Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Marraskuu on perhe liikkuu -kuukausi

MARRASKUU ON PERHEKUUKAUSI

Marraskuussa on mahdollisuus lähteä liikkumaan koko perheen voimin. Perhetunnit ovat jäsenetu. Ohjelmassa on 9.11. Perhe Sisäpyöräily, 17.11. Perhe Jooga ja 23.11. Perhe Akrobatia. Sisäpyöräilytunnilla on pituusraja 130 cm. Joogaan ja Akrobatiaan alaikäraja on kolme vuotta. Nämä tunnit ovat aina olleet hyvin suosittuja, muista varata paikkasi ajoissa sekä itsellesi että perheenjäsenillesi.

Osallistu myös iWall-kisaan marraskuun aikana. Pelaamalla iWall- peliä perheenjäsenesi kanssa 3 x marraskuun aikana, olet mukana 100 euron liikuntalahjakortin arvonnassa. Pelikaverina voi toimia kuka tahansa vähintään 7 vuotta täyttänyt. Pelikaverin ei tarvitse olla Aplicon jäsen. Pelipassin voit noutaa 1.11. alkaen vastaanotosta.

Mikäli sinä jäsen tuot perheenjäsenen (puoliso, lapset, sisarukset, vanhemmat, isovanhemmat) jäseneksi, saat itsellesi 50 € liikuntalahjakortin ja motivoivaa seuraa oman treenin tueksi. Lahjakortin voit käyttää omaan liikuntajaksomaksuun, PT- palveluihin, lastenkursseihin tai mihin tahansa liikuntaan Aplicossa. Perheestä toinen liikkuu jo hyvin alennettuun hintaan, eli 49,90 eurolla per liikuntajakso 4 viikkoa. Alennushinta on perusjäsenyydestä silloin, kun perheestä yhdellä on normaali jäsenyys 66,00 euroa. Perheenjäsenillä ei ole tässä kuussa jäsenyyden aloitusmaksua. Etu on 40 euroa.

Varaa aika henkilökohtaiseen tutustumiseen

[contact-form-7 id=”1328″ title=”Varaa aika henkilökohtaiseen tutustumiseen”]

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: