Les Mills BARRE® Aplicossa 4.12.2017 alkaen

LES MILLS BARRE® APLICOSSA 4.12.2017 ALKAEN

Tämä UUSI Les Mills BARRE -tunti on vain kolmella salilla Suomessa ja Lohjan Aplico on yksi niistä. Meillä on ilo esitellä tämä uusi balettiin pohjautuva (30 min) ryhmäliikuntatunti asiakkaillemme. Tunti sisältää paljon baletille ominaisia liikkeitä, mutta et tarvitse aiempaa lajikokemusta voidaksesi osallistua tunnille. Tunti tehdään rytmikkään musiikin tahtiin. Tunnilla voi tehdä liikkeitä monessa eri tasossa. Voit hyppiä tai tehdä tunnista täysin hypyttömän oman kuntotasosi mukaan. Tunti kehittää kehonhallintaa ja vahvistaa jalkoja, selkää sekä keskivartaloa tehokkaasti. Tällä tunnilla pääset parantamaan omaa ryhtiäsi ja nauttimaan upeista baletin omaisista yhdistelmäliikkeistä.

Liikunta-asun lisäksi mukaan tarvitset omat jumppatossut tai saavu sukat jalassa niin sinulla on kaikki mitä tunnille tarvitset. Tämä tunti on kaunis kokemus. Tervetuloa mukaan ma 16:05 & to 19:30!

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: