Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Liikunnallinen lahja isälle ja vaarille!

Lahjavinkiksi kuukausikortti isälle tai vaarille isänpäivään! Tämän viikon kuukauden liikunnat voi ostaa tarjouksella 69,00 €. Tämä lahja on helppo ostaa meidän verkkokaupasta tai vastaanotostamme! Kuukausikortti sisältää rajattoman kuntosalin ja liikuntakalenterimme käytön kuukauden ajaksi. Tästä klikkaamalla lukemaan lisää verkkokauppaamme!

Voit myös ostaa isälle lahjakortin haluamallesi summalle, jonka voi käyttää jo olemassa olevan jäsenyyden maksuun, uuden ostamiseen tai vaikka PT palveluihin!
Aplico on koko perheen juttu!

Ps. Isänpäivänä Aplicon jäsenet saavat sunnuntain Äijäjoogaan ottaa mukaan oman isän tai pojan/tyttären. Tässä myös kivaa yhteistä tekemistä isänpäivään. Alaikäraja tunnille on 16 -vuotta!

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: