Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Jäsentiedote ja jäsenetuja 5/2023

Arvoisa asiakas,

 

Toukokuu on täällä! Klubin pihaa laitetaan kesäkuntoon ja kesälukkari valmistuu sekä lukuisat ulkotreenit, jotka tulevat kesätreenien iloksi jäsenillemme. Laitetaan jo nyt 18.5. Aplicon kevätmarkkinat kalenteriin. Mahtavaa ohjelmaa on tulossa. Tässä kirjeessä lisää infoa toukokuun ja kesän tapahtumista ja jäseneduista.

 

ÄITIENPÄIVÄ

Muista äitiä liikunnallisella lahjalla. Lahjoita äidille terveyttä, iloa ja hyvää oloa sekä yhteistä aikaa yhteisien treenien myötä. Aplicon kuukausikortti tarjoushintaan 69,00 €. Kortin voit ostaa verkkokaupasta tai vastaanotosta. Voit myös ostaa avoimen lahjakortin, jonka äiti voi halutessaan käyttää olemassa olevan jäsenyyden tai PT-paketin maksamiseen oman valinnan mukaan.

 

JÄSENTUNA

Herkullinen yhteistyö Clubhouse Burgerin kanssa jatkuu! Aplicon jäsenkorttia näyttämällä saat edelleen -10 % alennuksen ja etu on voimassa toistaiseksi.

 

KESÄN LIIKUNTAKALENTERI JA ULKOTREENIT:

Kesän ajan ryhmäliikunta-aikatauluun siirrymme 29.5 alkaen. Samalla alkavat Aurlahden kesäjumpat: RantaZumba keskiviikkoillassa sekä RantaYoga torstaiaamussa. Järjestämme myös klubin pihalla erilaisia kesätreenejä. Yhteistyössä Lauttaravintola Kaljaasin kanssa tulossa myös jo perinteeksi muodostuneet viinijooga-tunnit. Kaikki kesän treenit löydät 15.5.23 varausjärjestelmästä ja varauksia pääset tekemään tuttuun tapaan 2 viikkoa etukäteen.

 

JÄSENTYYTYVÄIYYS KYSELY TOUKOKUUSSA

Laadunseurantatutkimus lähtee toukokuun toisella viikolla. Vastaamalla pääset antamaan palautetta toiminnasta ja osallistut toiminnan kehittämiseen. Julkaisemme aina kyselyn jälkeen koosteen, jossa kerrotan mitä on eniten toivottu ja mitä otamme toteutukseen. Kyselyn saat osoitteesta kyselyt@aplico.fi

 

HINNAN MUUTOS ASTUU VOIMAAN KAIKILLA 21.8.

Aplicon hinnasto päivittyi tammikuussa 2023 kiinteiden kustannusten hinnannousun myötä. Omille vanhoille jäsenillemme säästimme vanhat hinnat koko kevään ajalle ja kesän yli, aina syksyn alkuun saakka. Hinnasto päivittyy kaikille 21.8. veloituksessa. Hinnoissa on 1,10 €-2,10 € korotusta jäsenyyden mukaan, eli hinnanmuutos on hyvin maltillinen meidän asiakkaillemme. Aplicon jäsenyys on 68,00 € (vanha hinta 66,90 €) ja päiväjäsenyys on 52,00 € (vanha hinta 49,90 €).

 

APLICO 4.0 – ASIAKASTYÖRYHMÄN TYÖ ON ALKANUT

Aplico kehittyy ja juhlavuoteen on kova suunnittelu jo päällä. Pe 5.5. asiakastyöryhmä kävi Aplicon joukkueen kanssa HKI tutustumaan neljään eri keskukseen ja kehitystyö alkoi tästä. Mitä kaikkea uutta tehdään ja miten palvelua kehitetään sen tämä asiakastyöryhmä päättää yhdessä henkilökunnan kanssa. Koko jäsenistö saa toki myös kyselyn aiheeseen liittyen alkusyksystä ennen suurien päätösten ja hankintojen tekemistä.

 

TAPAHTUMAKALENTERISSA

  • TI tällä viikolla porrastreeni / Chrisu
  • PE kuntosalilla Oma Pt:n kanssa klo 10:00 / Petra L
  • LA Euroviisu /UMK steppi / Petra V

 

Tapahtumakalenterissa ohjelmaa Euroviisu – faneille!
13.5 lauantaina Euroviisujen Finaali-päivänä Petra Vuorinen ohjaa UMK-teemaisen Power Stepin klo 10.00. Tällä tunnilla vahvistat erityisesti alavartaloa. Kun askellat perinteisiä aerobicin askeleita laudalle, huomaat tehon jo nopeasti. Power Step -treenissä yhdistyvät yksinkertaiset ja tehokkaat liikkeet sekä energinen musiikki. Tunnilla ei tehdä yhtä yhtenäistä koreografiaa, vaan kun musiikki vaihtuu liikkeetkin vaihtuvat.

 

KUNTOSALILLA OMA PT:N KANSSA

Tämä ohjattu treeni on sekä uusille liittyneille jäsenille, että vanhoille jäsenillemme, jotka kaipaavat apuja/ motivaatiota treeniin.

Nämä tunnit löytyvät tuntivarausjärjestelmästämme joka toinen viikko. Voit osallistua tunneille niin monta kertaa, kun haluat. Tärkeintä on, että saat apua omaan harjoitteluusi. Joskus apua tarvitaan laitteiden käyttöön, joskus liikkeiden oikeaan tekniikkaan. Joskus tarvitset apua siihen, että saat vain lähdettyä treenaamaan. Näihin kaikkiin saat apua näiltä tunneilta. Oma Pt:t ovat sinua varten. Toukokuulle tuli toivetta että näitä ohjattaisiin myös aamusta:

  • Pe 12.5. klo 10:00 / Petra L
  • Ke 24.5. klo 09:00 / Christian

 

LAITEPILATEKSEN ALKEET

Laitepilateksen alkeistunti ma 8.5 klo 17.30. Vielä ehdit tämän uuden lajin pariin. Laitetunnit jatkuvat läpi kesän!

MARKKINAT HELATORSTAINA

Aplicon perinteiset kevätmarkkinat järjestetään Helatorstaina 18.5.23 klo 9–14. Tämä liikunnallinen tapahtuma on liikuttanut Lohjalaisia jo useamman vuoden ajan. Mukana tänäkin vuonna on useita toimijoita ja yrityksiä. Lapsille on talutusratsastusta, pomppulinnaa, rastirataa ym. Nuorille ja aikuisille paljon ulkotreenejä ja markkinatarjouksia sekä asiantuntijoiden pitämiä luentoja. Paikan päällä on myös mahdollista herkutella Thai-ruokaa katukeittiöstä sekä vohveleita Sydänvohvelin kahviosta ja paljon muuta. Kuubalainen tanssinopettaja Lazaro tanssittaa markkinaväkeä Salsa ja Reggaeton tunneilla. Tämä kaikki ja paljon muuta markkinapäivässämme.

 

Päivän treenit voit varata varausjärjestelmän kautta tai vastaanotostamme.

 

Kevätmarkkinoiden ohjelma:

9.15 Hyvän olon aamu ja alkulämmittely päivään 30min / Petra Lindberg

9.30 Bootycamp 45min / Jenny Saarni

9.45 Äidit & Vauvat – vaunutreeni 30min / Emma Lindén

9.50 Lavis – Lavatanssijumppa 30min / Jutta Österberg-Hurme

10.00 Porrastreeni 30min  / Miikka Vuorinen

10.30 Mölyapinat – lastenbändi esiintyy

10.45 Mäkitreeni 30min / Miikka Vuorinen

10.45 Loikkatreeni 45min / Petra Vuorinen

11.15 Salsa 45min / Lazaro Torres

11.30 Mäkitreeni 30min / Christian Söderholm

11.45 Loikkatreeni 45min / Petra Vuorinen

12.00 Reggaeton 45min / Lazaro Torres

12.15 Porrastreeni 30min / Christian Söderholm

12.15 Metsäjooga 30min / Jutta Österberg

12.30 Bootycamp 45min  / Jenny Saarn

13.00 Mölyapinat – lastenbändi esiintyy

 

Luennot:
Klubitila Huvitus (sisällä)

klo 10.00 Terve Nuori Urheilija- luento / ft Saara Tähtinen ja Paula Kotilainen

– kasvava nuori ja tyypilliset rasitusvammat – lajiharjoittelu, fysiikka, kipu, kuormitus

klo 11.00 Urheilijan alaraaja ja askellus-luento / jalkaterapeutti Santeri Pulkkinen

Haluatko yrityksesi mukaan ja esille tapahtumaan? Ota yhteyttä emma.linden@aplico.fi

Tänä vuonna haluamme tehdä yhteistyötä myös paikallisten seurojen kanssa ja tukea teitä tärkeässä työssänne. Aplico kutsuu seuranne/joukkueenne mukaan tapahtumaan ja teillä on mahdollisuus voittaa 500 € sponsori -rahaa. Eniten kävijöitä markkinoille tuonut seura/joukkue voittaa.

Lohjan Urheilu Mehiläinen aloittaa myös toimintansa 18.5.2023 Aplicon kevätmarkkinoilla ja lanseerauspäivänä järjestetään avajaistilaisuus, jossa Fysios-pisteellä esitellään seura- ja urheiluyhteistyötä sekä asiantuntijatiimiä. Päivän ohjelmassa on mm. asiantuntijoiden pitämiä luentoja, joista on varmasti hyötyä ja apua esimerkiksi valmentajien työhön. Aplicon sponsorirahan lisäksi on 300€ liikuntarahaa Fysiokselle joukkueille jaossa kisan muodossa.

Ottakaa haaste vastaan ja ilmoittautukaa mukaan: emma.linden@aplico.fi niin saatte kilpailun ohjeet ja markkinointimateriaalia käyttöönne.

 

12 JA 24 TUNNIN PERSONAL TRAINING- PAKETEISTA TARJOUS VOIMASSA VIELÄ 18.5.2023 ASTI

Kesän ja ensi syksyn PT-treenit varataan nyt. Jos sinä kaipaat valmennusta, treeniä sinun yksilöllisten tavoitteidesi mukaisesti, on nyt hyvä hetki tehdä ostopäätös. Kevään kampanja koskee 12 ja 24 tunnin paketteja. Tavoitteesi määrittelee sen, tavataanko pt:n kanssa useamman kerran kuussa, vai vaikka kerran kuussa. Voit olla yhteydessä tiimiimme ja kysyä lisää:

Tarjoushinnat: 12 h treenipaketti 1080 € ja 24h 2160 €!

 

MUISTUTUS APLICONLINE-APPLIKAATIOSTA

Tiesithän että saat jäsenenämme käyttöösi AplicOnline-applikaation, jonka voit ladata älylaitteeseesi veloituksetta? Kyseinen appi toimii mm. treenipäiväkirjana, johon voit kirjata ylös kaikki viikon aktiviteettisi, myös hyötyliikunnan. Tämän lisäksi Oma Personal trainerisi tekee sinulle liikuntasuunnitelman / kuntosaliohjelman, tavoitteesi mukaan, jonka näet appista. Treenatessasi kuntosalilla pystyt kirjaamaan appiin mahdolliset kuorman lisäykset, ja muut huomiot treenistä. Näin sekä sinä, että Oma Personal trainerisi pystytte seuraamaan harjoitteluasi ja kehitystäsi. Appi toimii välillänne tarvittaessa myös yhteydenpitovälineenä. Jos sinulla ei vielä tätä appia ole, ole yhteydessä Oma Personal traineriisi, jonka kautta saat kutsulinkin sähköpostiisi.

 

APLICON YOUTUBE-KANAVA

Aplicolla on oma treenikanava, jonka voit tilata veloituksetta YOUTUBE:sta. Kanava pitää sisällään treenivinkkejä, haasteita, henkilökunnan esittelyitä sekä myös videoita, joissa pääset nauramaan. Tämä on yksi lisäpalveluistamme, joka kannattaa ottaa seurantaan.

 

APLICONLINESSA UUTTA MATERIAALIA

AplicOnline on saanut monia uusia tallenteita toiveidenne mukaan. Löydät uudet tunnit, kun avaat AplicOnlinen tallennekirjaston. Tällä viikolla vielä tunteja tulee lisää, kun saamme ne editoitua. Tällä palvelulla liikumme kanssasi koko kesän ajasta ja paikasta riippumatta!

 

Hyvää treeniviikkoa ja nähdään klubilla!

 

Treeni terveisin,

Jutta Österberg-Hurme, tj yhdessä koko henkilökunnan kanssa

Liikunta – ja Hyvinvointikeskus Aplico

info@aplico.fi

www.aplico.fi www.facebook.com/AplicoLohja

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: