Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Marraskuun jäsentiedote -jäsenetuja ja liikunnan iloa syksyyn!

Arvoisa asiakas,

Kiitos kaikille hauskasta hikoilusta halloween -viikolla! Oli jälleen kivaa yhdessä. Syksy pimenee entisestään ja tässä sinulle vinkkejä liikunnan iloksi. Poimi näistä valoa talven odotukseen. Toivottavasti nautitte myös salilla mm. uudesta penkkipunnerruspenkistä.

MARRASKUUN JÄSENETUNA PERHEKUUKAUSI:
Tarjoamme mahdollisuuden osallistua perheenä erilaisille ryhmäliikuntatunneille. Mukana on tänä vuonna live -tuntien lisäksi myös virtuaali- tunteja. Varaa paikka perheenjäsenillesi ja tulkaa liikkumaan yhdessä. Tämä on jäsenetusi, joten perheenjäsenet eivät maksa mitään ekstraa näillä tunneilla.

Perhetunnit:
11.11. ma klo 17:30 Perhe Les Mills Barre / Alaikäraja 5v
14.11. to klo 18:25 Perhe Lavis / Alaikäraja 7v
22.11. pe klo 17:00 Perhe Akrobatia / Alaikäraja 5v
27.11. ke klo 17:00 Perhe Jooga / Alaikäraja 3v
30.11. la klo 11:10 Perhe Sisäpyöräily / pituusraja 130cm

10.11. su klo 13:00 Perhe virtuaali CMS Kuntojumppa
10.11. su klo 13:35 Perhe virtuaali CMS Core
24.11. su klo 13:00 Perhe virtuaali CMS Kuntojumppa
24.11. su klo 13:35 Perhe virtuaali CMS Core

RYHMÄLIIKUNTATUNTIEN OHJELMAT VAIHTUVAT:
Ryhmäliikuntatuntien musiikit ja koreografiat vaihtuvat taas 11.11. alkaen. Tässä on siis hyvä tilaisuus käydä tutustumassa uusiin lajeihin. Tarjontamme on hyvin monipuolinen ja suosittelemmekin välillä kokeilemaan sellaisia tunteja missä ei ole ennen tullut käytyä. Vaihtelu tekee hyvää sekä mielelle että keholle. Katsopa siis uusin silmin tunteja ja käy kokeilemassa rohkeasti ainakin yhtä tuntia.

OMA PERSONAL TRAINER:
Olethan sinä jo katsonut, kuka on sinun Oma Personal Trainerisi? Oma Personal Trainer on toimenkuva jäsenten palvelun lisäämiseksi. Omaohjauksen sekä Personal Training- palvelun yhdistämisellä kehitämme henkilökohtaista ohjausta jäsenillemme. Tämä tiimimme on asiakkaan opas kuntokeskukseemme sekä liikunnan ja terveellisen elämän maailmaan. Kahdeksan ohjaajan voimin pystymme tarjoamaan jokaiselle juuri oikeanlaista ohjausta ja tuottamaan terveyttä, liikunnan iloa ja hyvää oloa. Muistathan siis käyttää omat jäsenyyteesi kuuluvat kaksi henkilökohtaista tapaamista joka vuosi. Ohjaus voi olla oman liikunnan apuna tai voit tavata treenarisi hakeaksesi lisää tehoa treeniin.

ISÄNPÄIVÄ 10.11.2019:
Sunnuntaina 10.11. vietetään Isänpäivää ja Aplico on tuolloin avoinna normaalisti. Isänpäivänä oman isän tai vaarin saa ottaa mukaan jumpalle ja treenaamaan klo 16:00 – 20:00 välillä veloituksetta. Äijäjooga voisi olla yksi hyvä vinkki päivän ohjelmaksi. Muista vain varata paikka teille molemmille.

Mikäli kaipaat lahjaan vinkkiä, on meillä seuraavat tuotteet tarjoushinnoin:
– Kuukausikortti 69,90 euroa (kuntosali ja ryhmäliikunta)
– Isänpäivän hemmottelupaketti 99,00 euroa. Paketti sisältää: 30 min hieronnan Fysioksella, parturi So Hairissa sekä treeni personal trainerin kanssa Aplicolla.

Lahjakortit ovat ostettavissa Aplicon vastaanotosta 10.11. klo 20:00 asti tai verkkokaupasta: https://aplico.demo.site/verkkokauppa/

UUSIA LAITTEITA JA VÄLINEITA APLICOON:
Juhlaviikolle päättyi klubilla äänestys, jossa te asiakkaat saitte äänestää mitä laitteita haluaisitte meidän investoivan. Uusi penkkipunnerruspenkki on jo saapunut toimintasaliin. Myös nämä on tilattu ja tulossa vielä loppuvuoden aikana: Levytangot ja uudet painot ryhmäliikuntaan (Les Mills), lisää levypainoja kuntosalille, uudet matot ryhmäliikuntaan (Les Mills), reidenloitonnus -painopakkalaite kuntosalille, hyppynarut kuntosalille, hulavanteet kuntosalille ja Feet UP -tuoli kuntosalille. Koko lista puhtaaksikirjoitettuna löytyy klubin aulan seinältä niin voit katsoa äänestystä tarkemmin.

JÄSENYYKSIEMME EDUT JÄSENKORTISSASI:
Milloin viimeksi olet tarkistanut, minkä värinen avainkortti lompakostasi löytyy? Korttisi väri muuttuu jäsenyytesi keston mukaan, ja sen kanssa saat myös jäsenetuja ja lahjoja itsellesi. Uutta siellä on mm. kolmen vuoden kohdalla lahja Aplico Shopista. Mikäli olet ollut jäsen 3 vuotta tai enemmän, saat nyt käydä noutamassa oman lahjasi vastaanotosta. Kahvi on ilmaista jatkossa kaikille yli 3 vuotta jäsenenä olleille ja paljon muuta. Koko lista jäsenyytesi eduista: https://aplico.demo.site//data/wordpress/htdocs/wp-content/uploads/J%C3%A4senyyden-edut-2019.pdf

TULOSSA: Lastenliikunnan ja koko perheen joulujuhlaa vietetään 7.12.

Liikunnan iloa loppuvuoteen toivottavat,

Jutta Österberg-Hurme, tj yhdessä koko henkilökunnan kanssa
Liikunta – ja Hyvinvointikeskus Aplico

info@aplico.fi
www.aplico.fi
www.facebook.com/AplicoLohja

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: