Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Juhannuksen aukioloajat

Jäsenemme kuntoilevat aina omalla henkilökohtaisella avainkortilla 04-24 välisenä aikana arkena ja pyhinä. Vastaanottomme on avoinna juhannusviikolla vielä torstaina klo 09:00-20:00. Sen jälkeen meidän joukkue hiljenee juhannuksen viettoon ja pe-su vastaanotto on suljettu. Kuntosalilla ja virtuaalitunneilla käydään avainkorteilla klubin tiloissa. Juhannusviikon ryhmäliikuntakalenterin näet tästä: https://aplico.cubemanager.fi/calendar/client/

 

AplicOnline palvelee sinua myös juhannuspäivät ja kulkee mukanasi kätevästi mökille koko kesän! Suosittelemme lämpimästi kokeilemaan joko suoria lähetyksiä klubilta tai tallenteita kirjastostamme. Kehonhuoltoa mökkilaiturilla tai pihanurtsilla lihaskuntoa on loistava vinkki kesän hyvinvointiin. Keho kiittää ja loma luistaa, kun ylläpidät edes pienen määrän liikuntaa ja liikkuvuutta loma-ajalla.

 

Hyvää juhannusta kaikille! T. Aplicon joukkue

 

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: