvä viikon tähtihetki.

SPORTAGE 13–15 v

Nyt on oma ryhmä myös nuorille miehille. Turvallista ja kannustavaa liikuntaa rennossa ilmapiirissä. Kauden aikana vaihtuvista lajeista nuoret löytävät mieleisensä.

TAIKAMETSÄN PERHEJUMPPA 1-3 V
Liikunnan riemua perheille. Vanhemmat hikoilevat ja lapset oppivat uutta ja kaikki nauttivat yhdessä tekemisestä.

Mitäs sinä valitsen klubin 92 viikkotunnista omaan kalenteriisi?

Sinä päätät miten liikut Aplicossa. Me tarjoamme sinulle mahdollisuuksia ja avaimia onnistumiseen. Tehdään yhdessä tuloksia ja nautitaan liikunnasta siinä samalla.

Terveyttä, iloa ja hyvää oloa vuoteen 2014!

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: