Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Aplicon ryhmäliikuntapalvelut uudistuksen alla

Tämän vuoden alussa tiedotimme asiakkaitamme Aplicon 3.0kehitysprojektista, jonka tavoitteena on kehittää klubin tiloja ja palveluita pala kerrallaan aktiivisessa yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Asiakkaidemme mielipiteet ja kommentit ovat meille ensi arvoisen tärkeitä, jotta osaamme kehittää palveluitamme juuri Sinun näkökulmastasi. Tämän vuoksi koko kehitysprojekti tehdään tiiviissä yhteistyössä jäseniemme kanssa.

Mitä kaikkea tarkoittaa Aplico 3.0?

Aplicon kehitysprojektin 3.0 ensimmäisenä uudistuksen kohteena olivat kuntosalimme tilat ja toiminta. Uusi 200 neliön kuntosalilaajennus uusien palveluiden myötä toteutui keväällä 2013.
 
Projektin seuraavassa vaiheessa kehitämme yhdessä ryhmäliikuntapalveluitamme. Tämä kehitystyö aloitettiin tänä syksynä 2013 ja projektin toteutus tapahtuu askel kerrallaan kevään 2014 aikana.  Meillä on ilo siis kertoa, että uusi vuosi tuo kuntoklubillemme jälleen uusia tuulia asiakkaidemme iloksi.

Aplicon kehityspolkua

Aplico 1.0: Avasimme 24.9.2004 Lohjan suurimman yksityisen kuntokeskuksen. Aplico aloitti toimintansa Karjalankadulla800 m2:n tiloissa. Kovan kysynnän vuoksi tilat laajenivat nopeasti jo 1000 m2:n.

APLICO 2.0: Aplicon muuttaessa nykyisiin tiloihin Ratakadulle vuonna 2009, toteutuivat uusissa 2.500 m2:n tiloissa kaikki silloiset haaveet ja kehityskohteet. Keväällä 2014 tulee kuitenkin jo viisi vuotta täyteen uusissa tiloissa. Menestyvät kuntokeskukset kasvavat tilastojen mukaan keskimäärin viiden vuoden sykleissä. Asiakasmäärien kasvaessa ja alan kehittyessä tarvitaan muutoksia, mikäli tavoitteena on olla asiakasläheinen ja ajan trendejä seuraava yritys. 
APLICO 3.0: Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico kuuluu näiden menestyvien kuntokeskusten joukkoon. Yritystä perustettaessa loimme arvot, joihin kuuluvat mm. hyvä asiakaspalvelu, henkilökunnan hyvinvointi sekä jatkuva kehittyminen.  Tämän pohjalta on aika päivittää Aplicoa jälleen.

Ryhmäliikunnan kehitystarpeet asiakkaiden kokemusten pohjalta

Mitä kaikkea ryhmäliikuntapalveluiden kehitys tarkoittaa, sen olette saaneet päättää te, arvoisat asiakkaat.  Aloitimme syyskuussa kartoittamaan ryhmäliikuntapalveluihin liittyviä tarpeita ja toiveita.  Tiedotimme asiakaskirjeissä, sähköpostiviesteissä ja klubin seinillä alkavasta kehitysprojektista, johon etsimme aktiivisia ja innokkaita asiakkaita mukaan.

Mukaan ilmoittautuneista asiakkaista muodostimme projektiryhmän, jonka tapaamisten, ryhmähaastatteluiden ja sähköpostikeskusteluiden pohjalta esiin nousseet kehitysideat on kerätty yhteen projektin jatkotyöstämistä ja toteutusta varten.

Parhaillaan on Aplicon ala-aulassa menossa äänestys, johon on kerätty erilaisia vaihtoehtoja projektityöryhmien yhteenvetojen perusteella. Käythän äänestämässä! Sinulla on vielä hyvä mahdollisuus osallistua tähän projektiin. Pääset siis konkreettisesti vaikuttamaan ryhmäliikuntapalveluidemme kehitykseen ja näyttämään meille kehityksen suunnan, joka toteutuu kevään 2014 aikana.

Aplicossa Suomen parasta ryhmäliikuntaa

Lokakuussa toteutettiin myös valtakunnallinen CMS-ketjun ryhmäliikunnan tutkimus, joka tehdään vuosittain. Tämän tutkimuksen tulokset julkistettiin toissa viikolla.

Olemme hyvin kiitollisia siitä, että valtakunnallisessa vertailussa Aplico sijoittui jälleen ihan kärkeen. Aplicolaiset olivat vastanneet kyselyyn ennätyksellisen aktiivisesti verrattuna kaikkiin muihin Suomen CMS-klubeihin. Eniten toivottujen uusien jumppien listalle nousivat tänä vuonna lihaskuntoa kehittävät – ja tanssilliset tunnit. Lisäksi kevyttä kehonhuoltoa toivottiin lisää. Kouluarvosana Aplicon ryhmäliikunnasta kokonaisuutena oli erinomainen 8,9 (asteikolla 8-10).

Lämmin kiitos kaikille kyselyyn osallistuneille! Tältä pohjalta on hienoa jatkaa kehitystyötä yhdessä teidän asiakkaiden kanssa, jotta viihtyminen tulevaisuudessa on klubissamme vähintäänkin yhtä hyvällä tasolla kuin tähänkin asti. Palvelukokonaisuuden kehittäminen saamiemme tietojen pohjalta alkaa tammikuussa ja on määrä valmistua iloksenne maaliskuun loppuun mennessä.

Tavoitteenamme on luoda Sinun arjestasi elämys

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: