Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Ulkoliikunnasta vaihtelua ja virtaa syksyyn

Liikkuminen kesällä herättää ihmisissä monenlaisia tuntemuksia. Osalle kesä on lomaa myös liikunnasta, kun toisille se on parasta aikaa itsestään huolehtimiseen. Jotta harrastus tuottaisi toivottavia terveysvaikutuksia on säännöllisyys yksi avaintekijöistä. Liikuntaa kannattaakin maustaa aina mahdollisuuksien mukaan, jotta motivaatio pysyy kohdallaan. Aina sen ei tarvitse olla touhuamista tuntitolkulla, kunhan se pysyy arjessa ja paloina lomankin kyljessä mukana.

Suomen kesä on lyhyt, joten siitä kannattaa ottaa kaikki irti. Ulkona liikkuminen on yksi hyvä tapa saada vaihtelua vuodenajoista. Samalla saa auringonsäteistä kaiken D-vitamiinin talteen. Aplicon yhtenä tavoitteena on motivoida ihmisiä kokonaisvaltaiseen liikkumiseen. Meillä on mm. Lohjanharjun pururadalla postilaatikko, jonka voi ottaa kiinnekohdaksi lenkin yhteydessä. Postilaatikon vihosta näet omaa aktivisuuttasi ja arvomme laatikolla käyneiden kesken palkintoja.

Aurlandessa on ohjattu kesäisin jumppaa jo yli 15 vuotta. Perinne alkoi jo Naistensalin aikana ja on jatkunut tähän päivään saakka. Kesäjumppa, Kuntojumppa ja nyt viime vuosina Ranta Zumba on saanut hien pintaan joka keskiviikko. Uutuutena lisäsimme Summer Yogan tarjontaan kovan kysynnän vuoksi. Liikuntatuokion päätteeksi pulahdus järveen tai aamukahvi rannassa saa kesäpäivän maistumaan makealta.

Ranta Zumba keskiviikkoisin klo 19:30.
Summer Yoga torstaisin klo 9.15.

Tunnit ohjataan Aulahden rannassa kesäkuun alusta aina elokuun loppuun saakka säävaruksella. Summer Yogaan oma pyyhe tai alusta mukaan. Tapaamisiin ulkoliikunnan merkeissä ja nautitaan yhdessä kesän aktiviteeteistä.

Terveisin, Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplicon liikunnanohjaajat

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: