Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Liikuntaa koko perheen voimin

Syyskausi toi myös perheen pienimmät ohjatun liikunnan pariin. Äiti kuntosalille, isä sisäpyöräilyyn ja perheen pienin satuliikunta tai sirkusjumppa – tunnille. Tässä on monen asiakkaamme lauantaiaamu tai keskiviikkoillan ohjelma. On helppoa, kun kaikki harrastavat samassa paikassa. Perheen yhteinen harrastus voi olla saman katon alla, mutta jokainen voi kuitenkin valita liikuntatuokion oman mieltymyksen mukaan. Lisäksi lasten mukaan ottaminen mahdollistaa aikuisten säännöllisen liikuntaharrastuksen ilman huonoa omaa tuntoa, että joku perheestä jää kotiin.

Satujumppa ja Sirkusjumppa on suunniteltu perheen junioreille. Pienet pojat saivat myös oman tunnin tänä syksynä, Supersankarijumpan. Zumbatomic ja SportAge – ryhmät liikuttavat vanhempia lapsia ja nuoria. Lasten – ja nuorten liikuntaryhmät toimivat lukukausi periaatteella. Perheliikuntatunneilla nautitaan vanhemman tai muun läheisen kanssa yhteisestä liikuntatuokiosta.

Tavoitteenamme on luoda lasten – ja perheliikunnan saralla lapsilähtöistä, monipuolista tavoitteellista liikuntaa ja tukea lapsen kasvua ja kehitystä. Ilo ja onnistumiset ovat iso osa lastentuntejamme. Tuntien teemat tuovat monipuolisuutta ja virikkeitä harrastajilleen.

Monet perheet kokevatkin, että lasten innostuneisuus saa heidätkin liikkeelle. Yhdessä tekemisessä on aina voimaa ja motivaation siemen.

Tarjontaamme perheille, lapsille ja nuorille:

KENGUN JA RUUN PERHEJUMPPA

(0–1 v. vauvat aikuisen kanssa)
Tervetuloa seikkailemaan puolen hehtaarin metsään. Tunnilla äiti, isä, isovanhemmat tai muu läheinen saa harjoitusta vauvan kanssa jumpaten. Vauva nauttii liikkeestä, musiikista ja loruista Kengun ja Ruun seurassa. Mukavaa yhdessäoloa ja hellyyttä, hikeä unohtamatta. Ensiaskel perheen yhteiseen liikuntaharrastukseen.

Tunti torstaisin klo 10.15–11.00

PEPPI PITKÄTOSSUN PERHEJUMPPA

(3–6 v. lapset aikuisen kanssa)
Peppi on vahva, vilkas ja hassu. Hän keksii kaikenlaisia retkiä erilaisiin maihin, meren tyrskyihin ja sirkukseen. Pepin perhejumpassa liikutaan ”oikean” Peppi Pitkätossun ja hänen ystäviensä seurassa. Tunnilla harjoitellaan perusliikuntataitoja yhdessä vanhemman kanssa unohtamatta hauskanpitoa ja hellyyttä. Tunti sopii erinomaisesti lapsen ensimmäiseksi harrastukseksi.

Tunti torstaisin klo 17.30–18.15

SATUJUMPPA 3–4 v.

Tule mukaan matkustamaan erilaisten satujen pariin. Leikit, laulut ja lorut ovat tärkeä osa tätä tuntia. Tunti sopii tytöille ja pojille.

Tunti keskiviikkoisin klo 17.15–18.00

POIKIEN SUPERSANKARIJUMPPA 4–6 v.

Poikien omassa vauhdikkaassa jumpassa harjoitellaan supersankaritaitoja. Motoriikkaa, rohkeutta ja sosiaalisia taitoja kehitetään vauhdikkaiden pelien ja leikkien lomassa.

Tunti lauantaisin klo 11.00–11.45
 
SIRKUSJUMPPA 5–6 v.

Hauskassa ja värikkäässä jumpassa pääset kokeilemaan erilaisia välineitä ja kehittämään
motorisia taitoja leikin ohella. Tunti sopii jo perusliikuntataidot omaavalle lapselle.

Tunti lauantaisin klo 12.00–12.45

 
ZUMBATOMIC®
Zumba® on tanssitunti, joka on täynnä iloa ja energiaa. Kauden aikana tutustutaan useisiin eri tanssityyleihin. Zumba sopii niin tytöille kuin pojillekin.

Tunnit keskiviikkoisin klo 17.15–18.00 (7–9 v.), lauantaisin klo 13.00–13.45 (7–9 v.) ja klo 14.00–14.45 (10–12 v.)

SPORTAGE 13–15 v.

Turvallista ja kannustavaa liikuntaa rennossa ilmapiirissä. Kauden aikana vaihtuvia lajeja, joista löydät helposti mieleisesi. Lajeina mm. Zumba®, Sh’Bam ja muut tanssitunnit sekä kehoa ja mieltä hoitavat Yoga Flow, Pilates ja syvävenyttely. Lisäksi lihaskuntotunteja mm. Bootcamp, BodyPump, Power Body ja kahvakuula. Kokeilemme myös sisäpyöräilyä, kuntonyrkkeilyä ja BodyCombattia. Mahdollisesti harjoittelemme myös ulkona ja tutustumme kuntosalin maailmaan. Tervetuloa mukaan viettämään liikunnallista iltapäivää kanssamme ja samalla tutustumaan klubimme tarjontaan.

Tunnit maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 16.15–17.00

Tervetuloa liikkumaan koko perheen voimin!Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: