Hyvästi stressi ja jojoilu

Mitä valmistan päivälliseksi?
Kuinka ehdin harrastaa liikuntaa?
Miten saan omaa aikaa kaiken keskelle?

Kuulostaako tutulta? Kalenterinhallinta on kiireisessä arjessa usein haastavaa. Arki on suorittamista ja kilot kasaantuvat kiireen keskellä. Stressillä ja ylipainolla on yhteys. Stressaava ja kiireinen elämäntyyli johtaa helposti epäterveellisiin tapoihin ja epäsäännölliseen syömiseen.

Miksi osa kuitenkin onnistuu tuossa kaikessa? Elämäntapamuutoksen aikaansaaminen on mahdollista. Joskus siihen tarvitaan jokin kimmoke tai motivaattori käynnistämään uusi ja terveellisempi arki. Xtravaganza-painonpudotusohjelma on yksi vaihtoehto, joka tarjoaa työkalut, joita tarvitset stressin vähentämiseen ja painon pudotukseen. Usein painonpudotusohjelmat mielletään “pussikuureiksi”, mutta tämän ohjelman taustalla on neljä johtotähteä, joiden tavoitteena on saada aikaan elämäntapamuutos. Ohjelman avulla voit vähentää stressiä ja päästä jojoilusta eroon.

Henkinen valmennus perustuu tavoitteiden asettamiseen, ajatuksen voimaan, itseluottamukseen, määrätietoisuuteen, motivaatioon ja keskittymiseen. Henkinen valmennus on voimakas työkalu, jonka avulla opetellaan uusia, terveellisiä tapoja vanhojen tottumusten tilalle. Uusien tottumusten ja uskomusten ohjelmointi automaattisiksi vaatii harjoittelua ja keskittymistä. Palkinto on onnistunut elämäntapamuutos.

Liikkuminen on elämän edellytys. Säännöllinen liikunta tukee painonhallintaa, lievittää stressiä, edistää yleistä terveyttä ja vapauttaa endorfiineja, kehon omia hyvän olon hormoneja. Liikunta hellii siis paitsi kehoa, myös mieltä. Säännöllisen liikunnan edellytys on liikkumisen ilo. Toisinaan se voi olla kadoksissa. Joskus se on voinut olla piilossa vuosia. Mutta koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa.

Elämän iloa tarvittaisiin usein kiireisesen arkeen. Huumori, ilo ja nautinto ovat kestävän painonhallinnan ja iloisen elämän edellytyksiä. Niistä saamme motivaatiota, painonpudotuksen polttoainetta. Yhtä tärkeää hyvinvoinnin kannalta on rentoutuminen kiireiden keskellä, hetki omaa aikaa. Elämästä nauttimisen ei ole tarkoitus loppua painonpudotuksen aikana. Päinvastoin! Henkistä ravintoa on kaikki, mikä saa mielen voimaan hyvin.

Terveellinen ravinto tukee painonhallintaa ja edistää terveyttä. Kun opit näkemään ruoan elimistön polttoaineena, se ei hallitse ajatuksiasi niin paljon kuin aiemmin. Yksinkertaisen lautasmallimme avulla kaloreita ei tarvitse laskea, vaan oma kämmen ja nyrkki riittävät mittausvälineiksi ateriaa kootessa. Mausta ei tarvitse tinkiä, sillä kevyt ja terveellinen ruokakin voi olla maukasta!

Onnistumistarinoita:

Marika – “Niin helppoa,
etten kehtaa edes myöntää”
Anne – “Hyvästi jojoilulle
Markku – “Uusilla
tavoilla eteenpäin.”
Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: