Jäsentiedote ja jäsenetuja 8/2019

Arvoisa asiakas,

Aplicon aktiivinen kesä alkaa vähitellen taipua syksyyn. Syyskauden lukujärjestys alkaa maanantaista 2.9. eteenpäin. Aplico täyttää tänä syksynä 15 vuotta, niin juhlavuoden syksy on täynnä upeita juttuja liikkumisesi iloksi. Lauantaina 31.8. vietetään syyskauden starttia ja esittelemme mm. syksyn uutuuksia. Tässä elokuun jäsentiedote, ole hyvä.

JÄSENETUNA VIIKKO VALMENNUKSELLE

Aplicon Personal Trainerit tarjoavat elokuussa valmennustunteja jäsenillemme teemalla “viikko valmennukselle”. Kaipaatko jotain uutta tai vinkkejä alkavan syksyn liikuntaan ja hyvinvointiin? Hyödynnä nämä jäsenetusi ja osallistu vaikka useampaan! Vaihtoehtoja on monia. Mukana on luentoja ja treenejä eri teemoin. Valitse näistä sinulle sopivin ja hyödynnä nämä jäsenetusi. Osa tunneista täyttyy kovaa vauhtia ja lisäämme niitä toiveidenne mukaan. Lue lisää ja katso koko ohjelma: https://aplico.demo.site/jasenillemme-viikko-valmennukselle-14-8-alkaen/

 

APLICO 15 VUOTTA

Onhan Aplicon syntymäpäivä jo kalenterissa? Aplico täyttää 15 vuotta 27.9. ja silloin vietämme juhlaa isosti jäsentemme kanssa. Juhla on Tanhuhovissa klo 19.00 alkaen ja sinut on kutsuttu mukaan. Laita päivämäärä jo nyt ylös, sillä lisätietoja on tulossa pian.

 

JÄSENMYYNTIPÄIVÄ 14.8.

Onko sinulla perheessä tai lähipiirissä ystävä, josta haluaisit itsellesi treenikaverin? Syyskauden kampanjamme tuo 12 kk jäsenyyden rinnalle mahdollisuuden ostaa 6 kk jäsenyyden. Jäsenmyyntipäivänä keskiviikkona 14.8. myymme ensimmäiset 25 uutta 6 kk jäsenyyttä -50 prosentin alennuksella. Kortti on ostettavissa VAIN keskiviikkona 14.8. verkkokaupastamme tai Aplicosta 09-21.00 välisenä aikana tai niin kauan, kuin kortteja riittää. Lue koko tarjous ja kampanja: https://aplico.demo.site/jasenmyyntipaiva-ke-14-8/

 

UUTTA syksyn tarjonnassa: JUST DANCE!

Haluatko hikoilla hyvän musiikin tahdissa ja oppia eri tanssityylejä?

JUST DANCE! on energinen tanssitunti, joka sopii juuri sinulle. Heittäydyt vain tanssiin mukaan eri tanssityylien ja musiikin saattelemana. Tyyleinä ovat mm. lattari, disco, show, afro ja booty. Jokaisella tunnilla tehdään 2-3 lyhyttä tanssisarjaa eri teemoilla.  Askeleet kootaan toiston kautta ja opit tanssisarjan huomaamatta.

 

UUTTA syksyn tarjonnassa: AIKUISTEN AKROBATIA

Tällä tunnilla pääset haastamaan itseäsi oman tasosi mukaan, pelkästään oman kehosi painolla! Tunnin suurin tavoite on oppia uutta, joten ennen onnistumista on luvassa paljon yrittämistä. Tunti koostuu aina 4-5 pääliikkeestä, joita opetellaan oman taitotason mukaan.  Lopuksi näistä liikkeistä tehdään treeniosio, jossa lihaksisto saa kyytiä. Kehonpainoharjoittelun parhaimmat puolet ovat siinä, että lihaksisto kehittyy ja liikkuvuus paranee. Tältä tunnilta saat itsellesi varmasti tavoitteita tulevaan! Huom: Tunnilla ranteet, polvet sekä selkä ovat jatkuvasti käytössä.

 

UUTTA syksyn tarjonnassa: FYSIOS TERVEKEHO

Tervekeho on fysioterapeutin ohjaama tuntikokonaisuus, jossa harjoitetaan nivelten

aktiivista liikkuvuutta ja lihashallintaa turvallisesti. Tavoitteena on keskittyä kehon eri

alueisiin edistäen tuki- ja liikuntaelimistön kuntoa. Tunneilla teemoina selkä, ylävartalo ja

alaraajat. Harjoitteissa yhdistyy elementtejä pilateksesta, liikkuvuusharjoittelusta ja

eri kehonhuoltotekniikoista. Harjoitukset on suunniteltu tunneille niin, että kaiken tasoiset ja ikäiset ihmiset voivat saavuttaa tuloksia. Fysioterapeutin suunnittelemat liikkeet kehittävät myös koordinaatiota sekä tasapainoa. Tunti sopii pehmeänä aloituksena liikuntaharrastukseen esim. raskauden jälkeen, tuki- ja liikuntaelinvaivojen kuntoutuksen ohelle sekä liikuntaa aloittaville. Tunti toimii myös hyvänä ennaltaehkäisynä ja lihashuoltona, vaikka vaivoja ei juuri nyt olisikaan. Tunnille uskaltaa tulla kaiken kuntoiset liikkujat, jotka haluavat terveen kehon.

 

VARASLÄHTÖ SYKSYYN

Les Millsin Barre on käynnistynyt keskiviikkoisin klo 19.05. Ke 14.8. lanseerataan Barressa uusi ohjelma ja tekniikkatunti pidetään klo 19-05-20.15 Sarin ja Jutan kanssa.

Äijäjooga on lukkarissamme taas sunnuntaista 18.8. alkaen. Riston tunti klo 18.25. Aamuliikkujat pääsevät taas ma 19.8. klo 9.45 Petran kanssa Les Millsin Body Attackiin.

 

KURSSITARJONTAA JA VALMENNUSRYHMÄT

Muistathan, että mikäli kaipaat lisää ohjausta ja ryhmän tukea on kaikissa Aplicon kursseissa ja valmennusryhmissä aina jäsenetuhinta sinulle. Perheliikunnat kuuluvat jäsenyyteen.

Syksyn kurssitarjontaan tästä: https://aplico.demo.site/kurssitarjontaa-aplicon-syksyssa/

Syksyn valmennusryhmiin tästä: https://aplico.demo.site/valmennusryhmat-2019/

Lasten- ja Nuortenkursseihin tästä: https://aplico.demo.site/syksyn-lasten-ja-nuortenliikunta/

 

OLETKO VIELÄ KESÄLOMALLA TAI REISSUSSA?

Ota meidät mukaan lomalle tai seuraavalle työmatkalle. Aplicon YOUTUBE -kanava on juuri sinua varten.  Siellä on jo yli 100 videota niin niistä on hyvä hakea inspiraatiota, missä ikinä oletkin. Monet treenit voi tehdä vaikka hotellissa omassa huoneessa. Tai hyppää mökillä ulkotreenien pariin.

Tässä linkki Jutan joogaan: https://www.youtube.com/watch?v=tBy3hXvZ4mY&t=5s

Tässä linkki Riston Outdoor -treeniin: https://www.youtube.com/watch?v=UlgcyhOkzTk&t=6s

 

Liikunnan iloa syksyyn toivottavat,

 

Jutta Österberg-Hurme, tj yhdessä koko henkilökunnan kanssa

Liikunta – ja Hyvinvointikeskus Aplico

info@aplico.fi

www.aplico.fi

www.facebook.com/AplicoLohja

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: