Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Hyppää mukaan yhdeksänteen kevätkauteemme

Joulun ja uudenvuoden jälkeen kuntoklubeilla on vallalla uuden aloittamisen aika. Vuodenvaihde on hyvä kohta piristää hiipunutta liikuntamotivaatiota tai aloittaa kokonaan uusi harrastus. Mielessä siintävä kevät ja kesä antavat mukavan lisämausteen uuden ja terveellisen elämän aloittamiselle. Olemme rakentaneet tukun lyhyitä ja pidempikestoisia aktiviteetteja kuntoilutavoitteesi tueksi.

Ryhmäliikuntakalenteri
Aplicon yhdeksäs kevätkausi alkaa maanantaina. Uusi vuosi käynnistyy huikealla 90 ohjatulla viikkotunnilla. Kannustamme tänä keväänä myös miehet mukaan ohjatuille tunneille. Men at work -tunneilla laitetaan kundit kuntoon Miikka Vuorisen johdolla. Olemme jälleen luoneet kalenterin toiveitanne kuunnellen. Syksyn ryhmäliikuntatutkimuksen anti näkyy kevään kalenterissamme.

Omaohjaaja
Omaohjaajapalvelumme on ainutlaatuinen. Omaohjaajasi auttaa sinua tuntien valinnassa tai liikuntaan liittyvien kysymysten kanssa. Omaohjaa päivittää kuntosaliohjelman tai liikuntasuunnitelman toiveidesi mukaan aina kausittain. Ohjatuilla kuntosalitunneilla omaohjaajat opastavat esimerkiksi uusien aerobisten laitteiden kanssa, jotka hankimme ennen joulua. Kolme kokoaikaista liikunnanohjaajaamme ovat talossa vain sinun avuksesi. Heidän yhteisenä tavoitteena on ylläpitää liikuntamotivaatiotasi ympäri vuoden.

Läheiset ja perhe
Treenikaverissa on voimaa. Tarjoamme jäsenillemme paritanssikursseja keväällä selvästi aiempaa enemmän. Kurssit ovat olleet erittäin suosittuja aiemmin, joten päätimme tehdä niistä säännöllisiä ja lisätä ne ryhmäliikuntakalenteriin. Nyt voit aloittaa yhteisen harrastuksen sen sohvalle juurtuneen kavaljeerisi kanssa. Lapsetkin saat mukaan Zumbatomic -tunneille,  satuliikuntaan, sirkusjumppaan tai valvottuun lapsiparkkiimme, Omppulaan. Perheen nuoretkin ovat saaneet oman Sportage -ryhmän maanantaille ja keskiviikolle. Tarjoamme aktiviteetteja koko perheelle, jotta kaikki perheenjäsenet voivat tuntea Aplicon omakseen.

Klubin ulkoiset virikkeet
Hiihto ja ulkoilu antavat mukavaa vaihtelua kuntoiluvalikoimaamme, varsinkin kelien salliessa. Aplicolla on Paavo Henrikssonin ylläpitämä motivaatiopiste harjun pururadalla. Reitin varrelta löydät punaisen postilaatikkon, jonne voit käydä kirjaamassa nimesi. Arvomme kävijöiden kesken aina puolivuosittain kymmenen tuotepalkintoa. Aktivoidu ja voita. Merkintöjesi määrän kasvaessa, voittomahdollisuudetkin kasvavat, kohenevan kunnon ohella.

Intensiiviryhmät
Mikäli tarvitset ryhmän tiivistä tukea tavoitteiden saavuttamiseksi, voivat intensiiviryhmät olla oikea valinta sinulle. Kestävyyttä, voimaa ja kuntoa kehiteään systemaattisesti  X-Method Group -kursseilla. Elämantapa ja vaa’an lukemat laitetaan uusiksi Xtravaganzassa. Sinä päätät paljonko aikaa tavoitteesi saavuttamiseen menee. Kilpailuhenkiselle CMS ketjun valtakunnallinen Kevyt Sankari -painonpudotuskilpailu takaa tuloksia kymmenessä viikossa. 

Personal Training
Voit palkata myös henkilökohtaisen valmentajan, personal trainerin, jos haluat saada omasta ajastasi kaiken irti. Heiltä löytyy nippu työkaluja minkä tahansa liikunnallisen tavoitteesi saavuttamiseen. Fustra löytää kropastasi lihaksia, joista et edes tiennyt. X-Method vie sinusta viimeisenkin mehun, mutta palkitsee 100 % tulostakuulla. Mitä tahansa tavoittelet, trainerimme avittaa sinut perille.

Sinä päätät miten liikut Aplicossa. Me tarjoamme sinulle mahdollisuuksia ja avaimia onnistumiseen. Tehdään yhdessä tuloksia ja nautitaan liikunnasta siinä sivussa. Yhdeksäs kevätkausi Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplicolla alkaa maanantaina 7.1. Hypää mukaan vauhtiimme!
Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: