Liikuntaa läpi vuosikymmenien

Olen saanut seurata kuntosali- ja ryhmäliikuntamaailmaa 1980- luvalta asti.  Vastavalmistuneena yo-merkonomina ensimmäinen työpaikkani oli Finnfitness Oy:ssä, joka rakensi ensimmäiset kaupalliset kuntosalit Suomeen. Aerobicohjaajaksi valmistuin heti sen jälkeen, kun Jane Fond oli lajin keksinyt. Oman kuntosalin, Lohjan Naisten Salin ostin 1995 ja siitä eteenpäin olen elättänyt itseni liikunnalla.
Aina olen ollut etujoukoissa; valmistuin Personal Traineriksi FAF:n ensimmäiseltä kurssilta, samoin olen Marja Putkiston ensimmäisiä Method Putkisto- ohjaajia sekä ensimmäisiä Pilates ohjaajia Suomessa. Voinen sanoa, että olen nähnyt ja kokenut paljon tällä saralla.  On ollut suuri ilo tuoda asiakkaille aina jotain uutta ja jotain, mistä itse olen ollut innostunut.
Noin 15 vuotta sitten tunsin, että kaipaan syvempää yhteyttä itseeni ja kouluttauduin mindfulnessohjaajaksi, taas etujoukoissa.  Kun kytkin nämä taidot liikuntaan, tunsin olevani oikeaa tiellä.  Viimeisin löytöni on Kehotietoisuuskoulutus.  Henkeä haukkoen olen tutustunut kehoni salaisuuksiin ja ihmetellyt, mitä kaikkea se kantaakaan mukanaan?  Keho muistaa ja kehossa on viisaus – minun tulee vaan löytää se.
Syksyllä haluan palvella Aplicossa edelleen kaikella ammattitaidollani.  Suuri iloni on, kun saan vielä siirtää tätä taitoa Aplicon upeille liikunnanohjaajille Pilates-laitekoulutuksessa.  Kuusi taitavaa ohjaaja on opissani.  Tiedän, että monet tulevat ihastumaan näihin laitteisiin.  Niitä ei voi kuvata, ne täytyy kokea! Tarjontani syksyllä Aplicossa tulee käsittämään Kehonhuoltotunteja, Pilates & dynaaminen venyttely-tunteja ja uutuuskurssini PYSÄHDY LIIKKUMAAN, josta kerron myöhemmin lisää! Aplico tulee tarjoamaan jatkossa neljä Pilatestuntia laitteiden kanssa.
Haluan kiittää kaikkia uskollisia asiakkaitani, joista moni on kulkenut kanssani yli 25-vuotta, Aplicoa mahtavasta yhteistyöstä. Suomessa ei ole toista kuntosalia, jossa minunlaistani kehonhuollon ammattilaista näin suuresti arvostetaan.
Mikä hauskinta; syksyllä Aplicoa vetävän Jutan ja minun roolini tekevät kuperkeikan. Naisten Salilla Jutta oli minun palkkalistoillani kymmenen vuotta aerobicohjaajani, nyt minusta tulee muun työni ohella Aplicon Lavisohjaaja!  Tervetuloa mukaan hauskaan hikoiluun! Liikunan iloa alkavaan kesään!
Terveisin,
Sirpa Salmenoja &
koko Aplicon Joukkue
 

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: