Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

CMS TRAVELPASS -lomalaisen liikuntakortti

Lomalla liikunta on usein erilaista tai se helposti vähenee matkustelun myötä. Kesällä on hyvää aikaa palautua keväästä ja ladata akkuja syksyyn. On kuitenkin hyvä muistaa, että reeni kesälläkin on tärkeää, vaikkakin se olisi vain ylläpitävää harjoittelua. Kerta viikossa treenaaminen on hyvä esimerkki kunnon ylläpitämisestä. Lomalle lätiessään treenikassiin onkin hyvä muistaa pakata oma CMS-travelpass-kortti. Näin pystyt hyödyntämään kaikki jäsenetusi ja pääset liikkumaan travelpassilla ympäri Suomen, kun lomalla olet liikenteessä.

Travelpass-kortilla voit käyttää CMS- kuntoklubiketjun jäsensaleja ilman lisäveloitusta. Käytössäsi on satoja korkeatasoisia CMS-kuntoklubeja myös ympäri maailman.
Uusimmat Suomen CMS Klubit löydät Tampereelta, Nokialta ja Uudesta-Kaupungista. Turkuun avataan myös toinen klubi kesän lopulla. Klubeja kesäntreeneihin on käytössäsi Suomessa kaikenkaikkiaan 38 kpl. Euroopassa ja kaukomailla satoja, joista esimerkkinä mainittakoon vaikka Bangkok ja San Diego.

Miten kortti toimii?

Muista pyytää kotiklubilta leima korttiin ennen matkalle lähtöä. Kortti on voimassa 30 pv leimauksesta. Kortti on tarkoitettu matkailijoille satunnaiseen käyttöön.  Travelpass-kortilla ei ole mahdollista tehdä etukäteisvarauksia ryhmäliikuntatunneille eikä se oikeuta vierasklubin magneettikorttiin. Kaikki klubit Suomesta löydät www.cmsclub.fi ja ulkomailta www.cms-travelpass.com.

Miten Sinä olet hyödyntänyt jäsenetuasi tänä kesänä? Vielä on kesää jäljellä ja ehdit vierailla lomasi varrella olevissa CMS klubeissa. Treeni viikossa pitää lomatunnelman hyvänä ja mikä parasta: syksyllä voi jatkaa siitä mihin on jäänyt aloittamatta uudelleen rapakunto saappaissa!


 

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: