Kuntosaleilla on villit työehdot?

Helsingin Sanomat kirjoitti tiistaina liikunta-alan ohjaajien työolosuhteista. Artikkeli osoitti puutteita ja heikkouksia alallamme ja jälkikeskustelu onkin ollut vilkasta. Halusimmekin kirjoittaa aiheesta, jotta te, arvoisat asiakkamme voitte liikkua jatkossakin hyvillä mielin. Aplicon johdolla on 20 vuoden kokemus alalta ja ohessa  on omalta osaltamme vastauksia artikkelissa esitettyihin kysymyksiin.

HS: Kuntosaleilla on villit työehdot

Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Apicossa ryhmäliikunta on merkittävä osa palveluitamme ja ammattitaitoisten ohjaajien hyvinvointi on edellytys toiminnallemme sekä tavoitteellemme luoda sinun arjestasi elämys.

Ryhmäliikuntaohjaajamme saavat aina työsopimuksen mukaisen palkan tuntinimikkeestä ja asiakkaiden lukumäärästä riippumatta. Ohjaaja saa palkkansa, vaikka tunnille ei tulisi yhtään osallistujaa. Sunnuntai- ja pyhätyöstä maksetaan meillä aina työntekijöille työaikalain mukainen, 100 % korotus. Noudatamme työsuhteissamme toimenkuvasta riippumatta aina työaikalakia, työsopimuslakia ja vuosilomalakia.

Meillä Aplicossa on lisäksi vuosittain vakituisten liikunnanohjaajien kanssa kokous, jossa yhdessä suunnittelemme muita etuja ja toimintamalleja yhteistyön kehittämiseksi. Lisäksi henkilökuntamme vastaa vuosittain henkilöstön tyytyväisyyskyselyyn, joka on johdolle tärkeä mittari työntekijöidemme hyvinvoinnista. Esimerkiksi työnohjaus ja yhteinen liikunta työajalla ovat suunniteltu ohjaajiemme henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin tueksi.
Ohjaajamme eivät myöskään joudu itse hoitamaan sijaisia sairauksien ajalle. Palvelupäällikkömme hoitaa sairaustapauksissa sijaisen työntekijälle. Hän on myös ohjaajien apuna aina tarvittaessa. Tavoite- ja kehityskeskusteluissa esimiehen kanssa suunnitellaan yhdessä tulevan kauden työt ja toimintamallit.

Hyvä, avoin ja kannustava työilmapiiri on kirjoitettu jo kymmenen vuotta sitten arvoihimme. Olemme aina olleet ylpeitä ammattitaitoisista työntekijöistämme, jotka suhtautuvat työhönsä motivoituneesti ja jatkuvalla innostuksella. Suuri osa ohjaajistamme onkin ollut mukananmme koko Aplicon historian alusta tähän päivään.

“Valitse työ, jota rakastat, niin sinun ei tarvitse tehdä päivääkään töitä.” – Confucius
Nautitaan liikunnasta yhdessä ja tapaamisiin tunneilla!
Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: