Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Liikuntaviikolla todella liikuttiin

Liikuntapäivät.fi -tapahtumaa vietettiin Suomessa kuudetta kertaa. Tänä vuonna tapahtuma oli viikon mittainen Europe Activen -liikuntaviikon mukaan. Liikuntapäivät on Suomen Kunto -ja Terveysliikuntakeskusten emännöimä yksityisten kuntokeskusten yhteinen valtakunnallinen liikuntatapahtuma. Liikuntapäivät on kaikille liikkujille avoin ja maksuton tapahtuma ja sen tavoitteena on kannustaa kaiken ikäiset, kokoiset ja kuntoiset ihmiset liikkeelle. Tämän vuoden teeman mukaan panostettiin yhdessä liikkumiseen, kanssaihmisten iloiseen inspirointiin ja ryhmätsemppaamiseen.

Meillä Aplicossa nostettiin ryhmätsemppaaminen korkealle ja haastoimme kymmeniä yrityksiä ja seuroja mukaan näihin hyvinvoinnin talkoisiin. Yhteensä 37 porukkaa ilmoittautui mukaan ja kävivät liikkumassa viikon aikana. Kaikkien 37 ryhmän yhteinen saldo oli 729 käyntiä viikon aikana. Palkitsimme kolme eniten liikkunutta ryhmää/porukkaa tyhy-rahalla ja huima kolmen kärki oli tänä vuonna tässä:

1. Ruoka-apuryhmä Lohja, 104 käyntiä viikossa
2. Voimisteluklubi Lohja, 85 käyntiä viikossa
3.  Laakspohjan ratsastuskoulu, 78 käyntiä viikossa

Liikuntakertoja Aplicossa oli liikuntaviikon aikana 24.-30.9.2018 yli 3000. Tarkalleen laskettuna 3064. Näistä käynneistä kuntosalilla treenattiin 1112 kertaa ja ryhmätunneilla 1952 kertaa. Uusia liikkujia oli mukana 220, joista 139 oli ensimmäistä kertaa Aplicossa. Näiden kaikkien lisäksi personal trainereidemme kanssa kävi treenaamassa vielä 81 asiakasta. Huimia lukuja ja todella kiitettävää aktiivisuutta. Pääsimme hienosti tapahtuman asettamaan tavoitteeseen ja meillä oli vauhdikas viikko.

Perinteisten ryhmäliikuntatuntien ja kuntosalin lisäksi järjestimme jäsenillemme hieman ekstraa viikon aikana. Meillä oli luentoja mm. motivaatiosta, unesta ja ravinnosta sekä ohjattuja treenejä kuntosalilla. Perjantaina juhlimme liikuntaviikkoa vielä tutustuen Funcy Family -tuotteisiin ja jumppasimme yli neljän tunnin maratonin.

Iso kiitos ihan jokaiselle ryhmälle ja kaikille, jotka kävivät liikkumassa kanssamme liikuntaviikolla. Te teitte tästä hienon viikon. Tehdään liikkumisesta yhdessä osa arkea tästäkin eteenpäin. Valitaan vain tapa, millä kukin sen haluaa tehdä ja pidetään kiinni siitä, että liikunta on säännöllistä. Kuntosali ja ryhmäliikunta ovat hyviä tapoja pitää itsestä huolta. Liikkumaan voi lähteä yksin tai yhdessä kaverin kanssa. Omaohjaajat kuuluvat Aplicossa jäsenyyteen, eli apua ja tukea omaan tekemiseen saa heiltä. Jos sinulla on mielessä jokin isompi projekti ja haluat tavata ohjaajaa viikoittain, voit aina palkata avuksesi personal trainerin. Mitä tahansa valitsetkin, meidän joukkue on täällä Sinua varten.
Jutta Österberg-Hurme
Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico
Ratakatu 24, Lohja
www.aplico.fi

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: