PUKINKONTTIIN APLICOSTA

Pukinkonttiin Aplicosta löydät kasan liikunnallisia lahjoja. Olemme keränneet vinkkejä ja laittaneet muutamat suosikit jo tarjoukseen!

  1. Osta liikuntalahjakortti valitsemallasi summalla esim. 50,00 €. Lahjakortin voi hyödyntää olemassa olevaan korttiin, personal trainingiin tai uusiin ostoihin.
  2. Starttikurssi 29,90 € on hyvä lahja liikunnan aloittamiseen. Tämä 3 viikon ohjattu starttikurssi antaa hyvän potkun vuoden alkuun.
  3. Kuukausikortti on nyt tarjouksessa 69,00 €. Liiku kuukausi kuntosalilla ja ryhmäliikunnassa rajattomasti.
  4. InBody -testi on tarjouksessa 22,00 €. Tule testaamaan kehon koostumus ja saamaan liikunnanohjaaja palaute tuloksestasi.
  5. Contigon laadukas juomapullo ja shakeri lähtee pukinkonttiin 20,00 € tarjoushinnalla. Nämä tuotteet kulkevat treenikassissa vuosia vuotamatta ja kestävät konepesua.

 

Nouda omasi Aplicon vastaanotosta tai verkkokaupastamme: https://aplico.demo.site/tuote-osasto/joululahjat/

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: