Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Aplicon joukkue kulkee mukanasi ja kannustaa liikkumaan!

Nykyajan teknologia ja sovellukset mahdollistavat sen, että voit tehdä meidän kanssa treenejä ajasta ja paikasta riippumatta. Olemme tehneet YOUTUBE -kanavan, jossa on tänään jo 100 videota. Videot sisältävät mm. vinkkejä, tuntiesittelyjä ja treeniohjeita.

Videoista voit saada uusia treeniliikkeitä itsellesi, löytää jonkun laitteen mitä et vielä ole käyttänyt tai vaikka napata jonkun ravintovinkin. Osa videoista on sellaisia, että voit niiden matkassa tehdä oman päivän treenisi. Hyppäät vain kanavallemme ja valitset oman treenisi. Tämä kaikki mahdollistaa sen, että voit treenata kanssamme silloinkin, kun et pääse klubille. Lomat ja työmatkat kuljemme näin kätevästi kanssasi tuoden lisäarvoa ja motivaatiota sinulle!

Haastamme sinut nyt tutustumaan treenivideoihimme ja kokeilemaan seuraavat videot. Näiden videoiden parissa voit liikkua kotona, kesämökillä tai vaikka työmatkalla. Hyviä treenejä Jutan, Petran, Terhin, Chrisun ja Riston kanssa.

PORRASTREENI -hikeä ja sykettä ulkona

https://youtu.be/nm7kP7fvEuc

 

 

PILATES -kehonhuoltoa ja liikkuvuutta

https://youtu.be/e_WsGtzmmeg

 

 

PARITREENI -hauskaa hikoilua yhdessä

https://youtu.be/m1x0sSKr2yk

 

 

JOOGA -keskivartalontreeniä

https://youtu.be/o4m6tANCK7s

 

 

APLICO OUTDOOR -ulkotreeni klubin takapihalla

https://youtu.be/UlgcyhOkzTk

 

Kanavan tilaaminen ei maksa mitään. Kun tilaat kanavamme saat aina uusimmat videot tiedoksesi. Videot voit aina myös hakea YOUTUBESTA hakusanalla Aplico. Nähdään Aplicon kanavalla!

Liikunnallisin kesäterveisin,

Liikunta -ja hyvinvointikeskus Aplicon koko joukkue

www.aplico.fi

info@aplico.fi

050 356 3045

 

Haluatko tulla tutustumaan Aplicoon? Klikkaa linkistä ja pääset kokeilemaan palveluitamme:

https://aplico.demo.site/yhteystiedot/henkilokohtaiseen-tutustumiseen/

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: