Syksyn Kevyt Sankari on Keravalta

Kevyt Sankari on kymmenen viikon pituinen, koulutetun valmentajan valvonnassa tapahtuva painonpudotusohjelma. CMS ketjun kilpailu on valtakunnallinen. Syksyn kilpailu käytiin ajalla 1.10.–9.12.2012. Kilpailussa kamppaillaan 2 000 €matkalahjakortista. Kolme parasta palkitaan kilpailussa ja lisäksi klubit palkitsevat paikallisesti omia menestyjiään tuotepalkinnoin. Mukana oli 250 kilpailijaa ympäri Suomen. Aplicosta mukana oli 13 kilpailijaa, jotka harjoittelivat liikunnanohjaaja Katja Pirhosen valmennuksessa.

Aplicon Kevyt Sankari -ryhmä harjoitteli Katjan johdolla kolme kertaa viikossa. Osallistujien edistymistä kilpailussa seurattiin viikoittaisilla punnituksilla. Bootcamp, ulkoilu, kahvakuulatreenit ja sisäpyöräily piti ryhmän liikkeessä. Omasta valmennuskirjasta ja Kevyt Sankari -portaalista sai apua projektin aikana, valmentajan lisäksi. Ryhmän yhteinen treenifiilis oli myös yksi kantava voima kilpailun aikana.

Aplicon ryhmästä nimimerkillä ”Tarja” kilpaillut henkilö ylsi upeasti kahdeksannelle sijalle valtakunnallisessa kilpailussa. Lämpimät onnittelut kaikille kilpailuun osallistuneille. Kaikki ovat varmasti saavuttaneet hienoja tuloksia ja parantaneet omaa elämän laatua painonpudotuksen myötä. Onnea myös Keravalle koko kilpailun voitosta. Vietämme Aplicossa projektin päätösjuhlaa 18.12. klo 17:30 alkaen.

SYKSYN 2012 Kevyt Sankari kilpailun TOP 10

1. Minna Törmä 23,74 % Forever Kerava

2. Regina Kunnas 22,44 % M&M Kuntotalo Turku
3. Merja Tuominen 22,36 % Forever Lahti

4. Antti Väisänen 20,81 % Hyvinvointikeskus Huuma Kotka

5. Leena Salo 20,15 % Forever Varisto
6. Jan Ode 20,04 % Forever Matinkylä
7. Kaisa Juvonen 18,98 % Forever Joensuu
8. Tarja 17,67 % Aplico Lohja
9. Niina Karhu 16,85 % Forever Hämeenlinna
10. Sanni Pätsi 16,48 % Fysiokipinä Laihia

Kilpailussa lasketaan ensimmäisen ja viimeisen punnituksen välinen erotus, josta lasketaan henkilön prosentuaalinen painonpudotus kilpailun aikana.

Kevään kilpailu alkaa heti tammikuussa, maanantaina 21.1.2013. Ilmoittautua voit osoitteessa www.kevytsankari.fi
Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: