Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Huikea Aplicon Halloween-viikko 29.10.–2.11.2018

HUIKEA HALLOWEEN-VIIKKO 29.10.–1.11.2018

Halloween-viikko tuo taas klubille ja sisäpyöräilysaliin jännitystä ja huikeita elämyksiä. Voit pukeutua Halloween-tunneille teemaan sopivalla asulla. Kolme parasta pukua palkitaan Aplicon tuotepaketilla. Marathon-pyöräilyä on pyydetty useasti. Maanantaina 29.10. sinulla on mahdollista pyöräillä kaksi ja puoli tuntia putkeen. Otatko sinä tämän haasteen vastaan? Kaikki Halloweenin teematunnit löydät PINKILLÄ lukujärjestyksestämme!

Haluatko yhdistää kauhuelokuvan ja hikoilun? Pyöräilyn kesto 1,32 h. Katsotaan nouseeko syke pyöräilystä vai kauhuelokuvan vaikutuksesta! Tarjoamme sinulle kaksi mahdollisuutta osallistua Elokuva-pyöräilyyn: ti 30.10. klo 19:15 ja to 1.11. klo 10:15.

Vai miltä kuulostaisi mielettömät Dj:n isännöimät bileet, jossa loistetikut heiluvat ja basso kuljettaa meitä vauhdin hurmaan? Ohjelmassa on tällä viikolla kaksi DJ-pyöräilytuntia ke 31.11. klo 18:00 ja 19:15. Nyt näitä tunteja on kaksi peräkkäin, jotta kukaan ei jäisi tästä elämyksestä paitsi. Varaa paikkasi kuitenkin heti, niin varmistat paikkasi tähän!

Koko perheen perinteinen Halloween-seikkailu on to 1.11. klo 17:30. Kaikki Perheliikunnat sekä Tanssi kuin tähti- ja Karhupaini-liikkujat ovat tervetulleita. Aplicon lähimetsä ja piha-alue täyttyvät kummituksista ja peikoista. Ota mukaasi taskulamppu ja heijastin ja seikkailumieltä. Ehkä voit pukeutua, vaikka haluamaasi naamiaisasuun? Koko perhe pääsee nauttimaan jännityksestä yhdessä, ja seikkailun päätteeksi voi ostaa, vaikka makkaran tai mokkapalan Buffetista. Tämä korvaa Pyhäinpäivän lauantain tunnit. Omppula-lapsiparkissa discoillaan ma-to aukioloaikojen puitteissa ja Halloween teemalla saa pukeutua, vaikka joka päivä.

APLICON JÄSENTEN PIKKUJOULUT PÄÄTTÄVÄT HALLOWEEN VIIKON

Olethan laittanut kalenteriisi päivämäärän 2.11.? Tuolloin juhlimme ravintola Exitissä ja halloween viikon teemalla saa pukeutua niin halutessaan. Juhla alkaa klo 20:00 ja silloin Aplico tarjoaa kuohuviinit kaikille jäsenilleen. Mukavaa ohjelmaa ja yhdessäoloa aina 23:00 asti. Jatkot Monacossa Staminan tahtiin, johon saat jäsenetuna halutessasi lipun Aplicolta 5 euron alenuksella. Lue lisää pikkujouluista ja ilmoittaudu mukaan: https://aplico.clubmanagement.fi/web/1/webPage.html?c=hour&hourID=403257

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: