Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Asiakkailta asiakkaille

Henry Ford on sanonut, että jos olisimme kysyneet asiakkailta, meillä olisi entistä nopeampia hevoskärryjä. Tästäkin huolimatta uskomme, että asiakkaat, kuntosalin käyttäjät, ovat parhaita kertomaan, mitä uuteen kuntosalimme osaan kannattaa laittaa.

Aplicon laajennus, 3.0, etenee kovaa vauhtia. Katto on päällä ja ensi kuussa ollaan jo sisätöiden parissa. Kuntosalin tilat tuplaantuvat tämän kevään aikana. Laajennuksen tavoitteena on saada kuntosali entistä toimivammaksi ja uudistettua asiakkaiden toiveiden mukaan. Asiakkaidemme toiveet ovat meille ensiarvoisen tärkeitä. Tästä syystä olemme kahden viimeisen kuukauden aikana keränneet tietoa asiakkailta kyselyn lisäksi pienryhmähaastatteluilla.

Haastattelut ja työryhmät asiakkaiden kanssa on saatu päätökseen tällä viikolla. Olemme saaneet arvokasta tietoa kuntosalin palveluista ja toiminnastamme. Lisäksi olemme tunnistaneet kolme erillaista kuntoilijatyyppiä, joilla kullakin on omat tarpeet ja toiveet tilojen ja valittavien palveluiden suhteen. Asiakkaat ovat työryhmissä saaneet suunnitella oman unelmien kuntosalin pohjakuvan.

Näiden kaikkien töiden pohjalta tulemme luonnostelemaan mallikuvat, jotka ovat koko asiakaskunnan nähtävillä klubin aulassa viikosta 12 alkaen. Aulaan sijoitettavalla toivomusten tynnyrillä on kaikilla mahdollisuus tutustua toivottuihin tilaratkaisuihin ja käydä merkitsemässä oma suosikki. Eniten ääniä saanut tilaratkaisu viedään käytäntöön toukokuun aikana. Tavoitteenamme on luoda Sinun Arjestasi Elämys.

Lämmin kiitos kaikille projektissa mukana olleille ja toiveita lähettäneille yli 500 asiakkaalle.

Lue lisää aikaisemmista blogikirjoituksista:
Aplico 3.0 – Arjesta elämys
Uudistumisen vuosi – Aplico laajenee

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: