Omenanmuotoinen sydän, lohjalainen Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico

Aplicon perustamisen aikoihin vuonna 2004 Lohjaa markkinointiin isosti omenakaupunkina. Omenakaupungin mukaisesti kuntokeskuksen nimeksi valikoitui sanaleikkien kautta Aplico. Omenalajikkeet näkyvät hienosti Aplicon toiminnassa muutenkin, esimerkkinä lapsiparkin nimi, Omppula. Ulko-ovella asiakkaamme löytävät suuret betoniomenat tervehtimässä klubille saapuvia. Vuonna 2009 nimesimme uusissa, omissa Ratakadun tiloissamme kaikki salimme eri omena-lajikkeiden mukaan. Nimessä näkyy myös Aplicolaisten omenan muotoinen hyvä sydän.
 
Paikallisuus on aina ollut meille tärkeää. Halusimme nostaa sen esille, jotta sinäkin kuulisit tarinamme. Aplicon kaikki juuret ovat Lohjalla. Yrityksen perustaja ja vetäjä on syntyperäinen lohjalainen. Yritys tarjoaa työpaikan 32 lohjalaiselle. Talossamme toimii lisäksi monta lohjalaista yritystä yhteistyöyrityksinämme. Nämä tarjoavat työpaikan vielä 12 lohjalaiselle. Tarjoamme liikuntamahdollisuuksia paikkakunnalla ja kehitämme niitä yhdessä Lohjan kaupungin kanssa. Paikallisessa yhteistyössä on aina ollut suuri voimavara.
Aplico on osa CMS klubien valtakunnallista yhteenliittymää. Se ei ole perinteinen ketju, vaan kymmenien klubien yhteistyötä. Saamme tästä yhteenliittymästä koulutusta ja sparrausta pääasiassa. Yksi tärkein syy olla osa kokonaisuutta on CMS Travelpass-kortti, jolla jäsenemme pääsevät liikkumaan sadoilla kuntoklubeilla Suomessa ja maailmalla matkaillessaan. Olemme kaikki klubit omia yrityksiä, jotka vastaavat itse taloudestaan ja oman osakeyhtiönsä toiminnasta.
Mikäli sinunkin rinnassasi sykkii omenakaupunki, niin liikuntamaksua maksamalla Aplicoon tai sen palveluihin, tuet suoraan paikallista yritystä ja sen tekijöitä. Rahat eivät mene ulkomaiseen ketjuun tai pois paikkakunnalta. Kiitos sinulle, kun tuet paikallista yrittäjyyttä ja yritystä! Te mahdollistatte meidän työn liikunnan ja hyvinvoinnin eteen. Teemme sitä ilolla ja parhaamme joka päivä!
Lohjalaisen yrittäjyyden puolesta.
Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico Oy

Jutta Österberg-Hurme ja koko Meidän Joukkue!

 
Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico Oy
Ratakatu 24, 08150 Lohja
www.aplico.fi
019 312 880
 
 
 
Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: