Jäsentiedote 1/2020 -tervetuloa liikunnallinen uusi vuosi!

Arvoisa asiakas,

Hyvää alkanutta vuotta. On vuoden ensimmäisen jäsentiedotteen aika, ole hyvä.

APLICON OMA SÄHLYVUORO JATKUU
Lauantaiaamun sählyvuoro on noussut monen jäsenen viikonlopun kohokohdaksi. Mukana pelailemassa on naisia ja miehiä, nuoria ja varttuneempia. Lähde sinäkin siis rohkeasti mukaan ja hyödynnä tämä jäsenetusi. Tykkäät ihan varmasti. Pelikokemusta ei tarvitse olla mukana. Ainoastaan sisäpelikengät, maila ja hyvä fiilis matkaan mukaan. Kevätkausi aloitetaan la 18.1. klo 9:00 Mäntynummen liikuntahallilla.

KUNTOSALILLA KUNTOILET NYT TUNTIA AIKAISEMMIN
Aamun asiakkaidemme toiveesta olemme ennen vuodenvaihdetta päivittäneet avainkorttiajat. Avainkortilla jäsenemme kuntoilevat vuoden jokaisena päivänä nyt 04:00-24:00 välisenä aikana. Terveys ja hyvä uni kulkevat käsikädessä ja pieni hetki yössä meillä pyhitetään kunnon yöunille. Tervetuloa aamuvirkut salille nyt tuntia aikaisemmin.

KURSSITARJONTAA JA HENKISEN HYVINVOINNIN LUENNOT
Mikäli kaipaat jotain lisää harjoitteluusi, niin nappaa jokin lyhytkurssi tai neljän viikon kurssi motivaatiosi tueksi tarjonnastamme. Vuoden 2020 teemana meillä on liikunnan ohella rauhoittuminen ja elämästä nauttiminen. Tule kirkastamaan tavoitteesi ja nauttimaan jollekin näistä seuraavista kursseista:

NÄILLÄ EVÄILLÄ KOHTI PAREMPAA SYÖMISTÄ
Tiedän miten minun tulisi syödä, mutta miksi en tee niin?
Vuoden alussa moni päättää aloittaa ”uuden terveellisemmän elämän”, kunnes maaliskuuhun mennessä olemme taas ajautuneet takaisin vanhoihin tapoihin. Miten välttää tämä? Valmentaja: Sari Hankimo.
Kurssin ajankohta: Ke 15.1. klo 17.00-18.30.

KOHTI UNELMA ELÄMÄÄ
Tule tekemään unelmista totta ja kirjaamaan paperille uuden vuoden tavoitteesi! Tällä kurssilla pääset Life Coachingin avulla jalostamaan omat haaveesi paperille. Valmentaja: Jenni Siponen.
Kurssien ajankohdat: Ke 22.1. klo 19:00 -21.00 ja toinen kurssi ke 29.1. klo 19:00-21.00.

MINDFULNESS –KEHITÄ TIETOISTA LÄSNÄOLOASI
Mieli tarvitsee treeniä siinä missä kehokin. Yksi työkalu tähän on Mindfulness-harjoittelu, jonka toimivuudesta on vahva tieteellinen näyttö. Paranna elämänlaatuasi mielen harjoittamisella.
Valmentaja: Sirpa Salmenoja. Kurssien ajankohdat: Ma 20.1. klo 20.00-21.15 ja toinen kurssi ma 27.1. klo 20.00-21.15.

VARTIN METODI –APUJA ARJEN AJANKÄYTTÖÖN
Tarvitsetko apuja ajankäyttöön? Pienillä muutoksilla arjessa voit saada paljon aikaan. Jos sinulla olisi nyt vartti ylimääräistä aikaa, mitä tekisit sillä? Valmentaja: Jutta Österberg-Hurme. Kirja kuuluu hintaan Kurssien ajankohdat: To klo 23.1. klo 18.00-19.15, To klo 6.2. klo 18.00-19.15 ja Pe klo 7.2. klo 11.00-12.15.

Nämä lisäkurssit ovat jäsenille etuna vain 20 euroa (norm. 85-170 euroa). Tervetuloa mukaan näihin lyhytvalmennuksiin ja voimaan hyvin meidän kanssamme!

Ilmoittaudu mukaan tästä: https://aplico.fi/yhteystiedot/ilmoittaudun-mukaan-seuraavaan-ryhmaan/

VALMENNUSRYHMÄT KEVÄÄLLÄ 2020
Valmennusryhmät ovat osoittautuneet isoksi avuksi motivaation löytämiseen sekä tulosten saavuttamiseen. Valmentajan ja ryhmän tuki auttavat eteenpäin ja saat enemmän irti treeneistä. Valmennusryhmätarjonta on tänä keväänä todella kattava. Olemme kuunnelleet toiveitanne ja järjestämme omat ryhmät mm. Ravintoon ja Laitepilatekseen liittyen sekä lisänneet suosittuja Kiinteämpi-ryhmiä. Fustraa on kaksi erillistä pienryhmää ilta-aikaan.
Useammassa ryhmässä on enää muutama paikka vapaana, joten jos koet että nyt on sinun aikasi lähteä mukaan, varaa paikkasi heti. Tämä uusi vuosikymmen on hyvä aloittaa valmennuksen parissa.

Lue lisää ryhmistä ja niiden tarjonnasta sekä ilmoittaudu: https://aplico.fi/valmennusryhmat-2020/

Ilmoittaudu mukaan tästä: https://aplico.fi/yhteystiedot/ilmoittaudun-mukaan-seuraavaan-ryhmaan/

LASTEN -JA NUORTENLIIKUNNAT ALKAVAT VIIKOLLA 4
Nuorten oma 8 viikon kurssi on ollut suosittu saliharjoittelun kasvattaessa suosiotaan. Nuorten kurssilla harjoitellaan kaksi kertaa viikossa, tiistaisin ja torstaisin klo 16:00. Karhupainiin mahtuu vielä 2 innostunutta 4-6- vuotiasta liikkujaa. Tanssi kuin Tähti- kurssi järjestetään sekä 7-9- että 10-12- vuotiaille tanssiliikunnasta kiinnostuneille. Mukaan mahtuu sekä tyttöjä, että poikia. Taikametsän Perhejumpat, joissa perhe liikkuu yhdessä, on tuttuun tapaan jaettu 1-2- , 3-4- sekä 5-6- vuotiaiden ryhmiin. Nämä tunnit kuuluvat jäsenyyteesi. Tutustu kurssitarjontaan perheen pienille verkkokaupassamme. Voit myös ilmoittautua vastaanotossa mukaan ryhmiin. Aina voi tulla myös kokeilemaan maksutta ensimmäisen kerran. https://aplico.fi/tuote-osasto/lastenliikunta/

Ilmoittaudu mukaan tästä: https://aplico.fi/yhteystiedot/ilmoittaudun-mukaan-seuraavaan-ryhmaan/

VAUHDIKAS VUODEN ALKU
Tammikuussa monen lenkkarit ohjaavat treenien pariin ja parkkipaikalla, pukutiloissa ja jumppasaleissa joutuu vähän hakemaan paikkaansa. Varaathan siis riittävästi aikaa, kun tulet treenaamaan, sovi vaikka kimppakyyti treenikaverisi kanssa. Jos meidän parkkipaikat ovat täynnä, olemme saaneet luvat parkkeerata autoja naapuritontille, Onnisen pihaan. Ryhmäliikuntaa lisäämme kalenteriin tarvittaessa tapahtumakalenteri-tunteina, jos omat tunnit tulevat täyteen jonoksi asti. Esimerkiksi pe-illassa on nyt kaksi ohjattua Cruiser-tuntia peräkkäin ja joitain tunteja on siirretty isompaan saliin. Muista siis varata paikka tunneille mihin olet suunnitellut tulevasti, ja jos et pääsekään tulemaan, niin muista myös peruuttaa varauksesi, jotta joku toinen innokas pääsee liikkumaan tilallasi. Liikunta lisää meidän kaikkien jaksamista ja hyvinvointia, pidetään tästä aktiivisuudesta kiinni ensi jouluun asti.

YOUTUBE KANAVALLAMME VIDEOITA JUURI SINULLE
Klikkaa itsesi tästä kanavallemme ja kanavan esittelyyn niin tiedät mistä on kyse:
https://www.youtube.com/channel/UCsoU-lQ7ErPlWsizCG-st4Q?view_as=subscriber
Hyödynnä toista sataa videotamme vinkkeinä, motivaatioksi tai kotitreeninä. Matkalle mukaan voit myös ottaa meidät YOUTUBE-kanavamme välityksellä.

TULOSSA HELMIKUUSSA ASIAKKAIDEN TOIVEISTA SEURAAVAA EXTRAA
Ystäväviikko viikolla 7 on ohjelmassa mm. DJ-sisäpyöräily sekä uudelleen toivottu Maraton-sisäpyöräily. Parin tunnin Lavis-Maraton vetäistään läpi Karkauspäivänä.

Tehdään tästä yhdessä hyvä ja liikunnallinen vuosi!

Treeni terveisin,

Jutta Österberg-Hurme, tj yhdessä koko henkilökunnan kanssa

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: