Aplicon kaikkien aikojen kuntoiluennätys tehtiin tammikuussa

Vuoden vaihde on kuntoilulupausten kulta-aikaa. Kuntokeskukset täyttyvät tammikuussa, kun lupauksia aletaan lunastamaan. Tammikuussa tehtiin kaikkien aikojen kävijä ennätys myös Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplicossa. Meillä tehtiin yli 13600 treeniä tammikuun aikana. Se on pian 13-vuotisen historiamme suurin kuukausittainen käyntiluku. Tässä ei ole mukana lapsiparkkimme, eikä lasten- ja nuortenliikunnan asiakkaamme.

Kuntosalin suosio on kovassa nousussa edelleen. Tuosta käyntimäärästä yli 5600 käyntiä tehtiin meidän kuntosalille. Aplicon 700 m2 kuntosalista löytyy 20 lämmittelylaitetta, painopakkalaitteet sekä toiminnallisen salin puolelta vipuvarsilaitteet vapaine painoineen. Aktiivisimmat ajat kuntosalilla ovat aamupäivät ja illat kello viidestä eteenpäin.

Suosituimmat ryhmäliikuntalajit ovat olleet uusi RVP -tunti, tanssilliset jumpat, kahvakuula ja sisäpyöräily. RVP, eli lyhyt 30 minuutin tehotreeni jaloille ja keskivartalolle on yksistään vetänyt parisataa kävijää jokaisena tammikuun viikkona. Ryhmäliikuntatunteja meillä on tarjolla 98 tuntilähtöä viikoittain. Tunteja ohjattiin ja palvelua luotiin 31 työntekijämme kanssa. Elämyksistä nautti yli 2000 jäsentämme.

Jäseniemme tukena on omaohjaaja, joka auttaa, opettaa ja motivoi liikunnan kanssa. Omaohjaaja kuuluu perusjäsenyyteen. Hänen kanssaan voi tehdä oman liikuntasuunnitelman tai saada apua kuntosalille. Kun sinulla on kysyttävää oma yhteyshenkilösi , eli omaohjaaja,  auttaa sinua klubilla.

Aplicon trainer teamin personal trainerit ohjasivat tammikuussa yli 260 henkilökohtaistaohjausta. Personal trainer on hyvä valinta oman harjoittelun tueksi. Itseensä sijoitettu raha maksaa itsensä monin verroin takaisin parempana olona, kehittyvillä tuloksilla tai vaikka vähemmän kipeän selän muodossa.

Mikä motivoi sinut liikkumaan tammikuussa? Pääasia on, että olet liikkunut. Toivottavasti olet päättänyt tehdä siitä  myös elämäntavan. Jatkuva aloittaminen ja lopettaminen, kun käy kunnolle ja lompakolle. Sijoittamasi aika ja raha hukkuvat jojoiluun. Siksi me Aplicossa uskomme jäsenyteen, joka ohjaa säännölliseen liikuntaan. Ympäri vuoden ei liikunnan tarvitse olla samanlaista tai yhtä aktiivista, kuin tammikuussa. Pääasia, että elämän muiden prioriteettien viedessä enemmän aikaa, liikunta säilyisi vähintään 
 
ylläpitävänä matkassa mukana. Jatkuvasti uudelleen aloittamisen sijaan jatkat siitä mihin viimeksi jäit.

Voisiko tämän vuoden kuntoilusi koostua säännöllisyydestä? Esimerkiksi kolme kuukautta paljon treeniä ja liikunnan iloa, kun motivaatio on parhaimmillaan. Seuraavat kolme kuukautta kevyemmin, nauttien ja ylläpitäen, jos motivaatio hieman hiipuu? Sitten taas uudelleen motivaation noustessa sama setti uudelleen. Voisiko siitä olla hyvä ja elämyksellinen liikuntavuotesi tehty?
 
Terveyttä, iloa ja hyvää oloa!
 
 
 
Terveisin,
 
Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplicon joukkue
Ratakatu 24, Lohja
019 312 880
 
 

 
Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: