Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Kevätkausi on käynnistynyt, tässä 102 tuntiamme 8.1.2018 alkaen

Aplicon 14. kevätkausi tuo uusia virikkeitä kuntosalille ja ryhmäliikuntaan

Aplicon 14. kevätkausi alkaa maanantaina 8.1.2018. Uusi vuosi tuo paljon uusia virikkeitä kuntosalille ja ryhmäliikuntaan. Tarjonnasta löytyy myös reippaasti tuttuja kestosuosikkeja. Kuntosalilta löydät uusia investointeja iloksesi. Ryhmäliikunnassa valittavanasi on 102 erilaista ohjattua tuntivaihtoehtoa joka viikko. Tämän lisäksi on vielä erikseen virtuaalituntitarjonta. Tässä lyhyt katsaus uutuuksiimme.

UUTTA KUNTOSALILLA
Asiakastoiveesta iWall-treeniseinä tulee jäämään Aplicoon. Se sijoitetaan toimintasaliin, jotta pelaaminen yksin tai parin kanssa on mahdollisimman helppoa. Tämä pelillisyys on uusi ja hauska tapa lämmitellä tai hakea kehoon lisää liikkuvuutta oman salitreenin lomassa. iWall Lohjalla vain Aplicossa.
Ennen joulua asensimme myös KINESIS ONE – seinän kuntosalille. Laite mahdollistaa huikeita liikeratoja ja saat uutta haastetta esimerkiksi keskivartalon treenaamiseen. Käy tutustumassa ja kysy apuja omaohjaajaltasi. Tässä videossa Miikka ja Risto esittelevät uutta laitetta ja saat valmiin ohjelman.

Tästä Kinesis videoon Aplicon Youtube-kanavaan.

UUTUUKSIA TÄMÄN KAUDEN RYHMÄLIIKUNNASSA
Ryhmäliikunnassa vuosi kulkee aina syyskaudesta kevätkauden loppuun. Tämän ryhmäliikuntavuotemme uutuuksia ovat olleet tähän saakka: YOGAFUNC® ja BungeeTraining®. Aplicossa otimme varaslähdön kevääseen ja juuri ennen joulua lanseerasimme yhtenä kolmena salina Suomessa Les Millsin Barre® -tunnin. Tässä lisää kaikista koko vuoden ja kevätkautemme uutuuksista. Valitse omasi ja tule nauttimaan!
 

Les Mills BARRE® -tunti on balettiin pohjautuva ryhmäliikuntatunti. Tunti sisältää paljon baletille ominaisia liikkeitä, mutta et tarvitse aiempaa lajikokemusta voidaksesi osallistua tunnille. Tunti tehdään rytmikkään musiikin tahtiin. Tunnilla voi tehdä liikkeitä monessa eri tasossa. Voit hyppiä tai tehdä tunnista täysin hypyttömän oman kuntotasosi mukaan. Tunti kehittää kehonhallintaa ja vahvistaa jalkoja, selkää sekä keskivartaloa tehokkaasti. Tällä tunnilla pääset parantamaan omaa ryhtiäsi ja nauttimaan upeista baletin omaisista yhdistelmäliikkeistä.

Kehonhuolto on nimensä mukaan kehoa huoltava harjoitus, joka sopii tehtäväksi ennen treeniä tai treenin jälkeen. Tunnilla tehdään kehoa avaavia ja huoltavia liikkeitä , tietoisuus omasta kehosta lisääntyy ja kehonhallinta paranee. Kehonhuolto edistää myös palautumista ja parantaa muiden treenien tehoja. Tunnilla käytetään välineinä rolleria, kuminauhoja, piikkipalloja yms. Liikkeet ovat lempeitä ja rauhallisia. Tunti on täydellinen lisä kaikkien harjoituskalenteriin.

Allas-Lavis® on vesiliikuntaa parhaimmillaan. Allas-Laviksessa yhdistyvät vesiliikunnan hyödyt tanssiliikunnan iloon. Lavatanssimusiikin soidessa nostetaan sykettä ja vahvistetaan lihaksia veden vastusta apuna käyttäen. Kuten kaikilla Lavis®-tunneilla, myös Allas-Laviksessa tärkeintä on hyvä tunnelma, jossa on menoa ja meininkiä. 

BailamamaBailamama® Squeeze 4Venus on lempeän tehokas lihaskuntotreeni. Tällä tunnilla keskitytään löytämään syvät lihakset ja vahvistetaan niitä lempeästi. Tunnilla käydään monipuolisesti läpi kaikki naisille tärkeät lihasryhmät, erityisesti lantionpohjalihaksiin keskittyen. Tunnilla tehdään päivittäinen suositusmäärä lantionpohjalihasharjoitteita. Tunti on kaikille naisille. Tule löytämään oma sisäinen Venuksesi!

CMS Power Body palaa asiakastoiveista perjantai-iltapäivään. Lyhyen lämmittelyn jälkeen tällä tunnilla suoritetaan käsipainoilla, tangoilla tai kuminauhoilla tehokas 3 liikeen lihaskuntosarja ja välissä nostetaan sykettä erilaisin aerobisin liikkein. Tunnilla tehdään 3 erilaista lihaskuntopatteria, niin että keho tulee treenattua monipuolisesti läpi. Tehokas ja monipuolinen treeni kaikille kunnon hikeä kaipaaville. 

Bungee-Training® perustuu toiminnalliseen intervallitreeniin (High Intensity Interval Training). Harjoittelu on yksinkertaista, tehokasta ja motivoivaa sisältäen lihaskunto osion. Treeni harjoittaa voimaa, kestävyyttä, tasapainoa, motoriikkaa, nopeutta, kimmoisuutta ja kehon hallintaa
Harjoitteet tehdään pareittain, jolloin parit voi tsempata toisiaan, mikä lisää motivaatiota ja ‘’draivia’’
Tunti sopii kaikille ikään, sukupuoleen tai urheilullisuuteen katsomatta.

YOGAFUNC® on perinteisestä joogatunnista poikkeava musiikin tahtiin tehtävä joogatunti. Tunti perustuu astangajoogaan, josta johdetut liikesarjat yhdistettyinä huipputehokkaisiin lihaskuntoliikkeisiin haastavat kehon mahtavalla tavalla. Monipuolinen musiikki tuo voimaa ja syvyyttä liikkeisiin ja rauhoittaa kun on sen aika. YOGAFUNC on fyysinen harjoitus, joka vahvistaa kehoa sekä kehittää liikkuvuutta. Tuntia tehdään motivoivan musiikin tahdittamana, eli sen vuoksi se sopii myös usein sellaisille ihmisille jotka yleensä eivät joogasta ole kiinnostuneita. Yksi tärkeimmistä asioista tällä tunnilla on hauskanpito. 
  
VALTAKUNNALLISEN RYHMÄLIIKUNTATUTKIMUKSEN TULOKSET
Vuosittaiset ryhmäliikuntatutkimukset vaikuttavat myös osaltaan uutuuksien valintaan sekä lukujärjestyksen muodostukseen. Lämmin kiitos myös siitä, että erinomaisen palautteenne johdosta meidät palkittiin jälleen Suomen parhaaksi CMS – klubien ryhmäliikunnan tuottajana Ipartnersin järjestämässä laadunseurantatutkimuksessa. Arvosanamme oli huikea 9,1. Olemme lukeneet kaikki palautteet ja ylläolevien lajien lisäksi tässä on vielä muutamia toteutuneita toiveita kevään palveluihin vastaustenne pohjalta.

  • Keskitason tunteja on nyt lisätty klo 18:00 jälkeen.
  • Perheliikuntatapahtumia tulee olemaan lisää.
  • Pyöräilysalista on siirretty muutama pyörä pois, jotta tilaa on enemmän. Kapasiteettimme kaikille sisäpyöräilytynneille on nyt 40 asiakasta.
  • Zumba palaa keskiviikkoiltoihin ja voit nyt Zumbata kaksi kertaa viikossa.

Paljon uutta löytyy myös kevään valmennusryhmistä. Tarjoamme 5 valmentajaa ja 5 eri tyyliä. Valitse oma valmentajasi ja sinulle sopiva haaste oman kevään liikunnallisentavoitteesi saavuttamiseksi. Lue lisää valmennusrymistämme.

Hyvä tavoite on nauttia liikunnasta ja jaksaa arjessa paremmin. Valitse sitä tukemaan lajeja vaihdellen ja uskalla hypätä kuntosaliltakin välillä ohjatuille tunneille tai toisinpäin. Upea uusi vuosi on alkamassa. Tervetuloa mukaan huikeaan kevätkauteemme Aplicoon!

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: