Jäsentiedote ja jäsenetuja 4/2019

Arvoisa asiakas,

Kevään liikunnat ovat jo pitkällä ja kesä on lähempänä kuin uskotkaan. Tässä sinulle huhtikuun jäsentiedote, ole hyvä! Nappaa jokin tarjoamamme palvelu motivaatiosi tueksi.

KOKO PERHEEN PÄÄSIÄINEN APLICOLLA

Lankalauantaina järjestämme pääsiäisen kunniaksi koko perheelle yhteistä liikuntaa. Cruiser-sisäpyöräilytunnille klo 11:30 voit tulla yhdessä koko perheen kanssa (pituusraja 130 cm). Suuren suosion saanutta Fortnite-tanssia ovat halunneet päästä kokeilemaan myös vanhemmat. Jos siis haluat tietää, mikä on Best mates ja Orange justice, niin ilmoittaudu mukaan ja tule oppimaan tanssiliikkeet yhdessä lastesi kanssa. Klo 12:30 Koko perheen Fortnite-tanssit. Tämän lisäksi Aplicon oma Pääsiäispupu on piilottanut suklaamunia klubille. Yhteisen liikunnan jälkeen kannattaa siis olla silmä tarkkana ja lähteä munajahtiin.

Pääsiäisen aikataulu:

19.4. Pitkäperjantai:

Aplico avoinna jäsenille henkilökohtaisella avainkortilla klo 05:00-24:00

20.4. Lankalauantai:

Aplico avoinna klo 09:00-15:00

21.4. Pääsiäispäivä:

Aplico avoinna klo 16:00-20:00

22.4. 2.pääsiäispäivä:

Aplico avoinna jäsenille henkilökohtaisella avainkortilla klo 05:00-24:00

VALSSIKURSSI TULOSSA SOPIVASTI VIELÄ ENNEN KESÄÄ
Miten sinusta voisi kuoriutua parkettien partaveitsi? Osallistu toukokuussa Miikan ohjaamalle valssikurssille. Kurssilla edetään rauhassa, ja kaikki pääsevät varmasti tanssin saloihin kiinni Miikan ammattimaisessa ohjauksessa. Tanssiharjoituksissa pääset pitämään hauskaa ja liikkumaan tehokkaasti.

La 11.5. ja 25.5. klo 11:30 sekä ke 15.5. ja 29.5. klo 19:15
Jäsenetuhinta 49 euroa / muut 129 euroa. Ilmoittaudu mukaan klikkaamalla tästä!

UNELMIEN LIIKUNTAPÄIVÄ 10.5.

Toukokuun 10. päivä vietetään koko Suomen yhteistä liikuntapäivää Suomen Olympiakomitean toimesta. Unelmien liikuntapäivä on kaikenlaisen liikkumisen pop up -päivä, johon kuka tahansa voi osallistua! Tule sinäkin ja sinun perheesi, urheiluseurasi, yhdistyksesi, työpaikkasi, tms. rakentamaan Suomen suurinta liikuntatapahtumaa. Kerää ihmisiä ympärillesi, pohtikaa omia liikkumisen unelmianne ja ideoikaa, miten toteutatte niitä yhteisenä liikkumisen juhlapäivänä. Kertokaa ideastanne Aplicolle ja voimme toteuttaa unelmanne. Lähetä ryhmäsi nimi ja mikä olisi teidän unelmien liikuntapäivä, niin valitsemme niistä kolme, jotka tulemme toteuttamaan. Unelmat voi lähettää osoitteella: info@aplico.fi

LET´S BE ACTIVE

Uusi kolmen vuoden Let’s BEACTIVE -projekti alkoi Aplicossa viime vuoden lopulla. Seuraava ryhmä käynnistyy 11.4. ja kohderyhmänä on nyt 30-45 vuotiaat! Projektin tavoitteena on saada 60 000 inaktiivista eurooppalaista omaksumaan terveyttä edistävät elintavat. Oletko sinä tai joku läheisesi yksi heistä?

Let’s BEACTIVE -projekti muodostuu kuuden viikon motivointi- ohjelmasta ammattilaisten ohjauksessa. Harjoittelu jatkuu omatoimisesti kuuden viikon ohjatun jakson jälkeen. Osallistujien motivaatiota ja käyttäytymismuutosta seurataan säännöllisesti. Ohjelman tavoite on motivoida osallistujat ottamaan käyttöön ohjelman kautta esitellyt terveelliset elämäntavat loppu elämäksi. Osallistujat, kuntokeskukset ja ohjaajat saavat EU:n ja EuropeActiven myöntämät kunniakirjat merkiksi projektin läpiviennistä ja osuudestaan eurooppalaisten hyvinvoinnin sanansaattajina. Jos juuri nyt liikunta ei ole säännöllistä voit sinä tai joku läheisistäsi olla yksi onnistuja näiden ihmisten joukossa? Lue lisää ja lähetä oma hakemuksesi klikkaamalla tästä!

FORTNITE-TANSSIKURSSILLE JATKOA

Maaliskuun Fortnite-tanssikurssit täyttyivät ennätysvauhtia ja toivetta jatkolle tuli monelta. Tästä syystä järjestämme vielä uuden kurssin. Fortnite- tansseja siis keskiviikkoisin 10.4-24.4. klo 17:00-17:45. Ryhmään mahtuu vielä muutamia tanssista kiinnostuneita 7-12- vuotiaita mukaan. Jäsenetuhinta 25 euroa, muut 30 euroa. Ilmoittaudu mukaan klikkaamalla tästä!

YOUTUBE KANAVALTA SAAT VINKKEJÄ TREENEIHISI

Aplicon oma YOUTUBE -kanavalla on jo yli 70 videota. Muistathan, että voit tilata kanavan itsellesi maksutta ja saat aina tiedon, kun uusi videomme on saapunut. Uusi video ilmestyy joka perjantai ja teemme näitä juuri teitä varten. Klikkaa tästä itsesi kanavallemme ja hyppää mukaan!

Kuoren Alta nimisessä blogissamme on myös tarinoita terveydestä, ilosta ja hyvästä olosta. Motivaatiota voi videoiden lisäksi hakea lukemalla sunnuntaisin julkaistavista teksteistämme. Klikkaa tästä itsesi blogiin!

Kanavalle ja blogiin löydät myös pikakuvakkeen www-sivujemme yläkulmasta.

VASTAANOTON TERVEISET

Arvoisat asiakkaamme. Toivomme, että maltat tarvittaessa odottaa pienen hetken, että ehdimme sinua palvelemaan. Esimerkiksi eilen oli hetki, että meitä tarvittiin ensiaputoimissa. Jos tiskillä on saapuessamme vain rahaa, emme tiedä kuka on ostanut ja mitä. Tämä aiheuttaa ylimääräisen inventaarion joka kerta. Odotathan jatkossa sen pienen hetken. Emme ole poissa koskaan pitkään. Kiitos yhteistyöstä jo etukäteen.

OLETKO MIETTINYT MITÄ APLICON PIHALLA TAPAHTUU?

Maaliskuun jäsentiedotteessa on tästä ollut info ja paljon muuta. Olethan jo lukenut? Muistathan, että sähköpostin lisäksi jäsentiedotteet löytyvät aina Aplicon www-sivuilta etusivulta “jäsentiedotteet” painikkeen alta ja ajankohtaisista. Tässä linkki tiedotteisiin: https://aplico.demo.site/aplico/jasentiedotteet/

ONHAN SINULLA JO NÄMÄ SUURET PÄIVÄMÄÄRÄT KALENTERISSASI?

  • Aplico Ratakadun tilojen 10 vee juhlaviikko 13.-19.5.
  • Uusi fysioterapiayritys Fysios Aplico Lohja avaa ovensa kyljessämme 13.5.
  • Aplicon Kevätmarkkinat to 30.5.
  • Aplicon 15v- Syntymäpäivät ja isot juhlat tulossa perjantaina 27.9.

 

Liikunnallista huhtikuuta ja tapaamisiin klubilla!

Terveisin,

Jutta Österberg-Hurme, tj yhdessä koko henkilökunnan kanssa

Liikunta – ja Hyvinvointikeskus Aplico

info@aplico.fi

www.aplico.fi

www.facebook.com/AplicoLohja

Löydät meidät myös Whatsapista vastaanoton numerolla 050 3563045 ja Facebookin lisäksi Instagramista, Snapchatista sekä vlogin YouTubesta!

Aplicon Facebook -sivuille tästä!

Aplico Trainer Teamin Facebook -sivuille tästä!

 

 

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: