Liikunnan ja hyvänolon syksy alkaa maanantaina

Aplicon 14. syyskausikäynnistyy maanantaina 4.9. Olemme suunnitelleet laajan liikuntakattauksen tällekin syksylle. Esimakua tulevasta saatiin jo viikonloppuna, kun vietimme kaudenstarttia klubilla. Sopiva määrä uutta tekemistä auttaa motivaation ylläpitämisessä. Lisäksi kehon tottuessa nykyiseen liikuntamuotoon on hyvä välillä vaihtaa liikuntalajia ja tai sen tehoa. Tässä muutamia vinkkejä sinulle Aplicon syyskauden uutuuksista.

Sisäpyöräilysalinremontti valmistui viikko sitten. Nyt on käynnissä uuden tuotteen kehittäminen ja saamme nauttia uusista “maisemista” sisäpyöräilysalissa pitkin syksyä. Kattorakennelma valoineen ja videot luovat motivoivan ja uudenlaisen ympäristön harrastamiseen. Kaikilla tunneilla voit nyt myös seurata kartalta tunnin kulkua, joka auttaa optimaalisen ja mielekkään harjoituksen suorittamisessa. Salin tekniikan ja tuotteen kehittäminen antaa virikkeitä vielä pitkälle. Tulette näkemään vielä hienoja juttuja samalla, kun hikoillaan fillarin selässä!

Kehonpainoharjoittelu ja jooga ovat olleet muodissa jo pitkään. Nyt valikoimistamme löydät tunnin, joka yhdistää nämä molemmat. YOGAFUNC on fyysinen voimajoogaharjoitus, joka vahvistaa kehoa sekä lisää liikkuvuutta. Tunti ei ole perinteinen joogatunti, sillä tällä tunnilla liikkeet tehdään motivoivan musiikin tahdissa ja pidetään hauskaa. Samaa ohjelmaa tehdään 3 kuukautta ja jo muutaman kerran jälkeen huomaat oman kehon hallinnan ja liikkuvuuden kehittymisen. YOGAFUNC tunti on tarkoitettu kaikille ryhmäliikkujille, etkä tarvitse aiempaa kokemusta joogasta tai kehonpainoharjoittelusta. Have fun, get fit, never quit -on tämän lajin motto.

Hauskaa ja hikistä lihaskuntotreeniä on luvassa 30 minuutin BUNGEE TRAINING -tunneilla. Tämä laji perustuu toiminnalliseen intervallitreeniin Bungee-nauhan avulla. Bungee Trainingin tavoite on optimoida harjoittelu tekemällä treenistä yksinkertaista, tehokasta ja motivoivaa. Tunnilla suoritat vuoroin sykettä nostavia liikkeitä ja lihaskuntoliikkeitä. Suosittelemme, että ennen tätä 30 minuutin tehotreeniä teet lyhyen lämmittelyn vaikka kuntosalin aerobisillalaitteilla. Näin saat treenistä enemmän irti ja se tuntuu hyvältä, kun keho on lämpimänä valmiimpi vastaanottamaan harjoituksen.

Syksyn lukkarissa on valittavana satakunta ohjattua ryhmäliikuntatuntia. Valinnassa auttavat värit, jotka kertovat tunnin tehosta ja luonteesta. Kaikista kevyimmät tunnit aloittaa ovat ruskeita terveysliikuntatunteja. Kaikilla harmailla tunneilla törmäät vain lihaskuntoharjoitteluun. Siniset tunnit ovat kaikki kevyttä, mutta hyvin tarpeellista kehonhuoltoa hektisen arjen keskelle. Vihreällä värillä on merkattu kaikki keskitason tunnit. Oranssit lajit ovat joko fyysisesti vaativia tai koreografisia tunteja. Tarkat tuntikuvaukset löydät tuntikalenteristamme ja parhaan kuvan saat kokeilemalla lajeja ennakkoluulottomasti. Silloin löydät omat suosikkisi ja vaihtelu virkistää.

Näiden livetuntien lisäksi virtuaalitunneista saat esimerkiksi aikaiseen aamuun ohjatun kahvakuulatreenin tai oman kuntosaliharjoituksen päälle toimivat venyttelyt. Hyödynnä rohkeasti myös tämä palvelu omassa viikossasi. 

Meidän 700m2 kuntosalilla on nyt syksyn testissä uusi iWall -seinä. Ennen saliharjoitusta voit lämmitellä pelaamalla erilaisia fitnesspelejä. Voit kisata kaverin kanssa tai yksin. Tämä on nykyaikainen ja hauska vaihtelu alkulämmittelyyn tai loppujäähdyttelyyn. Shadowmaster -pelillä treenaat vielä kehonhallintaa ja liikkuvuutta!
Näillä eväillä startataan tämä Aplicon syksy. Tulossa on useita tapahtumaviikkoja ja päiviä, jotka tarjoavat vaihtelua arkeen. Liikunnan ilolla mennään yhdessä kohti hyvää oloa! Tehdään arjesta elämys!Jutta Österberg-Hurme, Tj
Liikunta -ja Hyvinvointikeskus Aplico
Ratakatu 24, Lohja
www.aplico.fi

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: