Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Joulukuun jäsentiedote ja jäsenetuja 12/2023

On vuoden viimeisen jäsenkirjeen aika, mutta paljon vielä tapahtuu liikuntanne iloksi. Tässä on tietoa klubin tapahtumista ja eduistasi sekä paljon muuta. Sukella tästä mukaan Aplicon loppuvuoteen ja varaa mm. liikunnalliset pikkujoulut kalenteriin.

 

JÄSENTEN PIKKUJOULUT

“Joulun taikaa, Joulu raikaa, iloa, hikeä ja yhdessä olon aikaa”!

Pikkujoulutunnelmaa on klubilla lauantaina 9.12.23. Aplicon jäsenten pikkujoulut pidetään tänä vuonna pikkujoulujumppien merkeissä. Tule sinäkin nauttimaan jouluisesta tunnelmasta teematunneillamme ja nauttimaan glögit kanssamme. Lauantain 9.12. ohjelma:

 • 9:15 pikkujoulu spinning – tällä tunnilla kuulet kaikki pikkujoulubileiden tunnelman nostattavat biisit!
 • 9:45 Joulu Lavis – Lavatanssijumppaa tutuin askelin maustettuna jouluisella twistillä. Valssia, Jiveä, Foxia, Salsaa ja paljon muuta!
 • 10:05 kahvakuulaa tonttuillen -Tehokas treeni kahvakuulalla Petra-tontun tsempatessa.
 • 11:10 Perheliikunnan pikkujoulu – Perheliikunnan pikkujoulussa perheen pienimmät liikkuvat yhdessä vanhemman kanssa. Luvassa on tonttuilua liikuntaleikkien ja -laulujen merkeissä. Vierasta Korvatunturilta odotetaan myös saapuvaksi!
 • 12:30 SH’BAM ”One last dance”. Les Millsin uusi raikas tanssilaji LES MILLS DANCE on pian täällä ja nyt on aika hyvästellä SH’BAM®. Olemme koonneet kaikkien Sh´bam vuosien ajalta parhaat tanssibiisit yhdeksi kokonaisuudeksi. Tule sinäkin tanssimaan “one last dance” koko Sh´bam tiimimme kanssa!

Varaa paikkasi tunneille tuntikalenterista: https://aplico.cubemanager.fi/calendar/client/

 

APLICON JOULUKALENTERI

Joulukuu on tuonut mukanaan Aplicon perinteisen joulukalenterin! Tänäkin vuonna kalenterista löytyy 24 kuvaa, joihin on piilotettu Aplicon Omppu. Yksi kuva julkaistaan päivittäin Aplicon Facebook ja Instagram sivuilla. Joulukalenterin palkintojahtiin pääset somessa, kun kommentoit kunkin päivän kohdalle mistä Aplicon Omppu löytyy, niin olet mukana 24 tuotepaketin/tuotelahjan arvonnoissa. Kaikki lahjat arvotaan vuodenvaihteen jälkeen 3.1.2024. Mukana lahjakorissa on PT tapaamisia, lahjakortteja sekä AplicoShopin tuotteita.

 

TREENAA PALJON JOULUKUUSSA JA VOIT VOITTAA LIIKUNTAA

Joulukalenterin lisäksi jouluaattona arvotaan myös perinteinen 6 kk ilmainen jäsenyys kaikkien joulukuussa klubilla käyneiden kesken, eli nyt kannattaa aktivoitua vielä vuoden loppuun omien käyntien kanssa niin arpaonnessa on suurempi mahdollisuus. Voittajalle soitetaan jouluaattona!

 

UUDET LESMILLS OHJELMAT OVAT PIAN TÄÄLLÄ

11.12.23. alkaen saamme Les Mills -tunneille uutta. Uudet koreografiat saapuvat klubille pian. Uudet ohjelmat otetaan käyttöön Bodypump, Bodycombat ja Bodyattack – tunneilla. Sh´bam tunneilla nautitaan loppuvuosi ”best of the best” listoista. Uusi Les Mills Dance- tunti saapuu klubille sitten tammikuussa. SH’BAM-tunti vaihtaa nimeä ja on keväällä uusi LES MILLS DANCE!

 

TAPAHTUMAKALENTERISSA

Avantouintivuorot jatkuvat läpi joulun ja uudenvuoden. Aplicon jäsenten oma vuoro Haikarin saunalla sunnuntaisin klo 11–12.00. Jouluaattona 24.12. sauna on avoin kaikille 10:00-22:00 välillä ja pääset uimaan sekä saunaan ilman koodia, kun sinulle sopii. Tule sinäkin nauttimaan joulusaunasta ja avannosta yhdessä muiden Aplicolaisten kanssa.

 

Keskiviikkona 20.12. klo 18.10 Jouluinen Heavy – spinning. Raskasta joulumusiikkia ja hyvää hikeä tarjolla joulumusiikin faneille.

 

Lauantaina 23.12. klo 10.15 Pikkujoulu – Spinning. Tällä tunnilla kuulet pikkujoulubileiden parhaat biisit. Rennon hauska keskitason tunti saattelee Aplicolaiset joulun viettoon.

 

Keskiviikkona 27.12. klo 19.10 Kynttilä – Jooga. Tule nauttimaan joulun jälkeen kynttilän valossa tehtävän joogaharjoituksen pariin.  Tämä on mielen ja kehon yhteistyötä korostava ja kehon voimaa sekä hallintaa lisäävä harjoitus. Asanat eli joogan erilaiset asennot haetaan hengitystä seuraten ja ne yhdistetään erilaisiksi liikejatkumoiksi.

 

CMS FINLANDIN TOIMINTA ON PÄÄTTYNYT SUOMESSA

Aplico on ollut vuodesta 2004 mukana CMS klubien yhteenliittymässä. Olemme aina olleet oma itsenäinen ja paikallinen yritys. CMS on tuonut mukanaan yhteistyötä ja Travelpass-mahdollisuuden asiakkaillemme. Koronavuodet ovat verottaneet monien kuntokeskusten toimintoja ja myös CMS salien yhteenliittymä on kutistunut Suomessa 8 keskukseen. CMS Finlandin toiminta vanhassa mallissaan on päättynyt marraskuun loppuun. Travelpass-kortit toimivat tämän vuoden loppuun ja poistuvat sitten käytöstä. Tiedotamme tammikuussa, miten todennamme uinnit ja vesijumpat jatkossa Neidonkeitaalla.

 

RYHMÄLIIKUNTAKYSELYN TULOKSET – KIITOS KAIKILLE VASTANNEILLE

Kiitos kaikille ryhmäliikuntakyselyssä palautetta antaneille. Jokainen palaute on luettu ja meille tärkeä toiminnan kehittämisessä. Ryhmäliikuntakyselyn raporttia pääset lukemaan klubimme info -tv:ssä. Tässä kuitenkin lyhyt yhteenveto tuloksista ja toimenpiteistä:

 • Kaikista eniten Aplicon jäsenet toivoivat lisää kehonhuolto- ja lihaskuntotunteja. Näitä tunteja pidämme lukujärjestyksessä reilusti ja tulemme lisäämään tunteja myös aamu- ja iltapäivään.
 • Starttikursseja konseptituntien pariin
 • Tulemme lisäämään myös ohjaajien itse suunnittelemien spinning-tuntien määrää.
 • Tuntien alkamisajankohtia, tiloja ja vaihtovälejä on myös toiveestanne tarkasteltu niin, että mahdolliset yhdistelmätunnit toimisivat paremmin.
 • Tapahtumakalenterissa kevään aikana täytämme toiveitanne mm: tanssia, sisäpyöräilyn maratonia, ulkotreenejä, tekniikkatunteja ym.
 • Suositut ja toivotut avantovuorot tulevat jatkumaan pitkälle kevääseen.
 • Perheliikunnan aikatauluissa huomioimme lasten päiväuniajan.
 • Uutta kevään lukkarissa tulee olemaan mm. Les Mills Dance, iltatunniksi lisätään toinen Lavis Lavatanssijumppa ja perjantai-iltoihin tulee jatkuva teema sisäpyöräilytunti, jonka sisältö muuttuu toiveidenne mukaan. Eniten on toivottu bändi perjantaitunteja.
 • Perjantaihin saamme myös vaihtuvia tanssitunteja.
 • Timanttitiimin suuren suosion vuoksi myös toinen ohjattu kuntosaliaika ikäihmisille on tulossa.

Paljon tunteja ja paljon liikunnaniloa siis luvassa. On ilo tehdä tätä kanssanne yhdessä. Kiitos vielä ajastasi palautteen parissa. Uutta lukujärjestystä pääset ihastelemaan vielä ennen joulua.

 

TYHY TUNTEJA JA JUHLIISI OHJELMAA

Kaipaako sinun kaveriporukkasi tai työyhteisö liikunnallista yhteistä hetkeä? Tämä tunti voi olla mitä vain yhdessä päätätte. Esimerkkinä: UUDET konseptit FLOW-Laitepilates tai RUSH-treeni, kehonhuolto, ohjattu kuntosalitreeni, sisäpyöräilyä, rentoutumista, luento ravinnosta tai hyvinvoinnista. Juhliin sopii täydellisesti viinijooga tai hauska tanssitunti, Voimme myös lähteä yhdessä metsään joogaamaan tai mäkitreeniin. Te päätätte, mitä tehdään ja me toteutamme. Meiltä voit varata myös kokoustilat ja tarjoilut päiväänne. Laita viestiä ja tarjouspyyntö: emma.linden@aplico.fi

 

KEVÄÄN 2024 VALMENNUSRYHMIÄ JO NYT VARATTAVISSA

Suositut valmennusryhmät alkavat tammi-maaliskuussa 2024. Tammi- ja helmikuussa alkavat valmennukset ovat varattavissa jo nettisivuiltamme. 12 viikon aikana ehtii saavuttamaan upeita tuloksia valmentajan ohjelmilla ja tuella. Ryhmän antama vertaistuki on myös tärkeää. Kun tavoitellaan samoja asioita, saa treenikaverista lisää voimaa. Valmennusryhmät tullaan ohjaamaan sekä kuntosalilla, että sali 2 tilassa. Ryhmä tapaa viikoittain ja saa tämän lisäksi omatoimisia harjoitteita. Ryhmälle perustetaan myös oma ryhmä, jossa valmentaja antaa lisäohjeita sekä vastaa kysymyksiin Aplico applikaation välityksellä. Lue lisää valmennusryhmistä ja ilmoittaudu mukaan tästä: https://aplico.fi/valmennusryhmat-2/

 

PUKINKONTTIIN APLICOLTA

Lahjakorttien myynti on jo alkanut. Pukinkonttiin tarjouksessa meillä on seuraavat tuotteet. Osta itsellesi tai lahjaksi.

 • Kuukausikortti 69,00 €
 • 8 x kortti 96,00 €
 • Starttikurssi 19,90 €
 • Konseptien tunnille 2 sarjalippua 24,00 €

 

HALUATKO TEHDÄ OMAT APLICO VILLASUKAT?

Tiedätkö mitään niin ihanaa kuin vetää lämpimät villasukat jalkaan venyttelytunnille, kehonhuoltoon tai vain oman sohvan nurkkaan käpertyessä? Olemme saaneet Aplicolle upean oman villasukka mallin ja haluamme jakaa sukkien neulontaohjeen kaikkien kanssa. Aplicon väreissä sukat ovat upeat ja näyttävät. Tilaa tästä ohje Aplicon villasukkien neulomiseen. Ohje tulee sinulle sähköpostiin pdf-tiedostona: https://aplico.fi/aplicon-villasukat/

 

APLICON PODCASTISTA HYVINVOINTIA – TULOSSA JOULUTARINA

Aplicon oma podcast, Kynnyksen yli sisältää tuttuja henkilöitä ja motivoivia aiheita meille kaikille. Löydät ilmaiseksi podcastimme Spotifysta, YouTubesta ja Acastista. Laita kuunteluun joku aiheistamme tai kuuntele vaikka kaikki. Jouluksi kuunteluun tulee myös jouluinen tarina hauskalla tavalla. Laita podcastimme seurantaan niin saat iloa joulun aikaan!

 

Tästä Acastiin: https://shows.acast.com/kynnyksen-yli-aplico-podcast

 

LIIKUNTASETELIT

Onko sinulla liikuntaseteleitä käytössä vielä tälle vuodelle? Muistathan tuoda ne ajoissa saldollesi niin saat liikuntaedut hyödyksesi. Liikuntasetelit jäävät lompakkoosi ja tulevat käyttöön jäsenyyteesi tai voit ostaa esimerkiksi konseptien sarjakortin toiveesi mukaan.

 

JOULUNAJAN RYHMÄLIIKUNTA

Ryhmäliikuntakalenteri on joulun aikataulussa ajalla 11.12.2023-7.1.2024. Aikataulun löydät Aplicon varausjärjestelmästä. Tunteja pääset varaamaan tuttuun tapaan 2 viikkoa etukäteen.

 

ITSENÄISYYSPÄIVÄ JA JOULUPYHÄT KLUBILLA

Itsenäisyyspäivänä ja joulun pyhinä liikut klubilla henkilökohtaisella avainkortillasi. Kuntosali palvelee vuoden jokaisena päivänä ja sauna on aina lämpimänä. Kuntosalin lisäksi virtuaalitunnit klubilla (Sali 1 ja Sisäpyöräilysali) sekä kotona AplicOnline liikuttaa sinua pyhinä. Tapaninpäivänä sulatellaan kinkkua yhdessä myös ohjatuilla tunneilla.

Varaa paikkasi tunneille ja katso tarkemmat aikataulut tuntikalenterista: https://aplico.cubemanager.fi/calendar/client/

 

JÄSENTEN OMA JOULUKIRJE

Pieni lahja sinulle ja klubin perinteinen joulukirje tulee sinulle vielä ensi viikolla. Joulukirje lähetetään sähköpostilla sekä tekstiviestillä.

 

PERJANTAINA 22.12. NAUTITAAN MARKI MUORIN RIISIPUUROSTA

Jo perinteeksi muodostunut Markin valmistama herkullinen joulupuuro tarjotaan tänä vuonna perjantaina 22.12. klo 8:00 alkaen. Tule aamutreenille, tai vaan muuten moikkaamaan meitä. Pieni hetki yhdessä herkutellen tuo varmasti joulumielen. Puuroa tarjotaan niin pitkää, kun sitä riittää.

 

 

Liikunnallista joulun odotusta ja nähdään klubilla!

 

Jutta Österberg-Hurme, tj yhdessä koko henkilökunnan kanssa

Liikunta – ja Hyvinvointikeskus Aplico

info@aplico.fi

www.aplico.fi

www.facebook.com/AplicoLohja

 

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: