Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Virtuaali- treenari seuraa ja motivoi

Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico on aina halunnut tarjota asiakkailleen uusimmat alan innovaatiot, jotain vähän enemmän. Suunto Fitness Solution on yksi niistä ja on toiminut klubillamme vuodesta 2008. Aplico aloitti ensimmäisenä Suomessa järjestelmän käyttämisen.

Suunto Fitness Solution tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden henkilökohtaisen suorituksen seuraamiseen reaaliajassa. Ohjelma tunnistaa liikkujat automaattisesti ja on näin ollen erittäin helppokäyttöinen. Riittää kun sykevyö on päällä harjoituksen alkaessa. Ryhmän tai kuntosalilla yksilöiden sykkeet ja harjoituksen rasittavuus näkyy seinällä. Tämän avulla oman harjoituksen tehoa voi seurata kätevästi. Värit tekevät seuraamisen helpoksi kaikille.

Harjoituksen jälkeen järjestelmä luo automaattisesti raportin jokaisen käyttäjän suorituksesta. Raportti saapuu osallistujalle sähköpostitse heti harjoituksen päätyttyä. Raportti antaa tietoa miten harjoitellaan, paljonko kaloreita paloi ja onko treenit järkeviä ja riittäviä.
 

Suunto Fitness Solution on ikäänkuin virtuaali- ”personal trainer”, joka on datan lisäksi motivaattori. Seuranta ja nousujohteisuus mahdollistavat optimaalisen kehityksen. Syke on ikkuna omaan kehoon ja reaaliaikainen sykkeenseuranta tuo myös turvallisuutta. Ryhmässä syketaulu kannustaa yksilöt harjoittelemaan tavoitteen mukaisesti ja saamaan parempia tuloksia ryhmän kannustamana. Yksin harjoitellessa saat pidettyä vauhtia sopivasti yllä seuraamalla omaa väriskaalaa taululla.

 

Movescountohjelma on juuri sinulle, jos tarvitset motivaatiosi tueksi lisää työkaluja. Tämän maksuttoman lisäpalvelun avulla voit tallentaa kaikki harjoituksesi. Voit lisätä niihin omia muistiinpanoja sekä pääset seuraamaan harjoituksiasi viikko,- kuukasi – ja vuositasolla. Sähköinen treenipäiväkirja on helppo ratkaisu ja korvaa ruutuvihon. Suunto Fitness Solution on nykyaikaista harjoittelua asiakkaan ehdoilla.

http://www.movescount.com/

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: