Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Aplicon joulukalenteri on avattu!

Joulukuu tuo mukanaan Aplicon perinteisen joulukalenterin! Tänäkin vuonna kalenterista löytyy 24 kuvaa, joihin on piilotettu alla olevassa kuvassa näkyvä Aplicon Omppu. Yksi kuva julkaistaan päivittäin Aplicon Facebook ja Instagram sivuilla.

Joulukalenterin palkintojahtiin pääset somessa, kun kommentoit kunkin päivän kohdalle mistä Aplicon Omppu löytyy niin olet mukana 24 tuotepaketin/tuotelahjan arvonnoissa. Kaikki lahjat arvotaan vuodenvaihteen jälkeen 3.1.2024. Mukana lahjakorissa on PT tapaamisia, lahjakortteja sekä AplicoShopin tuotteita.

Joulukalenterin lisäksi jouluaattona arvotaan myös perinteinen 6 kk ilmainen jäsenyys kaikkien joulukuussa klubilla käyneiden kesken, eli nyt kannattaa aktivoitua vielä vuoden loppuun omien käyntien kanssa niin arpaonnessa on suurempi mahdollisuus. Voittajalle soitetaan jouluaattona!

Tulossa on myös 9.12. Aplicon jäsenten omat liikunnalliset pikkujoulut klubilla. Perheliikunnan juhlaan saapuu samana päivänä odotettu joulupukki. Perinteinen Marki-muorin joulupuuro on vielä lähempänä joulua. Pysy siis mukana somessa niin saat lisää infoa kaikesta kivasta, mitä järjestämme joulukuussa iloksenne.

Ei muuta, kun Instagramiin tai Facebookiin ja joulukalenteria avaamaan Aplicon Omppua metsästämällä!
Tervetuloa liikunnallinen joulukuu! T. Aplicon Joukkue
Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: