Black Friday Aplicossa 24.11.

Perjantaina 24.11. vietetään BLACK FRIDAYTA ja sen päivän aikana verkkokaupassa ja klubilla on huimassa tarjouksessa seuraavat palvelumme! Muistathan käyttää vanhenevat liikuntasetelisi ostoksia tehdessäsi ja tuoda ne klubille.

  • Aloita jäsenyys ja saat 6 vko 0 €
  • Aloita Premium tarjoushintaan 99,00 € ja 2 viikkoa 0 €
  • PT 12 treenikertaa -10 %
  • PT 3 treenikertaa 259,00 €
  • Aplico RUSH 12 x treenikortti 96,00 € (voimassa 3 kk)

Hyppää tästä verkkokauppaamme tutustumaan lisää tarjouksiin!

 

Verkkokaupassa tuotteet ostettavissa VAIN perjantaina 24.11. aamusta aina puoleenyöhön asti. Vastaanottomme palvelee perjantaina klo 09:00-20:00. Aplicon jäsenet pääsevät jäsenetuna jo viikolla tekemään ennakkoon ostoksia vastaanotostamme.

 

Jokaista tarjoustuotetta voi ostaa itselleen yhden (1) kpl. Mikäli haluat ostaa joululahjaksi useampia niin sarjaostot ovat mahdollisia. Kirjaa verkkokaupassa vain lahjakortin saajien nimet niin toimitamme ne sinulle perille joulupukin koriin.

 

Yritys, jos haluat liikunnalliset lahjat työntekijöillesi niin voit ottaa yhteyttä myös emma.linden@aplico.fi niin autamme mielellämme valitsemaan näistä tai räätälöimään teille omanne.

 

 

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: