Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Liikuntaa ajasta ja paikasta riippumatta

Elämme aikaa, jolloin mikään ei ole niin varmaa, kuin epävarma. Vaikka ajat ovat omalla tavallaan olleet kovat, on nämä vuodet pakottaneet miettimään uusia tapoja liikkua ja liikuttaa. Tämä kaikki ei myöskään ole pysäyttänyt meidän toimintaamme, sillä aina ollaan yhdessä keksitty vaihtoehtoisia tapoja liikkua. Olemme luvanneet jäsenillemme, että olemme heidän liikuntansa tukena. Sen olemme myös tehneet. Tänään olemmekin iloisia siitä, että voimme tarjota jäsenillemme kattavat liikuntapalvelut ajasta ja paikasta riippumatta.

 

AplicOnline sai alkunsa vuonna 2020 ja on kehittynyt siitä nykyiseen malliinsa. Kehitystyö jatkuu edelleen ja palvelu kasvaa vielä monipuolisemmaksi tämä vuoden aikana. Olemme nyt ensimmäisessä vaiheessa keskittyneet ryhmäliikuntapalveluiden tarjoamiseen. Hybridi on livestriimi, joka lähetetään Aplicon sali ykkösestä. Kyseessä on normaali lukujärjestyksen mukainen viikkotunti, joka striimataan liveajassa AplicOnlinen kautta koteihin. Katsot vain lukkaristamme ajan, milloin tunti alkaa ja me olemme olohuoneessasi liikuttamassa sinua. Treeniin pääsee koko perheen voimin ja tilaakaan ei tarvita omaa olohuonetta enempää. Suorat livestriimi-lähetykset tuovat sinut suoraan klubin tunnelmaan ja treenaat tuttujen ohjaajien kanssa.

 

Tuntitallenteilla pääsee harjoittelemaan mitä vain haluat ja milloin haluat. Kirjastossamme on nyt toistasataa tekemäämme tallennetta. Löydät hakemistosta tunteja ohjaajan nimellä tai tunnin nimellä. Kuvaamme nyt kerran kuukaudessa toiveestanne vielä uusia videoita kirjastoon. Aina kannattaa toivoa omaa suosikkia, niin jumppaamme mielellämme lisää toiveita treenienne iloksi. Tallennekirjastomme toimii loistavasti ihan minkä tahansa treenin tueksi. Voit tehdä ohjatun core-treenin, selkätreenin tai vaikka venyttelyt ohjatusti oman muun treenin päälle. Tämän helpommaksi, ei ryhmäliikuntaan tutustuminen ja treenaaminen tule. Ei tarvitse edes ylittää kynnystä ja jos tunti ei ole mieleen, voit heti hypätä seuraavaan. Kesälomalla ja työmatkoilla kuljemme nyt kätevästi mukana, vaikka kännykän välityksellä.

 

Olemme suunnitelleet ja kuvanneet sinulle valtavan määrän videoita liikuntasi tueksi. AplicOnlinesta löydät myös lyhyitä valmennuksia ja haasteita omaa terveyttäsi tukemaan. Etävalmennukset ovatkin seuraava suurempi kehityskohde palvelussa keväällä. Tulossa on kasa suosittuja valmennuksia ja uusi järjestelmä vielä ajastaa treenit sinulle, niin kehitys on taattu. Valmennukset ja ryhmäliikunnan osuudet kuuluvat jäsenyyteen tai sitten ne voi ostaa erikseen. Maksulliseen sisältöön pääsee jäsenemme omalla AplicOnline salasanalla. Viihde ja meidän Youtube-kanavan materiaali on sivuilla maksutonta ja niitä pääsee selailemaan vapaasti.

 

AplicOnlinesta löydät nyt:

LIIKU NYT

  • Treenaa livestriimeillä, kuten klubilla tai tallennetuilla liikuntavideoilla milloin vain.

ETÄVALMENNUS

  • Motivaatiota ja tukea etävalmennusryhmistä ja personal training-palveluista etänä.

APLICO TUTUKSI

  • Tervetuloa tutustumaan toimintaamme ja palvelutarjontaamme virtuaalisesti.

OPI LIIKKUMAAN

  • Personal Trainereiden tietoiskut terveyteen ja hyvään oloon.

APLICO VIIHDE

  • Ilo on iso osa tekemistämme ja täällä se näkyy. Höpö höpö videomme löydät täältä.

VINKIT JA IDEAT HARJOITTELUUN

 

Treenaa täysin AplicOnlinen avulla tai ota siitä hyvä lisä klubilla tapahtuvan liikunnan tueksi. Valitse sinua kiinnostava aihe valikosta ja sukella verkkotreenien ihmeelliseen maailmaan.

 

Liikunnan iloa ja terveyttä sinun arkeesi!

 

Terveisin, koko Aplicon joukkue

www.aplico.fi

info@aplico.fi

019 312 880

 

AplicOnlineen tästä!
Tutustu liikuntapalveluihin verkossa tästä!

 

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: