Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Unelmien liikuntapäivä ja Aplicon plogging-juoksu 8.5.

Poikkeusoloista huolimatta jokainen päivä voi olla unelmien liikuntapäivä. Aplico haastaa kaikki Plogging-juoksuun perjantaina 8.5. Käy lenkillä kumihanskat kädessä ja muovikassi toisessa kädessä. Kerää roskia mahdollisimman paljon lähiympäristöstäsi. Näin teet yhteistä hyvää Lohjalla ja saat itse liikuntaa.

Kuittaa tämä tehtävä suoritetuksi jakamalla kuva sosiaaliseen mediaan ja tägäämällä Aplico siihen  width=#aplicolohja tai @aplicolohja. Osallistujien kesken arvomme 10 kpl Aplicon tuotepalkintoja. Olympiakomitean järjestämää Unelmien liikuntapäivää vietetään 10.5. ja tämä juoksu tehdään mm. tämän tapahtuman hengessä. Aplico järjestää osan tapahtumista kaikille lohjalaisille liikunnan ilon nimissä näinä poikkeusaikoina ja osan omille jäsenilleen. Ohjelmaa on luvassa tällä viikolla pe, la ja su.

 

Vaikka tänä vuonna ei voida järjestää tapahtumia tai muuten kokoontua liikkumaan yhdessä, voimme silti liikkua eri tavoin kotioloissa ja luonnossa. Mahdollisuuksia on paljon! Mitä teidän yritys, seura tai vaikka kaveriporukka on kaivannut? Kerro meille! Valitsemme hakemuksista kaksi parasta. Palkintona ohjaamme unelmien liikuntapäivänne virtuaalisesti jokaisen kotiin etänä. Lähetä Unelmien liikuntapäivä toiveesi riikka.hirvonen@aplico.fi viimeistään su 10.5. mennessä tai tämä lomakkeen kautta klikkaamalla tästä!

 width=Lauantaina 9.5. on Aplicon jäsenten oma livestriimi-maraton. Tämä tapahtuma järjestetään yhteistyössä koko Suomen CMS klubien kanssa. Tässä on liikuntaa taas moneksi tunniksi ja aloitamme klo 10:00. Klikkaa itsesi Facebookissa tähän tapahtumaan niin saat lisää infoa kaikista tunneista. Klikkaa tästä tapahtumaan!

Unelmien liikuntapäivänä 10.5. on myös äitienpäivä ja Aplicon miehet ovat tehneet kaikille äideille äitienpäivä-treenin ja tervehdyksen, jonka toimitamme verkon kautta sitten sunnuntaina.

 

Liikunnallista viikkoa sinulle ja nähdään toivottavasti kaupungilla ploggaamassa perjantaina!

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: