Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Pyhäinpäivä ja halloween Aplicolla

Pyhäinpäivänä Aplico palvelee omia jäseniään! Liikkumaan pääsette omalla henkilökohtaisella avainkortilla 04-24.00 välisenä aikana. Virtuaali jumppia on saleihin ajastettuna teille ja voitte myös käyttää saleja muina aikoina ja valita itse pädiltä tunnin, jonka teet.

 

➡️ Olethan huomannut, että sisäpyöräilyn virtuaalin valikoimissa on UUSI Intelligent Cycling ja sen 10 erilaista ohjelmaa Les Mills RPM:n lisäksi.
➡️ Livestriimiemme tallenteet palvelevat sinua koska tahansa. Katso vaikka tänään meidän huikeat halloween striimit perjantailta ja jumppaa kotona koko perheen kera!
➡️ Kuntosalilla muistetaan, että meillä Aplicossa liikutaan suositusten mukaisesti näitä toimintamalleja noudattaen: https://aplico.fi/liikumme-aplicossa-suositusten-mukaisesti/
➡️ Sunnuntaina vastaanottomme on avoinna normaalisti 16.00-20.00 ja ryhmäliikunnat lukujärjestyksen mukaisesti.
➡️ Meidän etäpalvelut verkossa löydät myös verkkokaupasta: https://aplico.fi/tuote-osasto/liikuntapalvelut-verkossa/

Hyvää Pyhäinpäivää ja halloweenia sinulle!

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: