Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Sinustako uusi timantti Aplicon kauneushoitolaan?

SINUSTAKO UUSI TIMANTTI APLICON KAUNEUSHOITOLAAN?

Etsimme yhteistyössä kauneushoitolan kanssa lisävahvistukseksi uutta kosmetologia. Meidän valinta olet sinä, joka olet ammattitaitoinen kosmetologi, hyvällä kokemuksella varustettuna. Osaat toimia itsenäisesti ja tykkäät työstäsi laadusta tinkimättä. Asiakaspalvelu on lähellä sydäntäsi ja sujuva Suomen kielen taito on hallussa. Ripsiteknikkona osaat tehdä kestoripset asiakkaiden toiveiden mukaan klassisella tai voluumi tekniikalla. Kynsiteknikon repertuaarista taidat rakenne-ja geelikynnet. Kaikki toimijat toimivat meillä omalla toiminimellä.

Meidän Guinot hoitola sijaitsee Liikunta-ja Hyvinvointikeskus Aplicon hyvinvointikaaressa. Mikäli sinä olet etsimämme henkilö ja haluat toimia osana meidän joukkuetta, lähetä hakemuksesi rekry@aplico.fi 1.8.2018 mennessä. Valituille hakijoille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja heidät kutsutaan haastatteluun. Tervetuloa timanttiseen tiimiin!

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: