Maaliskuu on Aplicossa ”perheet liikkeelle” – kuukausi!

Maaliskuu on Aplicossa ”perheet liikkeelle” – kuukausi!

Marraskuun asiakastyytyväisyyskyselyssä saimme toiveita perheen yhteisistä omista tunneista. Nyt maaliskuussa toteutamme asiakastoivetta ja tuomme kokeiluun neljä erilaista perhetuntia. Perhetunnit ovat maaliskuussa aina maanantaisin klo 17:00–17:45. Tunneilla on hauskaa hikoilua vanhemmalle ja lapselle tai vaikka koko perheelle. Tule mukaan vapaavalintaisella kokoonpanolla. Ainoa rajoitus on alaikäraja, joka on muille tunneille 7 vuotta, paitsi sisäpyöräilyyn 10 vuotta. Tarjoamme seuraavat perhetunnit iloksenne:

Ma 5.3. klo 17:00 PerheAkrobatia – Risto Viranen

Ma 12.3. klo 17:00 PerheLavis – Ida-Maria Hietamäki

Ma 19.3. klo 17:00 PerheJooga – Jutta Österberg-Hurme

Ma 26.3. klo 17:00 PerheSisäpyöräily – Emma Ryynänen

Tunnit ovat jäseniemme ja heidän perheidensä jäsenetu. Tunneille jäsenet voivat varata paikkoja omalla nimellä niin monta, kuin perheestä tulee osallistujia tunnille.

Perhekortteja myydään rajatusti 12 kpl Aplicon ulkopuolelle. Kyseessä on 4 x kortti, jolla ulkopuoliset perheet voivat osallistua perhetunneille. 4 x kortin hinta yhteensä 20€/perhe. Varaa tuntisi vastaanotostamme 019 312 880.

Tervetuloa mukaan liikkumaan koko perheen voimin!

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: