Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Aplicon jäsenten oma ystäväviikko 10.-16.2.

Ensi viikolla vietetään Aplicon Ystäväviikkoa. Tämä tapahtuma on vain meidän jäsenille. Ohjelmassa on tänä vuonna jäsenille 90’s-sisäpyöräilytunnit feat. DJ Masa ma klo 18:20 ja 19:15. Nämä tunnit täyttyivät viime syksyn Halloween-tapahtumassamme ja toiveita sateli uusinnasta.  width=Muistathan varata paikkasi ajoissa, että pääset varmasti mukaan nauttimaan huikeasta tunnelmasta ja treenistä. Toinen jäsenten toivoma ohjelma tälle viikolle on Jukan 3 tunnin Marathon-sisäpyöräilytunti lauantaina klo 12:15-15:15. Klubiltamme löytyy selvästi monia, jotka haluavat haastaa itseään ja kehittää kestävyyttään. Varaa paikkasi ajoissa, jos haluat olla mukana Jukan huikeassa treenissä.

Tapahtumaviikko on Aplicon jäsenten oma juttu, ei avoimet ovet. Vain vaaleanpunaisille ryhmäliikuntatunneille saa jäsen tuoda ystävänsä treenaamaan koko viikon ajan 2 eurolla ja perjantaina kuntosalitreeni maksaa ystävällesi 2 euroa. Tämä on jäsenten oma etu, jos haluat tarjota ystävällesi liikunnallisen ystävänpäivälahjan. Ystäväviikon kunniaksi arvomme vaaleanpunaisille tunneille vaaleanpunaiseen tai punaiseen pukeutuneiden kesken yllätyspalkintoja joka tunnilla. Olethan taas mukana, kun Aplicolla tapahtuu.

Ystäviikon tarjouksena on jäsenillemme 6 x DUO PT-paketti -35% ovh:sta. Tässä on kiva yhteinen juttu sinulle ja ystävällesi. 6 yhteistä treeniä valmentajan kanssa. Tällä saatte kivasti puhtia kevään treenihin.

Tervetuloa hakemaan hyvää oloa ja vaihtelua treeneihin Aplicon ystäväviikolta.

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: