Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Kuoren avaus

Tervetuloa kuoren alle. Aplicon blogi tarjoaa sinulle mahdollisuuden kurkistaa klubin kulissien taakse. Olemme monesti saaneet toiveita, että olisi mukava saada tietää, mitä kaikkea aktiivinen tiimimme ja asiakkaamme vuoden aikana tekevät hyvinvoinnin eteen. Blogin tekstien myötä pääset mukaan kaikkiin tapahtumiin ja tunnelmiin, ainakin virtuaalisesti.


Omenakaupunki Lohjalle rakennettu klubimme on saanut omena-aiheisen nimen. Aplico on latinasta johdettu sana, joka suoraan käännettynä tarkoittaa kiintymistä tai liittymistä johonkin. Se on myös yksi versio omenasta. Omena on ollut mukana logossamme jo Naisten Salin ajoista saakka. Omena on yksi paikallisuuden merkki. Se on terveellinen  ja siksi se on meidän klubimme nimessä myös yhä.

Blogin nimeen halusimme liittää myös klubin omenateeman. Nimikilpailumme tuotti 40 nimiehdotusta. Kilpailun voitti Piirit Charpeutier, jonka ehdotus Kuoren alla on antanut kimmokkeen uuden blogimme nimeen. Kiitos kaikille monista erinomaisista ehdotuksista.

Aplicon yhdeksäs syyskausi käynnistyi 3.9.2012.  Jo vuodesta 2004 yrityksemme tavoitteena on ollut tuottaa Lohjalaisille laadukkaita liikuntapalveluita, joiden ytimessä ovat omenoiden lisäksi olleet sanat terveys, ilo ja hyvä olo. Julkaisemme tästä alkaen uuden blogikirjoituksen joka perjantai klo 12:00. Toivomme sen tuovan iloa juuri sinun viikkoosi. 

Pidetään yhdessä omenakaupunki liikkeessä ja mieli positiivisena. Kun meinaat pysähtyä, valitse viikko-ohjelmastamme tunti, jossa et ole ennen käynyt. Kun mieli kaipaa,  virkistystä kurkista silloin Kuoren alle ja liity seuraamme blogin välityksellä.

Tervetuloa mukaan jakamaan tarinoita terveydestä, ilosta ja hyvästä olosta!

Jutta Österberg, toimitusjohtaja
Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico Oy

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: