Toukokuun jäsentiedote, tervetuloa liikkumaan Ratakadulle 1.6. alkaen

Arvoisa Aplicon asiakas,

On ilo kirjoittaa välillä tiedote, jossa voi kertoa, että pian liikumme taas klubilla yhdessä. Ryhmäliikunnan, kurssien, valmennusryhmien ja lapsiparkin osalta toimintamme palautuu hallituksen ohjeistuksen mukaisesti hallitusti ja asteittain kesäkuun alusta. Haastavissa ajoissa on ollut etunsa, sillä tänä vuonna kesänajan liikuntoihin on normaalia enemmän valinnan varaa. Tarjonnassa on kuntosalin ja klubilla ohjattavien tuntien lisäksi vielä kaikki livestriimimme ja etävalmennukset jäsenyyteesi kuuluvana. Ulkoliikuntaan ja sen tarjontaan panostamme myös erityisesti tulevana kesänä. Tutut puistojumpat alkavat myös Aurlahden rannassa. Näistä vaihtoehdoista sinä voit valita omaan terveyteesi ja hyvinvointiisi parhaiten sopivat palvelut. Olemme tukenasi ajasta ja paikasta riippumatta. Paikan päällä Ratakadulla tai vaikka livestriimein mökin laiturilla.

 

RYHMÄT JA KURSSIT KÄYNNISTYVÄT RATAKADULLA 1.6.

Aplicon ryhmäliikunnan lukujärjestys käynnistyy maanantaina 1.6. Hallituksen ohjeistuksen mukaiset ohjeet tulemme takaamaan seuraavasti:

  • Ryhmäliikunnan tuntien kapasiteettia lasketaan normaalista. Tämä tarkoittaa, että yhdelle tunnille otetaan kerrallaan vähemmän osallistujia. Lisäksi meidän sali 1:n tila on suurin, niin se otetaan käyttöön, jotta kaikilla on riittävä tila itselleen. Muistathan varata paikkasi varausjärjestelmästä. Lukujärjestys on varattavissa viikkoa ennen kauden alkua.
  • Sisäpyöräilytilassa tunteja ohjataan puolella kapasiteetista, jotta te asiakkaat voitte istua joka toisessa pyörässä ja pitää etäisyyttä muihin liikkujiin.
  • Ryhmäliikuntatuntien alkamisajankohdat on mietitty siten, että väliä jää desinfiointiin, tilasta poistumiseen ilman monia kohtaamisia ja pukuhuoneeseen ei tule ruuhkaa.
  • Kengät on mahdollista jättää kesällä jo alakerran aulaan, jos saavut treenivaatteissa ja haluat olla menemättä lainkaan pukutiloihin.
  • Tapahtumakalenterin kautta tuomme myös paljon ohjattua liikuntaa ulos, jos koet sen nyt mielekkäämmäksi vaihtoehdoksi. Aplico Outdoor on myös käytössäsi.
  • Livestriimaukset jatkuvat läpi kesän. Vaikka klubilla jumpat pyörähtävät käyntiin striimaamme silti kesäkuusta alkaen kerran päivässä treenit kotiin, joita voi sitten katsoa myös tallenteelta oman aikataulun mukaisesti.
  • Etävalmennukset ja personal training verkossa-palvelut ovat valikoimissa edelleen. Nämä kaikki jatkuvat läpi kesän.

 

KUNTOSALI

Kuntosalille olet tervetullut, vaikka heti. Kuntosalilla harjoitellaan kesäkuun alkuun asti hallituksen suosituksen mukaisesti maksimissaan 10 hlöä kerrallaan/tila. Kesäkuun alusta määrä nousee 50, eli kuntosalillamme 25 henkilöä/tila.

 

LAPSIPARKKI

Lapsiparkin toiminta käynnistyy 1.6. ja tunnit ovat varattavissa varausjärjestelmästämme tuttuun tapaan viikkoa ennen.

 

TURVALLINEN TOIMINTA KLUBILLA

THL:n kaikki hygienia ohjeistukset ovat edelleen voimassa. Käsienpesu mennen tullen on se kaikista tärkein asia. Sitoudutaan tähän edelleen yhdessä. Ryhmäliikunnassa ja kuntosalilla laitteiden desinfiointi, vältetään turhia kontakteja ja pidetään etäisyyttä, on nyt uusi tapa toimia klubilla. Tärkeää on myös se, että treenaamaan tullaan aina vain terveenä. Aplico panostaa edelleen omalta osaltaan erityisen paljon pintojen desinfiontiin. Tähän meidän siistijöillä on yhä käytössä Kemvit Ecostatics Sprayer, jolla pintoja desinfioidaan tehokkaasti.

 

APLICOSTA LAINATUT VÄLINEET

Iso osa teistä lainasi poikkeustilan alettua meiltä liikuntavälineitä kotiin. Näiden välineiden palautus klubille on pestynä viikolla 22. Tulette kaikki välineitä lainanneet saamaan sähköpostiin vielä tarkemmat ohjeet koskien välineiden palautusta. Pyrimme taas jaksottamaan ne tuon viikon ajalle siten, että etäisyydet pysyvät ja kontakteja on mahdollisimman vähän.

 

TAPAHTUMAKALENTERISSA KESÄLLÄ

Tänä kesänä Tapahtumakalenteristamme löytyy erilaisia ulkona ohjattavia ryhmäliikuntatunteja. Osa ohjataan Aplicon Outdoor- alueella ja klubin läheisyydessä, osa mm. harjun portaissa.  Oma personal trainerimme ohjaavat näitä toivottuja tunteja kesällä kivana lisänä sisällä jumpattaville tunneille. Puistojumpat alkavat normaalisti Aurlahdessa 3.6. Aplicolla on keskiviikkoisin Zumba ja torstaisin Jooga. Tunnit ovat 5 euroa/kerta ei jäsenelle ja jäsenelle nämäkin kuuluvat jäsenyyteen.

 

VALMENNUSRYHMÄT, NUORTEN KURSSIT JA LASTENLIIKUNNAT

Kesäkuun alusta pääsemme jatkamaan keväällä aloitetut valmennusryhmät ja lasten/nuorten kurssit loppuun. Odottavan aika on ollut pitkä, mutta nyt tämä on mahdollista. Valmennusryhmien valmentajat ilmoittavat omalle ryhmälleen aloituspäivän ja antavat ohjeita ensimmäiseen yhteiseen treeniin valmistautumisesta. KokoNainen- ja Akrobatia- valmennusryhmät treenataan loppuun tulevana syksynä. Myös Nuorten kurssille osallistuneet, sekä Karhupainissa ja Tanssi kuin Tähti- tunneilla liikkuneet tulevat saamaan oman viestin jäljellä olevista treenikerroista. Tulevan syksyn ryhmistä, ja niihin ilmoittautumisista infoamme kesäkuun tiedotteessa.

 

ETÄVALMENNUSRYHMÄT JATKUVAT KESÄLLÄKIN

Luomamme Etävalmennusryhmät ovat osoittautuneet suosituiksi ja toimiviksi kokonaisuuksiksi. Kerran viikossa tapahtuvat valmentajan etätapaamiset ovat olleet hetkiä, joissa on voinut kysyä itseä askarruttavia kysymyksiä, saada tarkennuksia harjoitteisiin sekä päässyt valmentajan treenin pariin. Aikaisempinakin kesinä on monen huolena ollut miten liikkua, kun viettää koko kesän toisella paikkakunnalla. Osallistumalla ryhmään tai vaikka useampaankin, tuota huolta ei tänä kesänä ole. Kesän etävalmennusryhmät tulevat olemaan mm. Toiminnallinen keho, Juoksua aloittelijoille, Juoksua jo treenanneille, 30min Tehotreeni, Porrastreeni, Liikuntaa kotona & ulkona, jne. Ryhmät ja niiden aikataulut tulemme infoamaan teille toukokuun viimeisellä viikolla.

 

OMA PT-TAPAAMINEN

Meidän kaikkien treenit ovat tänä keväänä kokeneet muutoksia. Osalta ne ovat saattaneet jäädä kokonaan tekemättä. Tuleva kesä antaa nyt mahdollisuuksia palata pikkuhiljaa normaaliin, tai uuteen normaaliin. Muistathan että Oma Personal Trainerimme ovat liikunnan alan ammattilaisia ja osaavat auttaa sinua tässä hetkessä varmasti. On sitten kyseessä tarve löytää liikunnan ilo uudelleen, tai vaikka päivittää vanha kuntosalitreeniohjelma niin heiltä saat avun. Jos koet että haluat liikkua tämän kesän etänä Ryhmäliikunta-striimejä hyväksi käyttäen, voit ottaa tämän lisäksi etäyhteyden traineriisi ja katsoa mitä muuta sen lisäksi olisi hyvä tehdä. Tapaamalla livenä tai vaikka puhelimitse saat varmasti apuja, ohjeita ja vinkkejä hyvinvointisi edistämiseen. Otetaan syksy 2020 vastaan hyväkuntoisina ja -voimaisina.

 

VUOKRAPÖRSSI

Tiesithän että voit halutessasi vuokrata jäsenyytesi jonkun toisen aktiivisen liikkujan käyttöön. Tämä onnistuu nettisivuiltamme löytyvän Vuokrapörssin kautta. Kortin vuokra-aika on minimissään kaksi viikkoa. Jos tiedät jonkun kesää Lohjalla viettävän, niin kannattaa suositella hänelle tutustumista Vuokrapörssin tarjontaan. Tämä palvelu on toki käytössä ympäri vuoden, ei ainoastaan kesäisin.

 

SAUNA- JA PESUTILOJEN REMONTTI

Pian meillä on tarjota teille täysin uudet sauna- ja pesutilat. Remontin olisi määrä valmistua kesäkuun 1. viikon jälkeen. Väkimäärän vähän lisääntyessä tulemme tekemään viimeisille viikoille naisten pukutilan sali 3:n tilaan ja miehet siirtyvät sitten klubitilaan. Näin pystymme takaamaan riittävän tilan kaikille, kun naisasiakkaita on miehiä enemmän. Lisäksi asiakastoive, että miehet pääsevät myös osanaikaa remontista nauttimaan klubitilan saunasta, tulee toteutumaan. Muutama viikko ja sitten on mahdollista nauttia elämyksellisistä sauna- ja pesutiloista treenien jälkeen.

 

Toivomme tämän tiedotteen tuovan iloa ja toivoa tähän kevääseen. Taistelu Koronaa vastaan ei ole vielä ohi, joten pidetään itsestämme ja toisistamme hyvää huolta hyvillä valinnoilla omassa toiminnassamme. Näin myös meillä on mahdollisuus tarjota taas enemmän palveluita paikan päällä. Olette olleet kyllä upeasti mukana seuraamalla livestriimejämme ja käyttämällä etäpalveluitamme. Kiitos siitä. On ollut ilo oppia yhdessä uusia tapoja liikkumiseen.

 

Hyvää oloa ja terveyttä sinulle toivottaen,

Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico Oy

Jutta Österberg-Hurme, yhdessä koko henkilökunnan kanssa

info@aplico.fi

019 312 880

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: