Markkinoilla myydään koko kesän treenit 10 eurolla!

Kesän kovin LIITTYMISKAMPANJA tärähtää kevätmarkkinoilla 30.5. VAIN TORSTAINA myymme koko kesän treenit 10 eurolla, kun aloitat Aplicon jäsenenä.

Tämä tarjous on voimassa siis vain YHDEN päivän ja markkinoiden ajan klo 09.00-13.00. Punainen pukee sinuakin, joten tule hakemaan oma korttisi 30.5. Aplicolta!

Yli 1800 asiakastamme ovat valinneet palveluistamme jäsenyyden. Jäsenyys ohjaa säännölliseen liikkumiseen ja on siksi toimiva oman hyvinvointisi tueksi. Mikäli liikut kesäisin ulkomailla tai vaikka golf kentällä, voit valita itsellesi myös kausijäsenyyden. Jo toinen samasta perheestä liikkuu edullisemmin, sillä haluamme kannustaa perheet yhdessä liikkumaan.

Valitse millaisen jäsenyyden itsellesi haluat klikkaamalla tästä!

Ota yhteyttä, kysy lisää tai varaa oma korttisi jo ennakkoon klikkaamalla tästä!

 

Aplicon markkinat:

Tervetuloa perinteisille Aplicon kevätmarkkinoille Helatorstaina klo 9-13 Aplicon pihapiiriin osoitteeseen Ratakatu 24, 08150 Lohja. Hikeä ja Hupia on jälleen luvassa markkinapäivänä koko perheelle.

Ohjelmaa tapahtumassa on kaiken ikäisille. Ulkojumppaa mm. Lavatanssijumppa-maraton, RVP – reisi-vatsa-pakara sekä Les Mills BodyAttack- tunti. Tapahtumassa myös kirpputori, buffet, markkinamyyjät, lapsille temppurata, pomppulinna, keppisrata sekä paljon muuta.

Oletko kiinnostunut tulemaan markkina-myyjäksi? Ota yhteyttä info@aplico.fi tai 019-312 880.

Kirpputori-paikat jaetaan paikanpäällä klo 08.30 alkaen saapumisjärjestyksessä. Paikan hinta 5 € / Aplicon jäsenkortilla paikka on ilmainen.

Markkinoiden liikunallinen ohjelma:

9:15-9:45 RVP reisi-vatsa-pakara

9:50-10:20 BODYATTACK® – Les Mills

10:30-11:00 Vaunutreeni

10:30-10:50 Aplico trainer teamin vinkit kehonhuoltoon

11:00-11:30 Mölyapinat esiintyvät

11:45-13:00 Lavis® Maraton

Lempolan K-market arpoo kaikkien Lavis-maratoniin osallistuvien kesken 50 € lahjakortin.

Markkinoiden lasten ohjelma:

Temppurata

Lasten bändi Mölyapinat

Keppisrata

Paloauto

Pomppulinna

Poniratsastusta

Katusäbä LOSB

Mölyapinat soittavat, laulavat ja leikittävät missä vaan, ketä vaan ja milloin vaan! Mölyapinat esiintyvät markkinoilla klo 11.00. Tule heittämään “banaani moikat” Mölyapinoiden kanssa.

Tervetuloa mukaan hauskaan hikoiluun ja markkinoille!

 

Kysy lisää tästä!

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: