Jäsentiedote ja jäsenetuja 12/2022 -sähkökatko Aplicolla 20.12.

Joulukuu ja joulukalenterimme on jo yli puolenvälin. Tässä vielä jäseninfoa vuodenloppuun ja tietoa remontin aikatauluista. Lopussa on myös lahjakortti sinulle kiitoksena kuluneesta vuodesta!

 

SÄHKÖKATKO TIISTAINA 20.12. KLO 11:30 ALKAEN

Mistä on kyse? Kuten viime kuussa tiedotimme, vaihdamme kaasulämmityksen vesi-ilmalämpöpumppu -järjestelmään, jotta kiinteistön kiinteät kulut saadaan pidettyä kohtuullisempana. Tämä vaatii myös monia sähkötöitä ja yksi asennus, joka vaatii sähköjen sammuttamisen, on tiistaina 20.12. klo 11:30-16:00 välillä. Työ voi mennä nopeamminkin, mutta tuohon varaudumme. Kuntosalilla saa olla katkon aikana laitteissa, jotka toimivat ilman sähköä. Remontti jatkuu tammikuun ensimmäisillä viikoilla, kunhan saamme vielä loput osat tehtailta klubille. Tiedotamme vielä tarkemmin, kun tammikuun alun aikataulut selviävät, jotka vaikuttavat toimintaamme. Kiitos jo nyt yhteistyöstä.

 

SAUNOJEN VUOSIHUOLTO

Samalla kun tiistaina sähkökatko sammuttaa saunamme niin niiden jäähdyttyä teemme vuosihuollon lauteille. Saunat ovat huollon vuoksi poissa käytöstä naisten ja miesten puolella ti klo 11:30-to alku iltaan. Suihkut ovat käytössä, paitsi tiistaina sähkökatkon aikana, jolloin suihkutkaan eivät toimi. Näin saadaan saunat joulusauna kuntoon ja valmiiksi ennen pyhiä.

 

JOULUNAJAN RYHMÄLIIKUNTA:

Ryhmäliikuntakalenteri on joulun aikataulussa ajalla 12.12.22-8.1.23. Aikataulun löydät Aplicon varausjärjestelmästä. Tunteja pääset varaamaan tuttuun tapaan 2 viikkoa etukäteen. Pyhäpäivinä kun klubi auki vain avainkortilla, ryhmäliikuntaa pääset harrastamaan spinning- ja 3 salissa virtuaalitunneilla. AplicOnline tallenteet liikuttavat sinua myös missä tahansa joulun pyhinä.

 

APLICON JOULUKALENTERI

Tänä vuonna kalenteristamme Instagramissa ja facebookissa löytyy 24 kuvaa, joihin on piilotettu Aplicon keltaiset kellot. Yksi kuva julkaistaan päivittäin. Kun kommentoit kunkin päivän kohdalle mistä kellot löytyvät olet mukana 24 tuotepaketin/tuotelahjan arvonnoissa. Kaikki lahjat arvotaan joulun jälkeen 28.12. Mukana on PT tapaamisia, lahjakortteja sekä AplicoShopin tuotteita. Nyt vain kuvista kelloja etsimään! Joulukalenterin lisäksi piilotamme joka päivä klubille suklaalevyn, jonka löytäjä saa pitää. Kellon aika vaihtelee, jotta kaikilla kävijöillä on mahdollisuus päivän lahja löytää klubilta. Osallistua siis voit somessa tai saada pienen yllätyksen klubilla.

 

Joulukalenterin lisäksi jouluaattona arvotaan myös perinteinen 6 kk ilmainen jäsenyys kaikkien joulukuussa klubilla käyneiden kesken, eli nyt kannattaa aktivoitua vielä vuoden loppuun omien käyntien kanssa niin arpaonnessa on suurempi mahdollisuus.

 

JOULUPUUROA 23.12.

Ihanan Markin herkullista riisipuuroa on tarjolla perjantai aamuna klo 8:00 alkaen. Puuroa tarjoillaan niin kauan kuin sitä riittää. Tervetuloa aloittamaan joulu täältä meiltä.

 

KUNTOSALILLA OMA PT:N KANSSA

Tämä ohjattu treeni on sekä uusille liittyneille jäsenille, että vanhoille jäsenillemme, jotka kaipaavat apuja/ motivaatiota treeniin. Nämä tunnit löytyvät tuntivarausjärjestelmästämme joka toinen viikko. Voit osallistua tunneille niin monta kertaa, kun haluat. Tärkeintä on, että saat apua omaan harjoitteluusi. Joskus apua tarvitaan laitteiden käyttöön, joskus liikkeiden oikeaan tekniikkaan. Joskus tarvitset apua siihen, että saat vain lähdettyä treenaamaan. Näihin kaikkiin saat apua näiltä tunneilta. Oma Pt:t ovat sinua varten. Joulukuussa pääset osallistumaan tälle tunnille vielä ti 20.12. klo 18:15. Jussi ohjaa tämän tunnin.

 

TAPAHTUMAKALENTERISSA:

Su 18.12 oli tämän kauden viimeinen avantouinti vuoro Aplicon jäsenille Haikarissa. Kartoitamme mahdollisuutta jatkaa tätä vuoroa myös alkuvuoden ja tiedotamme tästä tammikuussa.

Ke 20.12 klo 18.10 Jouluinen Heavy – spinning. Raskasta joulumusiikkia ja hyvää hikeä tarjolla!

 

RYHMÄLIIKUNTAKYSELYN TULOKSET:

Kiitos kaikille ryhmäliikuntakyselyssä palautetta antaneille. Jokainen palaute on luettu ja meille tärkeä toiminnan kehittämisessä. Ryhmäliikuntakyselyn raporttia pääset lukemaan klubimme info -tv:ssä. Keväälle toteutamme kyselyssä nousseita toiveita yhdistelmätreeneistä esim. Spinning + venyttely. Bodypumpista saamme toisen täyden 60min tunnin sekä hieman myöhäisemmät treeniajat. Uutta keskitason perusjumppaa löytyy kalenterista keväällä useampi tunti sekä olemme lisänneet uusia lajeja tuomaan kevään treeneihin vaihtelua ja virkistystä. Tuntien vaihtovälejä on myös toiveestanne lyhennetty. Näin iltaan mahtuu helpommin kaksikin treeniä kiireisessä arjessa. Tapahtumakalenterissa kevään aikana täytämme toiveitanne lisää mm. 75min sisäpyöräilyllä, twerk-tanssitunneilla, ulkotreeneillä sekä tekniikkatunneilla. Uutta kevään lukkarissa on mm. Äijätreeni, Step ja lihaskunto sekä Power Jooga.

 

LASTEN- ja PERHELIIKUNTATUNTIEN ILMOITTAUTUMINEN:
28.1.23 aloitetaan lasten- ja perheliikunnan uusi kausi. Ilmoittautumaan pääset 19.12.23 alkaen. Jäsenet voivat ilmoittautua perheliikuntaan varausjärjestelmän kautta. Uusi kurssi myös perheen pienille: 10kk – 2-vuotiaille perjantaissa. Perheliikunta on jäsenyyteen kuuluva etu. Muille kurssin hinta: 129 €, lyhyempi perjantain kurssi: 89 €

 

Lauantaisin (28.1-22.4.23):

klo 10.15 1–3 v.  ja klo 11.00 4–6 v.

 

Perjantaisin (3.2-31.3.23):

klo 10.30 10kk- 2 v.

 

Lasten omia liikuntaryhmiä keväällä ovat:

LA klo 11.50 Akro-Liikkari 5–7-vuotiaille

LA klo 11.30 Tanssi kuin tähti 7–9-vuotiaille

LA klo 12.15 Tanssi kuin tähti 10–12-vuotiaille

Nämä ryhmät liikkuvat ajalla 28.1.-25.3.23 lauantaisin. Lapsen oma harrastus mahdollistaa myös vanhemmalle treenin Aplicolla samaan aikaan. Ilmoittautuminen alkaa nettisivuillamme ja vastaanotossa 19.12.23. Nämä kurssit jäsenetuhintaan 79 €. Muille 89 €.

 

NUORTEN KURSSI:

Nuorten kurssilla opitaan kuntosaliharjoittelun salat turvallisesti ja rennossa ilmapiirissä. Kurssilta saa myös oman kuntosaliohjelman. Kuntosalin lisäksi tutustutaan kehonhuoltoon ja ryhmäliikuntaan ryhmän toiveiden mukaan. Nuorten kurssin jälkeen saa liittyä Aplicon jäseneksi ja käyttää palveluja omatoimisesti. Nuorten kurssin harjoitukset ovat kaksi kertaa viikossa, tiistaisin ja torstaisin klo 16:00-16:45. Vuoden ensimmäinen kurssi pidetään ajalla: 10.1.16.2.23. Ilmoittautuminen alkaa 19.12.23. Kurssin jäsenetuhinta 79 €, muille 119 €.

 

TYHY-LIIKUNTAA YRITYKSILLE

Hauskan pitoa, yhdessä oloa ja liikunnan iloa! Onko tyhy-päivien liikunta-aktiviteetti vielä hakusessa? Tai säännöllinen viikkotunti Aplicolla, yrityksenne tiloissa tai vaikkapa ulkoillen tiimillenne? Liikunnalla saavutetaan monenlaisia hyötyjä työelämässä. Mieliala kohenee, ajatukset terävöityvät, stressin tunne kevenee. Räätälöidään teille sopiva paketti liikuntaa kerran, kaksi tai vaikka säännöllisesti joka viikolle. Aloitus alkuvuodesta. Kysy tarjous: emma.linden@aplico.fi

 

LAITEPILATES POWER -KURSSI

4 viikon kurssi, jolta saat uusia haasteita ja oppeja Laitepilates-harjoitteluun. Kurssille voi osallistua, jos sinulla on kokemusta Laitepilates-treeneistä. Power- tunnilla tehdään sekä liikkuvuus- että voimaharjoitteita nimensä mukaisesti. Varaudu haastamaan kehoasi kokonaisvaltaisesti. Kurssille mahtuu vain 12 osallistujaa.

Kurssin ajankohta ti klo 19:30 24.1.-14.2.2023

Jäsenetuhinta 69,00 €, muut 99,00 €

 

KEVÄÄN 2023 VALMENNUSRYHMÄT VARATTAVISSA NYT

Suositut valmennuksemme alkavat tammi-helmikuussa 2022. Valmennusryhmät tullaan ohjaamaan sekä kuntosalilla, sali 2 tilassa, että ulkona. Valmennusryhmien kesto on 12–16 viikkoa. Ryhmä tapaa viikoittain ja saa tämän lisäksi omatoimisia harjoitteita. Ryhmälle perustetaan myös oma ryhmä, jossa valmentaja antaa lisäohjeita sekä vastaa kysymyksiin. Lue lisää valmennusryhmistä ja ilmoittaudu mukaan tästä: https://aplico.fi/valmennusryhmat-2/

 

APLICON HINNASTO 2023

Hinnastomme päivittyy 1.1.2023. Tämä ei kuitenkaan vaikuta nykyisten jäsentemme hintoihin, vaan teillä vanhat hinnat säilyvät toistaiseksi. Uudet hinnat koskevat asiakkaita, jotka ostavat jäsenyyden tammikuusta alkaen.

 

JOULULAHJAT APLICOSTA

Meillä on lahjavinkkinä lahjakortit Aplicoon sekä starttikurssi. Tarjouskorissa on 2 x PT paketti sekä 3 viikon liikunnat kuntosalilla ja ryhmäliikunnassa. Ostettavissa vastaanotosta ja verkkokaupasta. Toivottavasti näistä on iloa ja helpotusta sinun jouluostoksillasi. Tästä verkkokauppaan lukemaan lisää: https://aplico.fi/tuote-osasto/hyvanolonlahjat/

 

APLICON JÄSENTEN OMA JOULUKIRJE

Klikkaamalla tästä pääset katsomaan Aplicon jäsenten joulukirjeen! Siellä on mm. lahjakortti sinulle: https://aplico.fi/wp-content/uploads/Joulukirje-2022.pdf

 

Nähdään joulupuurolla aatonaattona sekä treeneissä viimeistään Tapaninpäivänä! Kiitos kaikesta kuluneen vuoden aikana! Nyt oikein ihanaa joulunaikaa ja liikunnallista uutta vuotta 2023!

 

 

Terveisin, Jutta Österberg-Hurme, tj yhdessä koko Aplicon henkilökunnan kanssa

 

Liikunta – ja Hyvinvointikeskus Aplico

 

info@aplico.fi

www.aplico.fi

www.facebook.com/AplicoLohja

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: