Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Syksyn liikuntatrendit

Syksy tuo usein mukanaan positiivisen motivaation tuulen. Arki on ovella ja viikkoon on varmasti taas helppo lisätä liikuntaa. Mahdollisuuksia on monia ja uusia lajeja saapuu tauotta. Mikä onkaan tämän syksyn kuumin uutuus ja mitä kannattaisi valita omaan lukujärjestykseen? Tässä muutamia ajatuksia syksyn trendeistä.

ACSM (American college of sports medicine) on julkaissut vuodenvaihteessa tutkimuksen liikuntatrendeistä. Listaan on kerätty kymmenen muoti-ilmiötä, jotka ovat pinnalla tänä vuonna. Top 10 nostaa pintaan mm. ammattimaisen ohjauksen, toiminnallisen harjoittelun, henkilökohtaisen ohjauksen, pienryhmät sekä lastenliikunnan. Näitä nähdään myös Aplicon syksyn tarjonnassa.

Toiminnallista harjoittelua ryhmäliikunnassa ja kuntosalilla

Tabata on ryhmäliikuntatilassa ohjattava 30 minuttin tehotreeni, jossa rasva palaa. Lihaskuntoliikkeitä suoritetaan 8 x 20 sekunnin sarjoissa, joita seuraa 10 sekunnin lepo. Tiedät rajasi vasta kun olet kokeillut tätä tuntia.

Kuntosalilaajennuksemme vetonaulat Iron Qube ja Pavigym Energy + uutuudet tuovat tuulahduksen toiminnallisesta harjoittelusta. Ohjatut 30 minuttin harjoitukset toimintasalissa tutustuttavat turvallisesti uusiin liikuntamuotoihin. Laitteet, remmit, tangot ja oman kehonpainolla tehtävät liikkeet vuorottelevat ja tuovat uutta motivaatiota saliharjoitteluun.

Pienryhmiä ja kurssitarjontaa

X-Method Group -ryhmäliikuntaukurssit alkavat elo- ja syyskuussa. Kurssin kesto on 8 viikkoa ja se sisältää 16 harjoitusta. Tunnilla kehitetään kestävyys, -voima -ja kunto-ominaisuuksia. Annamme tuotteellemme 100% tulostakuun. Jos tuloksesi eivät parane kurssin aikana, saat rahasi takaisin. Kehitystäsi seuraat kätevästi oman tuloskortin avulla.

Kevyt Sankari tähtää liikunnan ja ravinnon avulla kevyempään elämään. Valtakunnallinen painonpudotuskilpailun motivaattorina on 2000 € matkalahjakortti. Takuuvarma palkinto
kaikilla osallistujilla on uusi kevyempi olo. Pienryhmästä saat voimaa oman tavoitteesi saavuttamiseen.

Henkilökohtainen ohjaus ja valmennus

Omaohjaaja on liikkujan yhteyshenkilö, joka auttaa valitsemaan sopivia liikuntalajeja. Omaohjaaja päivittää liikuntasuunnitelmaa kausittain ja motivoi kun sitä tarvitset. Tapahtumakalenterista löytyy omaohjaajien pienryhmiä ja tekniikkatunteja liikkujien iloksi.
Personal trainer on vastaus, jos tarvitse lisää tai jatkuvaa ohjausta. Tavoitteet ja tulokset saavutetaan nopeammin intensiivisemmässä valmennuksessa. Duo tapaamiset ovat hyvä tapa tutustua personal trainerin kanssa harjoitteluun.

Lasten – ja nuorten liikunta

Satuliikunta ja Sirkusjumppa ovat jo kevään liikuttaneet perheen pienimpiä. Nyt myös pienet ja vauhdikkaat pojat saavat oman ryhmänsä, Supersankarijumpan. Hyvä vaihtoehto on myös uudistuneet perheliikuntaryhmät, jossa hiki on niin lapsilla, kuin aikuisillakin.

Monipuolisuutta harjoitteluun

Flowride sisäpyöräilykonsepti uudistuu. Se tuo mukanaan Suunto -järjestelmän
uudistuksen, joka tekee harjoittelustasi entistäkin mielenkiintoisempaa. Näen reaaliajassa millaisessa profiilissa liikutaan ja mitä on tulossa.

Aloitamme yhteistyön Un Dos Tres -tanssikoulun kanssa ja tapahtumakalenteristamme löytyy sen myötä mm. Dance Rumbita Fiesta ja Fuerte -tunnit syyskuussa.

Pehmeämpien lajien ystäville tarjoamme tapahtumakalenterissa syyskuussa lajin Spirals. Spirals on uusi tanssiin ja pilatekseen pohjautuva Body&Mind harjoitusohjelma. Se sisältää liikkuvuus-, koordinaatio- ja tasapainoharjoitteita ja liikkeet tehdään inspiroivan musiikin tahdissa.

Mikä sinua motivoi? Minkä otsikon alta sinä aloitat tänä syksynä?

Tervetuloa hakemaan elämyksiä arkeen!
Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: