Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Italialaista laatua aerobiseen harjoitteluun

Aplicon kuntosalin lämmittelylaitteet ovat uudistuneet. On hienoa voida vastata asiakkaiden toiveisiin uusista laitteista. Nyt ne ovat täällä!

Ostopäätöksen ja rahoituksen varmistuessa on kuntokeskuksilla mahdollisuus valita kymmenistä laitetoimittajista omansa. Laitteita esitellään sadoittain alan messuilla. Uusia innovaatioita esitellään vuosittain ja näistä kuntoklubit valitsevat omille asiakkailleen parhaat vaihtoehdot.
Olemme Aplicoon valinneet aerobisia laitteita harjoittelusi tueksi Technogymin valikoimista. Technogym on tunnettu markkinajohtaja kuntoilulaitteiden ja – välineiden valmistuksessa. Italialainen Technogym toimittaa innovatiivisia tuotteita ja ratkaisuja kuntokeskuksille. Yritysjohto ja henkilökunta on vieraillut laitevalmistajan tehtailla Italiassa. Koko prosessin näkeminen vahvisti mielikuvan laadusta. Eurooppalainen valmistaja ja suomalainen jälleenmyyjä Qicraft ammattilaisineen vahvistivat sen, että uusissa laitteissamme lukee Technogym.
Lyhyt esittely osasta uutuuksistamme:

Vario on crosstrainer -laitteista ehdottomasti monipuolisin. Vario, mukautuu turvallisesti kuntoilijan askeleeseen. Askellus voi olla rauhallista peruskävelyä, steppausta tai reippaita juoksuaskelia sekä mitä tahansa siltä väliltä. Harjoitus muistuttaa vesijuoksua ja aktivoi koko kehon. http://www.youtube.com/watch?v=DD0AUTnA9No

Crossover luisteluhiihto -laitteessa liike on sivuttaissuuntaista askellusta yhdistettynä käsien tehokkaaseen liikkeeseen. Crossover aktivoi tehokkaasti jalkojen lähentäjä- ja loitontajalihaksia. Harjoitus muistuttaa luisteluhiihtoa. http://www.youtube.com/watch?v=nojPrJirmg0

RunNow – juoksumatto on ekologinen juoksumatto, joka kuluttaa jopa 40% vähemmän sähköä. Se on tarkoitettu kovaan juoksuharjoitteluun. Juoksumaton maksiminopeus on 27km/h ja juoksukulma max. 18 astetta.

Excite Top – yläraajaergometri, joka aktivoi keskikehon sekä käsien lihaksiston. Harjoitus toimii loistavasti lämmittelynä ennen lihaskuntoharjoitusta tai osana alaraajavammasta kärsivän harjoittelijan kuntoutusta. http://www.youtube.com/watch?v=f9uB7hbwLqU
Kuulemme mielellämme palautetta treenisi jälkeen. Palautetta voit antaa vastaanottoon, blogiin tai Facebookiin. Tervetuloa testaamaan ja hikoilemaan klubille!
Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: