Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Uudistumisen vuosi – Aplico laajenee

Menestyvät kuntokeskukset kasvavat tilastojen mukaan keskimäärin viiden vuoden sykleissä. Asiakasmäärien kasvaessa ja alan kehittyessä tarvitaan muutoksia, mikäli tavoitteena on olla asiakasläheinen ja ajan trendejän seuraava yritys.

Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico kuuluu tähän joukkoon. Yritystä perustettaessa loimme arvot, joihin kuuluvat mm. hyvä asiakaspalvelu, henkilökunnan hyvinvointi sekä jatkuva kehittyminen. Meillä on ilo kertoa, että uusi vuosi tuo kuntoklubillemme jälleen uutta tilaa ja uusia tuulia asiakkaidemme iloksi.
APLICO 1.0

Avasimme 24.9.2004 jo silloin Lohjan suurimman yksityisen kuntokeskuksen. Pohjan yritykselle loi Naistensalin liiketoiminnan osto, joka toimi silloin 250 m2 tiloissa keskustassa. Tilaa Aplicolla oli Karjalankadulla aloittaessa 800 m2. Kovan kysynnän vuoksi, saimme seuraavana vuonna kuntoklubin käyttöön koko kiinteistön 1000 m2 tilat.

APLICO 2.0
Nykyisiin Ratakadun tiloihin toimintamme siirtyi 15.5.2009. Kuntokeskukselle rakennetuissa 2.500 m2 tiloissa toteutuivat kaikki silloiset haaveet ja kehityskohteet. Keväällä 2013 tulee neljä vuotta täyteen Ratakadulla. On siis taas aika kehittyä. Ensi vuonna suunnitelmissamme on jälleen merkittävä kasvu. Tavoitteenamme on päivittää Aplico taas, ennenkuin kymmenes syyskautemme käynnistyy.

APLICO 3.0
Ratakadun tilojen laajennus käynnistyy tammikuussa.  Uusi Aplico 3.0 valmistuu keväällä 2013. Laajennuksen tarkoituksena on lisätä kuntosalin tilaa ja tuoda laadukas toiminnallisen harjoittelun paikka Lohjalle. Haluamme tarjota teille mahdollisimman laajan valikoiman kuntoiluvaihtoehtoja.

Mitä kaikkea laajennusosaan tulee, sen saatte päättää te, arvoisat asiakkaamme. Aloitamme tammikuun puolessa välissä projektin, jossa kartoitamme asiakkaidemme tarpeita ja toiveita. Tiedotamme tästä lisää tammikuun jäsentiedotteessa.

Uuden tilahankkeen myötä on hyvä toivottaa uusi vuosi tervetulleeksi. Tehdään uudesta vuodesta ja laajennuksesta yhdessä jotain ainutlaatuista!
Jutta Österberg yhdessä henkilökunnan kanssa

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: