Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Helatorstai ja juoksuhaaste!

Tänään helatorstaina liikutaan tahoillamme juoksuhaasteen merkeissä. Ota sinäkin haaste vastaan ja lähde omalla ajalla ja omalla tavalla lenkille. Klubilla vastaanotto ei ole avoinna, mutta livestriimit lähetetään teille koteihin normaalisti klo 10.00 ja 18.00. Jäsenemme kuntoilevat halutessaan kuntosalilla omalla avainkortilla ja 10 henkilön rajoitusta noudattaen.

Mistä tuossa juoksussa on kyse?

Helatorstaina, eli tänään piti Aplicolta lähteä perinteinen Kevätviuhahdus ja viettää meidän kevätmarkkinoita. Se ei ole nyt mahdollista, mutta liikkuminen onneksi on. Ota siis haaste vastaan ja kävele tai juokse 5 tai 10 km lenkki tänään torstaina. Ota suorituksen jälkeen kuva ja julkaise se omassa somessa #aplicolohja tai @aplicolohja niin osallistut juoksuvalmennuspaketti verkossa ja Aplicon tuotepalkintojen arvontaan. Myös kommentoimalla tähän julkaisuun suorituksen jälkeen, osallistut arvontaan. Tämä julkaisu on hyvä paikka haastaa ystävä tai vaikka työkaveri mukaan! Haaste on tarkoitettu meille kaikille ja tyyli lenkissä täysin vapaa! Haasteen on lähettänyt sinulle meidän @omaptsari ja @omaptjussi sekä koko meidän joukkue! Ihanaa ja liikunnallista helatorstaita sinulle.

Ps. Kevätmarkkinat on nyt siirretty yrittäjänpäivään, eli lauantaihin 5.9. Laita päivä jo kalenteriisi ja tehdää yhdessä hieno tapahtuma.

 

 width=

 

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: